Ultieme luxe | Ibiza
o.v.v. wijzigingen 1.830 €
Ibiza Island, Spain

Ultieme luxe | Ibiza

Vervoer + Hotel
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 5 februari 2024 - Vertrek : zaterdag 5 oktober 2024
Ref ID: 2005185
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 7.575 €
3.659 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 5 februari 2024 - Vertrek : zaterdag 5 oktober 2024

Over de bestemming

Ervaar een ongeëvenaarde luxe op het prachtige eiland Ibiza tijdens een verblijf in het 5-sterrenhotel Bless Hotel Ibiza. Dit exclusieve toevluchtsoord belooft een buitengewone ervaring van elegantie en comfort. Betreed een wereld van weelde en stijl in dit prachtige hotel dat een eigentijdse en verfijnde sfeer combineert met het levendige karakter van Ibiza. De ruime kamers en suites bieden een oase van rust en luxe met moderne voorzieningen en prachtige uitzichten. Geniet van culinaire hoogstandjes in de restaurants van wereldklasse waar gerechten worden bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en creatieve flair. Ontspan en verjong in de weelderige spa-faciliteiten en geniet van de zon bij het zwembad of maak gebruik van de privétoegang tot het strand. Met een ideale ligging aan de kust van Ibiza heb je gemakkelijk toegang tot het bruisende nachtleven en de prachtige stranden van het eiland. Het 5-sterrenhotel Bless Hotel Ibiza biedt een onvergetelijke en exclusieve ervaring die perfect aansluit bij de glamour en allure van dit betoverende eiland.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

05 okt
Vertrek vervoer
Vertrek
EasyJet
EasyJet EasyJet - U27891
16:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
18:50 - Ibiza, Ibiza (IBZ)
Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U27891
Reisklasse: Economy
Tarief: Standard
05 okt
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Bless Hotel Ibiza, a member of The Leading Hotels of the World 8,8 Heel goed
Santa Eulalia del Rio - Op 14,2 km van het centrumBED & BREAKFAST C/ Cala Nova- Es Canar, Santa Eulalia del Rio 07849 Deluxe double room with sea view (full double bed) (bed type is subject to availability)
Wanneer je verblijft bij Bless Hotel Ibiza, a member of The Leading Hotels of the World in Santa Eulalia del Rio bevind je je aan het strand, op 10 min. lopen van Cala Nova en Playa de Es Canar. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 19,9 km van Playa de Talamanca en op 20,4 km van Haven van Ibiza.Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast wel leuk, met onder meer 2 buitenzwembaden, een healthclub en een sauna. Dit hotel in art-decostijl biedt ook gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag).Doe of je thuis bent in één van de 151 klimaatgeregelde kamers met iPod-docks en een minibar. Je kamer beschikt over een bed met traagschuim matras. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon. De kamers hebben een flatscreentelevisie met satellietzenders, terwijl je dankzij gratis wifi online blijft. De privébadkamers zijn uitgerust met gratis toiletartikelen en haardrogers.Geniet van moderne Europese gerechten bij Etxeko,Martin Berasategui, een van de 3 restaurants van dit hotel, of blijf lekker binnen en profiteer van de 24-uurs roomservice. Ontspan met een lekker fris drankje van een poolbar of één van de 2 bars/lounges. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 08.00 uur tot 11.00 uur. Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Plan je een evenement in Santa Eulalia del Rio? Kies voor dit hotel met 215 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en 3 vergaderruimtes.
05 okt
Autoverhuur
Opel Insignia /AC/4dr
Ibiza
Ibiza luchthaven (Desk at Airport)
16:30 - 5 okt 2024
Ibiza
Ibiza luchthaven (Desk at Airport)
14:15 - 12 okt 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 21, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
200 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Ibiza luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer:

Ctraa. sa Caleta, Ibiza/Eivissa, 07818, Spanje

Terugbrengen

Ibiza luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer

Ctraa. sa Caleta, Ibiza/Eivissa, 07818, Spanje

12 okt
Retour transport
Terug
EasyJet
EasyJet EasyJet - U27892
19:25 - Ibiza, Ibiza (IBZ)
22:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U27892
Reisklasse: Economy
Tarief: Standard
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten.


Totale prijs o.v.v. wijzigingen 7.575 €
3.659 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes