Huwelijksreis Aruba
o.v.v. wijzigingen 2.943 €
Aruba, Aruba

Huwelijksreis Aruba

Vervoer + Hotel
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 22 november 2023 - Vertrek : zaterdag 11 mei 2024
Ref ID: 1403006
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 5.886 €
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 22 november 2023 - Vertrek : zaterdag 11 mei 2024

Over de bestemming

Zoekt u een fijne plek om te genieten van zon, zee en een schitterend strand? Dan bent u op Aruba aan het goede adres. Lange poederzachte stranden witter dan wit en mooie kleine baaien tussen kalkstenen kliffen wisselen elkaar af. Het zeewater heeft een aangename temperatuur van gemiddeld 29 graden Celsius en de onderwaterwereld is kleurrijk. Op het water zijn vele watersportactiviteiten te ondernemen.

Verken natuurwonderen zoals de Fontein grot en de Natural Pool, of het nationaal park Arikok. De overgang in dit nationale park van schitterend zandstrand naar ruig woestijnland met torenhoge groene cactussen en kalkstenen kliffen is uniek. 

Drink een vrolijke cocktail met de voetjes in het zand, geniet van het typisch Antilliaanse kaasgerecht Keshi Yena, of eet vis recht uit zee. Naast de Antilliaanse keuken vindt u ook de Spaanse, Afrikaanse en Aziatische keuken terug. Genoeg om uit te kiezen dus.  

Aruba bruist volop en biedt als vakantieland oneindig veel leuke uitstapjes en bezienswaardigheden. Je vakantie vieren op Aruba is altijd een goed idee! 

Meer informatie

Inbegrepen diensten

11 mei
Vertrek vervoer
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL765
14:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
18:00 - Oranjestad, Reina Beatrix Intl (AUA)
0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL765
Reisklasse: Economy
11 mei
Transfer
Transfer van Reina Beatrix Intl (AUA) naar Renaissance Wind Creek Aruba Resort

Privé

Standaard Standaard Privé transfer (Auto type)
  • Geen wachttijd
11 mei
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Renaissance Wind Creek Aruba Resort 9 Heel goed
Oranjestad - Op 5,4 km van het centrumBED & BREAKFAST L G Smith Boulevard 82, Oranjestad Ocean king at the renaissance marina hotel – adult only, 1 king bed
Met een verblijf bij Renaissance Wind Creek Aruba Resort bevind je je centraal in Oranjestad, vlak bij Renaissance Mall Aruba en op 5 min. lopen van Wind Creek Seaport Casino. Dit resort bij het strand ligt op 0,4 km van Fort Zoutman en op 0,6 km van Nationaal Archeologisch Museum Aruba.Verwen jezelf met massages wanneer je de spa bezoekt. Na een duik in één van de 3 buitenzwembaden kun je een beetje tijd doorbrengen op het privéstrand. Andere kenmerken van dit resort zijn gratis wifi, conciërgeservices en cadeauwinkels/kiosken.Doe of je thuis bent in één van de 555 klimaatgeregelde kamers met een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een zitruimte.Er zijn all-inclusive kamertarieven beschikbaar bij dit resort. In het all-inclusive kamertarief zijn de kosten voor maaltijden en drankjes in plaatselijke restaurants en bars inbegrepen, inclusief belastingen en fooien. Mogelijk worden maaltijden in bepaalde uitgezonderde restaurants, speciale diners en gerechten, drankjes en andere voorzieningen in rekening gebracht. Ga iets eten bij Sole, een van de 8 restaurants van dit resort, of blijf lekker binnen en profiteer van de roomservice (beperkte tijden). Er zijn ook snacks beschikbaar in de koffiebar/het café. Bezoek een van de 5 bars/lounges, 3 strandbars en 2 poolbars voor een lekker fris drankje. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 07.00 uur tot 11.00 uur. Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een snelle incheckservice en een snelle uitcheckservice. Een conferentiecentrum en vergaderruimtes zijn enkele van de evenementfaciliteiten in dit resort. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
18 mei
Transfer
Transfer van Renaissance Wind Creek Aruba Resort naar Reina Beatrix Intl (AUA)

Privé

Standaard Standaard Privé transfer (Auto type)
  • Geen wachttijd
18 mei
Retour transport
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL765
19:20 - Oranjestad, Reina Beatrix Intl (AUA)
12:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL765
Reisklasse: Economy
  • 70 minimale technische tussenstop in Flamingo International Airport (BON).
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 5.886 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes