Strandvakantie Aguas de Ibiza
o.v.v. wijzigingen 1.656 €
Ibiza Island, Spain

Strandvakantie Aguas de Ibiza

Vervoer + Hotel
Dit reisidee is gemaakt op: zondag 30 oktober 2022 - Vertrek : vrijdag 8 september 2023
Ref ID: 1890298
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.312 €
Dit reisidee is gemaakt op: zondag 30 oktober 2022 - Vertrek : vrijdag 8 september 2023

Beschrijving

Over de bestemming

Eens een toevluchtsoord voor kunstenaars en bloemenkinderen, is Ibiza nu een zomerkamp voor de ijdele welgestelden van Europa die, wanneer ze iets aan hebben, door de stad paraderen in trendy, kostbare blindgangers. Er heerst een voortdurende waanzin van sociale activiteit in de stad en op het eiland, waar je van houdt of een hekel aan hebt. Maar feesten is niet alles wat Ibiza te bieden heeft. De betoverende witgekalkte oude wijk van de stad, bekend als Dalt Vila, werd in 1999 uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. Loop door de smalle steile steegjes naar de kathedraal en het kasteel. Het uitzicht op de ommuurde stad en de haven is fantastisch, vooral bij zonsondergang. De hoofdstad van het eiland ligt aan de zuidoostkust en is een charmante plek vol chique boetieks, chique bars en een verleidelijke jachthaven met jachten en exclusieve gerechten, evenals de wereldberoemde superclub Pacha. Ibiza biedt oneindig veel mogelijkheden voor alle soorten reizigers. Of je er nu bent om te dansen tot het ochtendgloren, te relaxen op het strand of wat cultuur op te snuiven, Ibiza is een heerlijke zomervakantiebestemming.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

08 sep
Vertrek vervoer
Vertrek
Vueling Airlines
Vueling Airlines Vueling Airlines - VY3323
20:55 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
23:35 - Ibiza, Ibiza (IBZ)
0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  VY3323
Reisklasse: Economy
08 sep
Transfer
Transfer van Ibiza (IBZ) naar Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel

Shuttle transfer

Standaard Shuttledienst (Bus)
  • Geen wachttijd
08 sep
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel 8,7 Heel goed
Santa Eulalia del Rio - Op 10,6 km van het centrumBED & BREAKFAST Salvador Camacho, 14, Santa Eulalia del Rio 7840 Double with terrace
Wanneer je verblijft bij Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel in Santa Eulalia del Rio bevind je je aan de promenade, op 5 min. lopen van Palacio de Congresos de Ibiza en Marina Santa Eulalia. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 15,9 km van Playa de Talamanca en op 16,4 km van Haven van Ibiza.Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Na een duik in één van de 2 buitenzwembaden kun je een beetje tijd doorbrengen op het privéstrand. Andere voorzieningen in dit hotel in art-decostijl zijn gratis wifi, conciërgeservices en gratis oppasservices. Je bezoekje aan nabije bezienswaardigheden wordt dankzij de lokale shuttlebus (toeslag) een fluitje van een cent.Doe of je thuis bent in één van de 145 kamers met espressoapparaten en een flatscreentelevisie. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon. Dankzij wifi of kabelinternet blijf je online terwijl satellietzenders voor het kijkplezier zorgen. Alle badkamers beschikken over een bad/douchecombinatie met een regendouche en designer toiletartikelen.Ga iets eten bij Maymanta, een van de 2 restaurants van dit hotel, of blijf lekker binnen en profiteer van de 24-uurs roomservice. Er zijn ook snacks beschikbaar in de koffiebar/het café. Heb je dorst? Bestel een lekker drankje in één van de 2 bars/lounges of 2 poolbars. Dagelijks kun je van 08.00 uur tot 11.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een 24-uurs businesscentrum en een limousine- of autoservice. Plan je een evenement in Santa Eulalia del Rio? Kies voor dit hotel met 498 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en vergaderruimtes. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is 24 uur per dag tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je parkeerplaatsen.
15 sep
Transfer
Transfer van Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel naar Ibiza (IBZ)

Shuttle transfer

Standaard Shuttledienst (Bus)
  • Geen wachttijd
15 sep
Retour transport
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5676
16:15 - Ibiza, Ibiza (IBZ)
18:55 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5676
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
opmerkingen:



Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.312 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes