Weekendje Post-Plaza hotel | Leeuwarden
o.v.v. wijzigingen 164 €
Leeuwarden, The Netherlands

Weekendje Post-Plaza hotel | Leeuwarden

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 11 januari 2022 - Vertrek : vrijdag 10 juni 2022
Ref ID: 2073861
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 328 €
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 11 januari 2022 - Vertrek : vrijdag 10 juni 2022
Thema

Beschrijving

Over de bestemming

Leeuwarden is een stad in het noorden van Nederland en de hoofdstad van de provincie Friesland, de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Leeuwarden en een van de oudste steden van Noord-Nederland. Belangrijke sectoren in de stad zijn de financiële en zakelijke dienstverlening, de overheid en de non-profitsector. De stad is de grootste van de Friese elf steden. In 2019 telde de stad 92.760 inwoners. Onder de stad valt ook de buurtschap Vierhuis en een stukje van de buurtschap Groote Bontekoe. Ook verschillende andere plaatsen zijn in Leeuwarden opgenomen, zoals het voormalige dorp Huizum en de voormalige buurtschap Schilkampen. In de agglomeratie telde de stad 151.812 inwoners (per 2020)
Meer informatie

Inbegrepen diensten

10 jun
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Post-Plaza Hotel & Grand Café 8,8 Heel goed
LEEUWARDEN - Op 0,6 km van het centrumBED & BREAKFAST Tweebaksmarkt, 27, LEEUWARDEN 8911 KW Comfort tweepersoonskamer - 2 eenpersoonsbedden
Dit schitterende hotel heeft een historisch gebouw, daterend uit de 18e eeuw en ligt in het hart van het mooie dorp van Leeuwarden, een stad vol winkelstraten, lokale monumenten en een levendig nachtleven. De accommodatie is goed verbonden door het openbaar vervoer en deze gunstige ligging laat de reizigers toe de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, zoals de Fries en het Princessehof museum. Na een drukke dag om stad en omgeving te verkennen, kunnen de gasten zich verwennen in luxueuze kamers, allemaal smaakvol ingericht en uitgerust met de beste voorzieningen om te zorgen voor een prachtige ervaring. Het hotelrestaurant biedt een heerlijk gevarieerd menu voor lunch en diner, evenals een fijne selectie van aperitieven om te genieten van een aangename koffiepauze. Het Wellness-centrum, met zijn geweldige faciliteiten, is de beste plek om te ontspannen en alle kommer en zorg te vergeten.
opmerkingen:



Totale prijs o.v.v. wijzigingen 328 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes