RIU Bravo Mallorca
o.v.v. wijzigingen 743 €
Mallorca (island), Spain

RIU Bravo Mallorca

Vervoer + Hotel
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 28 juni 2021 - Vertrek : vrijdag 8 oktober 2021
Ref ID: 1539058
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.486 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 28 juni 2021 - Vertrek : vrijdag 8 oktober 2021

Beschrijving

Over de bestemming

Mallorca staat bekend als een gemakkelijk te bereiken mekka voor vrienden van zonnige stranden, geweldige landschappen, prachtige bergen en betaalbaar mediterraan eten. Met een kustlijn van meer dan 550 km. In het hoogseizoen ontvangt het eiland ongeveer 8 miljoen toeristen uit de hele wereld. Dit is zowel een zegen als een vloek voor de inwoners, ze zijn er goed op voorbereid en zorgen voor een zeer goed georganiseerde toeristische infrastructuur. Toch kan Mallorca nog andere gezichten laten zien als je de kustlijn verlaat en een kijkje neemt in het binnenland. De prijzen dalen met elke kilometer die u van de kust verwijdert, en bereiken de gebruikelijke Spaanse normen in het centrum van het eiland of zelfs in sommige delen van het berggebied. Geografisch kan het eiland in drie delen worden verdeeld. De Serra de Tramuntana-rotsen strekken zich uit van zuidwest naar noordoost, terwijl de Serra de Llevant zich uitstrekt langs de oostkust. Tussen hen in ligt de centrale vlakte.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

08 okt
Vertrek vervoer
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV6191
07:30 - Rotterdam, Rotterdam (RTM)
09:45 - Palma de Mallorca, Son Sant Joan, Mallorca (PMI)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV6191
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
08 okt
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Hotel Riu Bravo - 0'0 All Inclusive 8,4 Heel goed
Palma de Mallorca - Op 11,2 km van het centrumALLES INBEGREPEN Carrer de la Missio de San Diego, 4Palma de Mallorca, Palma de Mallorca 7610 Tweepersoonskamer
Met een verblijf bij Hotel Riu Bravo - 0'0 All Inclusive in Palma de Mallorca, bevind je je bij de zee, op slechts 2 min. lopen van Playa de Palma en op 7 min. lopen van Iglesia de la Porciúncula. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 16,8 km van Haven van Palma de Mallorca en op 2,1 km van Playa d'el Arenal. Verwen jezelf met massages wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast wel leuk, met onder meer 3 buitenzwembaden, een stoombad en fitnessfaciliteiten. Extra voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi en fietsenopslag. Doe of je thuis bent in één van de 442 klimaatgeregelde kamers met een flatscreentelevisie. Alle kamers hebben een balkon. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers hebben een douche en haardrogers.
15 okt
Retour transport
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV6192
10:30 - Palma de Mallorca, Son Sant Joan, Mallorca (PMI)
12:50 - Rotterdam, Rotterdam (RTM)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV6192
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
opmerkingen:



Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.486 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes