Fly & Drive Midden Portugal
o.v.v. wijzigingen 689 €

Fly & Drive Midden Portugal

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 5 februari 2024 - Vertrek : zaterdag 12 oktober 2024
Ref ID: 1395055
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.377 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 5 februari 2024 - Vertrek : zaterdag 12 oktober 2024
Bestemmingen: Lissabon, Evora, Tomar, Estoril

Beschrijving

12 okt
Reizen van Amsterdam naar Lissabon
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5953
06:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
08:05 - Lisbon, Lisboa Humberto Delgado Airport (LIS)
3uur 5min Rechtstreeks Tarief: Basic Flex
Vervoer:  HV5953
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic Flex
12 okt
Autoverhuur
CITROÊN C4
Car Rental Company
A/C 5 aantal deuren bij huurauto 5 Personen
CITROÊN C4 (CDMRD)
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Handgeschakeld
Ongelimiteerde kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Als klant heeft u de keuze hoe te betalen voor brandstof.
Auto''s worden geleverd met een volle tank brandstof en moeten vol ingeleverd worden. De klant wordt anders doorbelast voor de ontbrekende brandstof, plus een toeslag voor het bijtanken.
Is het belangrijk om te tanken binnen een straal van 10 kilometer van het verhuurstation en om de tankbon te bewaren. Gebeurt dit niet, dan kan er een nabelasting van de leverancier volgen.
Prepaid brandstof - Deze optie geeft de klant de mogelijkheid bij aankomst te betalen voor een volle tank brandstof en de huurauto leeg in te leveren.
Algemene betalingsvoorwaarden
De hoofdbestuurder moet in het bezit zijn van een creditcard op zijn/haar naam. Een borgsom wordt van de creditcard afgeschreven om de benzine en het eigen risico te dekken.Geaccepteerde wijze van betaling: American Express creditcard,  Diners Club creditcard,  Mastercard creditcard,  Visa creditcard Niet geaccepteerde wijze van betaling: Cheques,  Contant, Prepaid kaarten,  Debetkaarten, Debet- en creditcards gemarkeerd als: electronic use only, Maestro, Kaarten niet uitgegeven door een bank,  Kaarten zonder reliëf, Solo,  Virtuele kaarten, Visa electronCreditcards moeten minimaal 2 maand(en) geldig zijn vanaf de einddatum van de huur.Tenzij anders aangegeven zijn alle kosten in deze voorwaarden onderhevig aan lokale belastingen en fees.
1.800,00 €
Bescherming tegen diefstal
1.800,00 €
Verzekering cascoschade
1.800,00 €
Huurauto ophalen

Meet & Greet - Telefoonnummer: +351 910 628 505

Meet & Greet, Terminal 1

Openingsuren: 07:00 - 22:59

De vertegenwoordiger van CRC is aanwezig in de Vodaphone winkel in de aankomsthal. Het is ongeveer 5 minuten met de shuttlebus naar het verhuurstation.
Terugbrengen

Meet & Greet - Telefoonnummer +351 910 628 505

Meet & Greet, Terminal 1

Openingsuren: 07:00 - 22:59

De vertegenwoordiger van CRC is aanwezig in de Vodaphone winkel in de aankomsthal. Het is ongeveer 5 minuten met de shuttlebus naar het verhuurstation.
12 okt
1. Lissabon
Overnachten
Over de bestemming: Lissabon is de hoofdstad en grootste stad van Portugal. Het is bovendien de populairste bestemming voor een stedentrip in het land. De laatste jaren is de stad uitgegroeid tot een geliefde bestemming voor een korte of lange citybreak. In de stad en in de directe omgeving van Lissabon is meer dan genoeg te doen om je meerdere bezig te houden. Alleen al de historische binnenstad bied genoeg afwisseling voor enkele dagen. Wil je niet alleen in het historische centrum blijven, dan zijn de stadsdelen Belém en Parque das Nações leuk voor de afwisseling. Ben je op zoek naar leuke hippe winkeltjes en eettentjes dan moet je in de XL Factory zijn. Een andere bekende bezienswaardigheid buiten de stad is Sintra. Bij dit dorp, dat ongeveer op een uurtje met de trein van Lissabon ligt zijn de oude buitenpaleizen van de voormalige koningen van Portugal te vinden. Kortom, er is in en om de stad meer dan genoeg te doen en is dan ook niet zo gek dat steeds meer mensen kiezen voor een citybreak in Lissabon.
Meer informatie
12 okt
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
13 okt
Bijgevoegde Excursie | Ticket
De heuvels van Lissabon met tramlijn 28
De heuvels van Lissabon met tramlijn 28
2 Ingangs ( Volwassenen van 11 tot 100 jaar: 2 )
1 uur en 30 minuten Hills Tramcar Tour 24 uur
Zie de details
15 okt
Autoreis van 134 Kilometers - 1uur 22min
Lissabon
Evora
15 okt
2. Evora
Overnachten
Over de bestemming: Évora is de hoofdstad van het gelijknamige district in de regio Alentejo. Deze stad komt voor op de Werelderfgoedlijst van Unesco. De oude binnenstad bestaat uit smalle, bochtige straatjes met witte huizen en een verscheidenheid aan kunst- en handarbeidwinkeltjes. De bezienswaardigheden zijn teveel om op te noemen. De Sé Kathedraal, de grootste kathedraal van Portugal, de Romeinse tempel en de bizarre knekelkapel zijn zo wat voorbeelden.
Meer informatie
17 okt
Autoreis van 233 Kilometers - 2uur 16min
Evora
Tomar
17 okt
3. Tomar
Overnachten
Over de bestemming: In Tomar staat het indrukwekkende kloostercomplex van de Tempeliers. De bouw heeft vijf eeuwen geduurd. Het klooster en het ernaast gelegen Castello de Tomar zijn uw bezoek meer dan waard. In het oude centrum vindt u restaurantjes en cafeetjes. Als wij een tip mogen geven; de bekende bedevaartplaats Fátima, het middeleeuws ommuurde stadje Óbidos en het mooie zandstrand van Nazaré liggen op maximaal een uur rijden vanaf Tomar.
Meer informatie
18 okt
Autoreis van 158 Kilometers - 1uur 34min
Tomar
Estoril
De mooiste route is vanaf Tomar de snelweg nemen richting Santarém. Daarna richting Peniche, waarna u langs de kust kunt rijden richting de eindbestemming van vandaag Estoril.
18 okt
4. Estoril
Overnachten
Over de bestemming: Estoril is een plaats in de gemeente Cascais, en daarbinnen deel van de freguesia Cascais en Estoril. De kust van Estoril is dicht bij Lissabon, en ligt tussen Carcavelos tot Guincho. Flaneer over de wandelboulevard, neem een drankje op een van de vele terrasjes en geniet van de prachtige villa’s en herenhuizen. ’s Avonds kunt u een bezoek brengen aan het beroemde Casino van Estoril.
Meer informatie
18 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
19 okt
Reizen van Estoril naar Amsterdam
Terug
Vueling Airlines
Vueling Airlines Vueling Airlines - VY8436
17:40 - Lisbon, Lisboa Humberto Delgado Airport (LIS)
21:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
3uur 5min Rechtstreeks
Vervoer:  VY8436
Reisklasse: Economy
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.377 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 4
Vlucht 2
Accommodaties 4
Auto's 1
Activiteiten 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes