Autorondreis Op en top IJsland
o.v.v. wijzigingen 1.998 €

Autorondreis Op en top IJsland

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: zondag 25 april 2021 - Vertrek : zaterdag 2 april 2022
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.996 €
Beschrijving
Dit reisidee is gemaakt op: zondag 25 april 2021 - Vertrek : zaterdag 2 april 2022
Bestemmingen: Reykjanesbær, Hella, Höfn, Egilsstadir, Reykjahlio, Skagafjörður, Isafjordur, Budardalur, Stykkishólmur, Hellnar, Borgarnes, Reykjavik, Reykjanesbær
Thema
Fly&Drive
02 apr.
Reizen van Amsterdam naar Reykjanesbær
Vertrek
Icelandair Icelandair - FI501
14:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
15:25 - Keflavik, Keflavik International Airport (KEF)
3uur 15min 0 PC Rechtstreeks
Vluchtnummer: FI501
Reisklasse: Economy
02 apr.
Autoverhuur
4 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Toyota RAV4 SUV /4WD/4dr Of gelijkwaardig
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Handgeschakeld
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Algemene betalingsvoorwaarden

2742.33 EUR charged in CreditCard

Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Keflavik luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer:

Keflavik, IJsland

Terugbrengen

Keflavik luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer

Keflavik, IJsland

02 apr.
1. Overnachting in Reykjanesbær
Overnachten
Informatie over de stad: Reykjanesbær is een gemeente op het schiereiland Reykjanesskagi in het zuidwesten van IJsland in de regio Suðurnes. De gemeente ontstond in 1994 door het samenvoegen van de gemeentes Keflavíkurbær, Njarðvíkurbær en Hafnahreppur. De gemeente heeft 14.231 inwoners (in 2013). De grootste plaatsen in de gemeente zijn Keflavík met 8.000 inwoners, Njarðvík met 4000 inwoners en Hafnir met 76 inwoners. De plaatsen Keflavík en Njarðvík zijn met elkaar vergroeid en worden samen vaak met Reykjanesbær aangeduid in plaats van met hun eigenlijke naam.
Meer informatie
03 apr.
Autoreis van 133 Kilometers - 1uur 39min
Reykjanesbær
Hella
03 apr.
2. Overnachting in Hella
Overnachten
Informatie over de stad: Vanuit Reykjanesbær begin je meteen met de beroemde Golden Circle, bestaande uit Þingvellir, Gullfoss en Geysir Inwoners in Rangárþing ytra (westen Rangárþing) zijn 1526 (jaar 2016). De grenzen van het district zijn per wijk Ásahreppur, van de rivier Þjórsá in het westen, naar de Vatnajökull gletsjer in het noorden. De zuidelijke grenzen van de gletsjer Mýrdaljökull naar de rivier Eystri-Rangá. In Rangárþing ytra zijn uitgebreid landbouwproductie. In de omgeving vindt u veel middelen en de natuur bekende historische plaatsen bijvoorbeeld Hekla, Landmannalaugar en de sagatrail van Njáls saga. De meeste bevolkt gebied van de wijk is de stad Hella Met 823 inwoners (2016). Primaire bedrijven Hella zijn dienst voor de landbouw, de toeristische sector en de inwoners. Bij Hella vindt u, een bank, een postkantoor, een VVV, een hotel, pensions, plaatsen camping, restaurants, winkels, een apotheek, een gezondheidscentrum, een sportcentrum, een zwembad, een lagere school, auto-diensten , reddingsteam, benzinestations en andere bedrijven en openbare diensten.
Meer informatie
04 apr.
Autoreis van 365 Kilometers - 4uur 12min
Hella
Höfn
04 apr.
3. Overnachting in Höfn
Overnachten
Informatie over de stad: Hoogtepunt van Hofn is de wilde natuur die de stad omringt. Je kunt een wandeling maken in het nationale park Skaftafell en je bezoekt het eeuwenoude turfkerkje bij Hof en het ijsbergenmeer Jökulsárlón, waar je de mogelijkheid hebt om een indrukwekkende boottocht te maken.
Meer informatie
05 apr.
Autoreis van 187 Kilometers - 2uur 40min
Höfn
Egilsstadir
05 apr.
4. Overnachting in Egilsstadir
Overnachten
Informatie over de stad: Slingerend door de ruige Oostfjorden rijd je door naar Egilsstaðir, waar je een wandeling kunt maken door IJslands grootste bos Hallormsstaður. Je verblijft twee nachten in Egilsstaðir. Op dag 6 is het mogelijk om een tocht te maken naar de 118 meter hoge waterval Hengifoss en/of een bezoek brengen aan de fjord Borgarfjörður Eystri.
Meer informatie
06 apr.
Autoreis van 166 Kilometers - 1uur 59min
Egilsstadir
Reykjahlio
06 apr.
5. Overnachting in Reykjahlíð
Overnachten
Informatie over de stad: Hier kun je heerlijk zwemmen in de Mývatn Nature Baths en uitstapjes maken naar de geothermische krachtcentrale bij Krafla, het hetebronnengebied Námaskarð, de grillige lavaformaties van Dimmuborgir en de pseudokraters naast het Mývatn meer. Bezoek Húsavík voor een walvisexcursie en om onderweg de V-vormige kloof Ásbyrgi en de Dettifoss, de krachtigste waterval van Europa, te bezoeken. Mocht je nog tijd over hebben dan kun je bijvoorbeeld een excursie doen om ijsgrotten te bezoeken of de vulkaan Askja te bewonderen.
Meer informatie
09 apr.
Autoreis van 202 Kilometers - 2uur 29min
Reykjahlio
Skagafjörður
09 apr.
6. Overnachting in Skagafjörður
Overnachten
Informatie over de stad: Je rijdt via de waterval Goðafoss en Akureyri langs de prachtige kust van Tröllaskagi naar je volgende overnachtingsplaats: Skagafjörður. Onderweg kun je nog een bezoek brengen aan Siglufjörður (met onder andere het haringmuseum) of een walvisexcursie doen vanuit Hauganes of Dalvík.
Meer informatie
09 apr.
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
10 apr.
Autoreis van 461 Kilometers - 5uur 44min
Skagafjörður
Isafjordur
10 apr.
7. Overnachting in Isafjordur
Overnachten
Informatie over de stad: Vandaag kom je langs Borgarvirki met zijn 10 tot 15 meter hoge basaltzuilen en de schitterend gelegen boerderij Ósar, van waaruit je een wandeling langs het strand kunt maken. Ook kun je zeehonden kijken bij de baai Hindisvík. Je rijdt langs een aantal schitterende fjorden en je kunt zwemmen in een geothermisch verwarmd zwembad. Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen in het Arctic Fox Centre in Súdavík. Bezoek vanaf hier de enorme waterval Dynjandi en de 14 kilometer lange vogelrots Látrabjarg.
Meer informatie
13 apr.
Autoreis van 287 Kilometers - 3uur 21min
Isafjordur
Budardalur
13 apr.
8. Overnachting in Budardalur
Tussenstop
Informatie over de stad: Je rijdt langs een aantal schitterende fjorden en je kunt zwemmen in een geothermisch verwarmd zwembad. Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen in het Arctic Fox Centre in Súdavík.
Meer informatie
13 apr.
Autoreis van 86 Kilometers - 1uur 16min
Budardalur
Stykkishólmur
13 apr.
9. Overnachting in Stykkishólmur
Overnachten
Informatie over de stad: Stykkishólmsbær is een gemeente van IJsland. Het ligt in het centrale deel van de regio Vesturland en in de provincie Snæfellsnes-og Hnappadalssýsla.
Meer informatie
14 apr.
Autoreis van 90 Kilometers - 1uur 6min
Stykkishólmur
Hellnar
14 apr.
10. Overnachting in Hellnar
Overnachten
Informatie over de stad: Hellnar is een klein plaatsje dat zeker een bezoekje waard is. Vroeger was het een belangrijke vissersplaatsje, maar nu stelt het haventje niet veel meer voor. Wel vind je bij het haventje een leuk en piepklein cafeetje met een terras die uitzicht heeft op de basaltformaties. Lífslind Hellamanna (Levensbron van de mensen van Hellnar) is een koude waterbron vlakbij het haventje waarvan men beweerde dat die een heilzame werking had. Later plaatste men er een beeldje van de Heilige Maagd Maria. Nu heet deze koude waterbron ”Maríulind” (Maria’s bron). Bij het kerkje vind je het bezoekerscentrum met informatie over de geschiedenis en de natuur rond de Snæfellsjökull. Een mooie wandeling vanuit Hellnar is die over het oude paarden pad langs de kust naar Arnarstapi
Meer informatie
15 apr.
Autoreis van 122 Kilometers - 1uur 29min
Hellnar
Borgarnes
15 apr.
11. Overnachting in Borgarnes
Overnachten
Informatie over de stad: Borgarnes (weg nr. 1) is de grootste kustgemeenschap in IJsland die niet afhankelijk is van de visserij. De stad is gebouwd op een uitstekende kaap in de schilderachtige fjord van Borgarfjörður. In het nabijgelegen Borg woonde in de 10de eeuw de Vikingdichter en krijger Egill Skallagrímsson. Hij is de held van Egils saga, één van de beroemdste sagen van IJsland. Borgarnes is de hoofdstad van de provincie Borgarbyggð. Het werd een officieel handels-centrum in 1867 toen koopvaardijschepen naar Borgarfjörður voeren.
Meer informatie
16 apr.
Autoreis van 75 Kilometers - 1uur 3min
Borgarnes
Reykjavik
16 apr.
12. Overnachting in Reykjavik
Overnachten
Informatie over de stad: Reykjavik is de hoofdstad van IJsland. Het is de meest westelijke hoofdstad van Europa, en met een ligging net ten zuiden van de poolcirkel is het ook 's werelds meest noordelijk gelegen hoofdstad.
Meer informatie
17 apr.
Autoreis van 44 Kilometers - 36min
Reykjavik
Reykjanesbær
17 apr.
13. Einde rondreis Reykjanesbær
Tussenstop
Informatie over de stad: De reis zit erop en vanaf hier vertrekt de vlucht weer terug naar Amsterdam.
Meer informatie
17 apr.
Reizen van Reykjanesbær naar Amsterdam
Terug
Icelandair Icelandair - FI500
07:40 - Keflavik, Keflavik International Airport (KEF)
12:55 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
3uur 15min 0 PC Rechtstreeks
Vluchtnummer: FI500
Reisklasse: Economy
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.996 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 13
Vlucht 2
Accommodaties 11
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!
Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes