Malaga, Spain
o.v.v. wijzigingen 963 €

Malaga, Spain

Idee
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 13 januari 2022 - Vertrek : zaterdag 17 september 2022
Ref ID: 2079652
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.925 €
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 13 januari 2022 - Vertrek : zaterdag 17 september 2022
Thema

Over de bestemming

Malaga, een bruisende stad in Zuid Spanje Málaga ligt aan de Zuid Spaanse kust. Het kustgebied staat beter bekend als de Costa del Sol. Het maakt onderdeel uit van de autonome regio Andalusië. Málaga is een bruisende stad en na Sevilla de grootste stad van Andalusië. Geliefd bij vakantiegangers als stedentrip, een strandvakantie, maar ook als stop tijdens een rondreis door Andalusië. Een combinatie van boeiende geschiedenis, tradities en mooie bezienswaardigheden maken deze stad populair. De vriendelijke inwoners zorgen voor fijne en ontspannen sfeer. Als stad aan de Costa del Sol, met veel stranden en een zonnig klimaat, is dit een veelzijdige vakantiebestemming. De geschiedenis van Málaga gaat ruim 3000 jaar terug. Verschillende invloeden zijn nog steeds te zien. Vooral in het historisch centrum zie je de mooiste bezienswaardigheden van Málaga. Zo zie je werk van de Romeinen terug bij Teatro Romano (Romeins theater). Zowel het Alcazaba (Moors fort) en het Gibralfaro kasteel zijn door de Moren gebouwd. De Katholieke Koningen drukte ook hun stempel op de stad. Naast de Kathedraal van Málaga vind je een aantal oude katholieke kerken in Málaga centro.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

17 sep
Vertrek vervoer
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5021
18:55 - Rotterdam, Rotterdam (RTM)
21:45 - Malaga, Malaga (AGP)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5021
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
17 sep
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Hotel Riu Costa del Sol 8,2 Heel goed
Torremolinos - Op 11,2 km van het centrumALLES INBEGREPEN Calle Obispo Juan Alonso, nº 2, Torremolinos 29620 Tweepersoonskamer - Gratis annuleren - All inclusive - Gratis WiFi - Prijs Booking.com
Met een verblijf bij Hotel Riu Costa del Sol in Torremolinos, bevind je je bij de zee, op een kwartiertje van La Carihuela en Playamar. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 7,2 km van Jachthaven van Benalmádena en op 13,6 km van Haven. Verwen jezelf met massages wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast wel leuk, met onder meer 3 buitenzwembaden, een gratis waterpark en een stoombad. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, oppasservices (toeslag) en fietsenopslag. Doe of je thuis bent in één van de 621 klimaatgeregelde kamers met een flatscreentelevisie. Alle kamers hebben een balkon. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers hebben een douche en haardrogers.
24 sep
Retour transport
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5022
19:40 - Malaga, Malaga (AGP)
22:30 - Rotterdam, Rotterdam (RTM)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5022
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
opmerkingen:



Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.925 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes