Utrecht, The Netherlands
o.v.v. wijzigingen 84 €

Utrecht, The Netherlands

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 27 februari 2021 - Vertrek : donderdag 10 juni 2021
Ref ID: 1287853
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 167 €
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 27 februari 2021 - Vertrek : donderdag 10 juni 2021
Thema

Over de bestemming

Utrecht is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met circa 339.946 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland naar inwonertal.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

10 jun
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
Grand Hotel Karel V 8,9 Heel goed
Utrecht - Op 0,4 km van het centrumALLEEN KAMERGeertebolwerk 1, Utrecht 3511 XA Standaard tweepersoonskamer - 2 eenpersoonsbedden
Grand Hotel Karel V ligt centraal gelegen in Utrecht, op 5 min. lopen van Tivoli en op 6 min. lopen van Stadhuis. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 0,6 km van Museum Catharijneconvent en op 0,7 km van Park Nieuweroord.Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Als je op zoek bent naar activiteiten, dan vind je een binnenzwembad, een sauna en fitnessfaciliteiten vast wel leuk. Dit hotel bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag).Doe of je thuis bent in één van de 121 kamers met een minibar en een ledtelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met aparte badkuipen en douches hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een (laptop)kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.Ga iets eten bij Restaurant Karel 5, een van de 2 restaurants van dit hotel, of blijf lekker binnen en profiteer van de 24-uurs roomservice. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Op werkdagen wordt er tegen betaling een continentaal ontbijt geserveerd van 07.00 uur tot 10.00 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 07.00 uur tot 11.30 uur.Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 167 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes