RIU PLAZA FISHERMAN'S WHARF SAN FRANCISCO
o.v.v. wijzigingen 423 €
San Francisco CA, United States of America

RIU PLAZA FISHERMAN'S WHARF SAN FRANCISCO

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 29 juni 2021 - Vertrek : vrijdag 8 oktober 2021
Ref ID: 1544026
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 845 €
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 29 juni 2021 - Vertrek : vrijdag 8 oktober 2021

Beschrijving

Over de bestemming

San Francisco, ook wel bekend als de ‘City by the Bay’, gelegen in de staat Californië, Verenigde Staten, is een van de meest historische steden ter wereld. San Francisco is een grote levendige stad dat geschiedenis en moderniteit feilloos combineert en wordt door velen gezien als de mooiste stad van Amerika.

De stad is met name bekend onder reizigers voor de Golden Gate Bridge, Alcatraz, Transamerican Pyramid, Chinatown en het San Francisco cable car system. Een bezoek aan San Francisco is pas compleet na een bezoek aan deze beroemde kenmerken.

Om een goede indruk te krijgen van de stad is het leuk om een dag rond te fietsen. Vanaf Fishermans Wharf, waar de bekende zeeleeuwen bij Pier 39 liggen, kunnen bezoekers over de Golden Gate Bridge naar Sausolito fietsen. Proef ook de gezellige sfeer in San Francisco door te winkelen in een van de shopping malls, of ga naar Lombard Street en wandel door het beroemde straatje met de scherpe bochten.

San Francisco heeft alles voor een onvergetelijke ervaring en verdient zeker een plek op het verlanglijstje van elke reiziger. 

Meer informatie

Inbegrepen diensten

08 okt
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
RRPs TIP!!
Hotel Riu Plaza Fisherman's Wharf 8,4 Heel goed
San Francisco - Op 6,7 km van het centrumBED & BREAKFAST 2500 Mason St, San Francisco 94133 Deluxe kamer, 1 kingsize bed - 1 kingsize bed
Hotel Riu Plaza Fisherman's Wharf ligt in San Francisco, in de buurt North Beach, op 10 min. lopen van Aquarium of the Bay en Pier 39. Dit 4-sterrenhotel ligt op 0,8 km van Ghirardelli Square en op 0,8 km van Alcatraz Island. Plezier gegarandeerd met recreatieve voorzieningen zoals een buitenzwembad en een 24-uurs fitnesscentrum. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, een conciërgeservice en een balzaal. Overnacht in één van de 531 kamers met een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een bad/douchecombinatie hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau.
09 okt
Bijgevoegde Excursie | Ticket
San Francisco Grand City Tour with Bike rental
San Francisco Grand City Tour with Bike rental
8 uur Ticket (08:30-17:00 AM)
Niet vergoedbaar
Zie details
opmerkingen:



Totale prijs o.v.v. wijzigingen 845 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1
Activiteiten 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes