Fly&Drive Adriatische kust route | Italie
o.v.v. wijzigingen 1.275 €

Fly&Drive Adriatische kust route | Italie

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 5 februari 2024 - Vertrek : zaterdag 14 september 2024
Ref ID: 1397406
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.550 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 5 februari 2024 - Vertrek : zaterdag 14 september 2024
Bestemmingen: Bologna, Ravenna, San Marino, Cupra Marittima, L´Aquila, Rome

Beschrijving

14 sep
Reizen van Schiphol naar Bologna
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL1661 - Uitgevoerd door: KLM Cityhopper
06:50 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
08:40 - Bologna, Bologna Airport (BLQ)
1uur 50min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL1661 Uitgevoerd door:  KLM Cityhopper
Reisklasse: Economy
14 sep
Autoverhuur
Fiat Panda /AC/2dr
A/C 2 aantal deuren bij huurauto 2 Personen
Fiat Panda /AC/2dr Of gelijkwaardig
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Handgeschakeld
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Extra::
Oneway kosten - 36,60 €
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
250 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Bologna luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer:

Via Del Triumvirato 84, Bologna, 40132, Italië

Terugbrengen

Rome Fiumicino Airport (Return at : Parking Multipiano 4 Floor) - Telefoonnummer

Desk in Rent a car Area Torre Uffici 2, Fiumicino - rome, 00054, Italië

14 sep
1. Bologna
Tussenstop
Over de bestemming: Bologna is een Italiaanse stad met 386.298 inwoners, gelegen in Noord-Italië. Bologna is tevens de hoofdstad van de gelijknamige provincie en de regio Emilia-Romagna.
Meer informatie
14 sep
Autoreis van 79 Kilometers - 1uur 6min
Bologna
Ravenna
14 sep
2. Ravenna
Overnachten
Over de bestemming: Niet ver van de Adriatische zee - in het oosten van de regio Emilia-Romagna - vind je de oude stad Ravenna. Het is een sfeervolle stad met vele pleinen en levendige straten, maar bovenal bekend om haar mozaïeken monumenten! Ravenna heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van het Italiaanse schiereiland. Het vormde de hoofdstad van verschillende heerschappij die de omgeving hier gekend heeft: zoals het de Romeinen (Ravenna is een tijdje de hoofdstad van het West-Romeinse rijk geweest), Ostrogoten en de Byzantijnen. Veel gebouwen uit de tijd van de Byzantijnen staan vandaag de dag nog overeind en zijn nog in zeer goede staat.
Meer informatie
16 sep
Autoreis van 85 Kilometers - 1uur 19min
Ravenna
San Marino
16 sep
3. San Marino
Overnachten
Over de bestemming: Città di San Marino (stad San Marino) is de hoofdstad van de dwergstaat San Marino. Toeristisch gezien is deze stad de belangrijkste plek van het land wat te danken is aan de historische binnenstad. De binnenstad staat sinds het jaar 2008 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De belangrijkste reden voor deze vermelding is het feit dat vrijwel het hele historische centrum haar oorspronkelijke uiterlijk en alle bestuurlijke functies door de eeuwen heen heeft weten te behouden. De industriële revolutie heeft op dit unieke stukje San Marino vrijwel geen invloed gehad. De historische waarde van San Marino zorgt er wel voor dat de stad overspoeld wordt met toeristen. Op de drukste dagen krijg je een beetje een Efteling-gevoel, waarbij je op soms door de vele toeristen de schoonheid van de stad niet meer kunt zien. Wie dat een beetje wil voorkomen die zorgt ervoor dat het bezoek aan San Marino niet in de drukste maanden plaatsvindt. De drukte begint goed op gang te komen in juni en duurt tot medio september. San Marino is dan vooral een populair uitstapje onder de vakantiegangers die in en rondom de Italiaanse badplaats Rimini hun vakantie vieren. Wie San Marino bezoekt die verlaat eigenlijk de Europese Unie op het moment dat de grens Italië-San Marino gepasseerd wordt. Het aparte is dat je wel de EU verlaat, maar geen grenscontrole hebt en in San Marino gewoon met de euro betaalt. Sterker nog, ze hebben zelfs eigen euro-munten.
Meer informatie
16 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
17 sep
Autoreis van 191 Kilometers - 2uur 13min
San Marino
Cupra Marittima
17 sep
4. Cupra Marittima
Overnachten
Over de bestemming: Aan de kust van De Marken vind je het kleine badplaatsje Cupra Marittima. Het kent een klein historisch centrum op hoge hoogte, maar Cupra Marittima (ca. 5000 inwoners) is bovenal een bezoek waard vanwege haar ligging aan zee. Cupra Marittima is een klein dorpje met iets meer dan 5000 inwoners, gelegen aan de Adriatische zee in de Italiaanse regio Le Marche (De Marken). Het dorpje kent een sfeervolle boulevard (‘Viale Giuseppe Romita‘) en een mooi uitgestrekt zandstrand. Het vormt een prima uitvalsbasis om de rest van de regio te ontdekken, waaronder het leuke stadje Ascoli Piceno. Vanaf het treinstationnetje (met verbindingen naar Pescara, Ancona en Ascoli Piceno) kun je een wandeling maken en een cultureel Cupra ontdekken richting Cupra Alta (hoog Cupra). En het ‘hoge’ is niet overdreven, want het is een behoorlijke klim naar boven vanaf het lager gelegen deel. Je wordt wel goed beloond met een mooi uitzicht, sfeervolle straatjes en wat leuke restaurantjes!
Meer informatie
19 sep
Autoreis van 114 Kilometers - 1uur 29min
Cupra Marittima
L´Aquila
19 sep
5. L´Aquila
Overnachten
Over de bestemming: L’Aquila is een stad in Centraal Italië. Het is de regionale hoofdstad van Abruzzen en hoofdstad van de gelijknamige provincie L’Aquila, wat in het Italiaans ‘de adelaar’ betekent. In 2011 telde de stad 72.000 inwoners. De stad ligt op nog geen twee uur rijden van Rome, maar is desondanks nog vrijwel onbekend bij toeristen. L’Aquila ligt aan de voet van de Gran Sasso (de grote rots), dit is het hoogste punt van het Italiaanse vasteland buiten de Alpen. Het schitterende gebied van de Gran Sasso bezit de beste skipistes van Centraal Italië en biedt daardoor tal van faciliteiten. Niet alleen in de winterperiode is dit gebied een zeer geliefd oord, ieder seizoen biedt voor natuurliefhebbers een ruime keuze aan mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld talloze gemarkeerde wandelpaden van verschillende moeilijkheidsgraden.
Meer informatie
21 sep
Autoreis van 120 Kilometers - 1uur 31min
L´Aquila
Rome
21 sep
6. Rome
Overnachten
Over de bestemming: Rome is de hoofdstad van Italië en tevens het bestuurlijk centrum van de regio Lazio en de Città Metropolitana di Roma Capitale. De stad Rome heeft circa 2,8 miljoen inwoners en is daarmee de grootste stad van Italië.
Meer informatie
23 sep
Reizen van Rome naar Schiphol
Terug
ITA Airways
ITA Airways ITA Airways - AZ110
14:40 - Roma, Fiumicino Airport (FCO)
17:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
2uur 30min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  AZ110
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.550 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 6
Vlucht 2
Accommodaties 5
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes