Covert Garden London,
o.v.v. wijzigingen 1.168 €
London, United Kingdom

Covert Garden London,

Vervoer + Hotel
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 2 maart 2022 - Vertrek : vrijdag 16 september 2022
Ref ID: 2075837
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.336 €
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 2 maart 2022 - Vertrek : vrijdag 16 september 2022

Beschrijving

Over de bestemming

Londen leeft, bruist en feest - een stad die nooit slaapt. Londen is de hoofdstad van een voormalig wereldrijk, een rijk waar de zon nooit onderging, nu een multiculturele wereldstad. Londen is een mengeling van historie, traditie, cultuur, moderniteit en vooruitstrevendheid. Flaneer door de straten van deze miljoenenstad en voel je wereldburger. Hier voel je je onmiddellijk thuis. Londen verveelt nooit! Bekijk Londen vanaf het bovenste dek van een rode dubbeldekker die zich een weg baant door het verkeer. 'Mind the Gap' wanneer je met de ondergrondse reist. Slenter door Mayfair waar 'the rich and famous' wonen. Breng een zwoele zomermiddag door in een ligstoel in Hyde Park. Iets drinken doe je in een pub en chic dineren in een Michelin-sterrenrestaurant. Londen is ook de stad van musicals en theaters. Het Royal Opera House is de thuisbasis van ballet- en operavoorstellingen en de Albert Hall en het O2 Arena van popconcerten. En héél, héél misschien zie je Koningin Elizabeth wanneer ze op Buckingham Palace verblijft. Wappert de vlag op het paleis? Dan is ze thuis.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

16 sep
Vertrek vervoer
Vertrek
EasyJet
EasyJet EasyJet - U22154
08:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
08:55 - London, Luton (LTN)
Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U22154
Reisklasse: Economy
Tarief: Standard
16 sep
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
Covent Garden Hotel, Firmdale Hotels 9,9 Grandioos
London - Op 0,8 km van het centrumALLEEN KAMER10 Monmouth Street, London WC2H 9HB Kamer, 1 tweepersoonsbed - 1 tweepersoonsbed
Met een verblijf bij Covent Garden Hotel, Firmdale Hotels bevind je je in het hart van Londen, op 10 min. lopen van Leicester Square en Brits museum. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 0,9 km van Trafalgar Square en op 0,9 km van Piccadilly Circus. Laat jezelf verwennen met onsite massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). Doe of je thuis bent in één van de 58 individueel gemeubileerde kamers met een minibar en een flatscreentelevisie. Wifi of kabelinternet is gratis, terwijl een dvd-speler en kabelzenders voor het entertainment zorgen. De privébadkamers zijn uitgerust met gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.
19 sep
Retour transport
Terug
EasyJet
EasyJet EasyJet - U22163
18:55 - London, Luton (LTN)
21:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U22163
Reisklasse: Economy
Tarief: Standard
opmerkingen:



Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.336 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes