Kempinski Hotel Bahia Estepona
o.v.v. wijzigingen 4.757 €
Estepona, Spain

Kempinski Hotel Bahia Estepona

Vervoer + Hotel
Dit reisidee is gemaakt op: zondag 4 februari 2024 - Vertrek : zaterdag 12 oktober 2024
Ref ID: 3821698
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 9.514 €
Dit reisidee is gemaakt op: zondag 4 februari 2024 - Vertrek : zaterdag 12 oktober 2024

Over de bestemming

Beleef een ongeëvenaarde luxe strandvakantie aan de betoverende Costa del Sol. Geniet van weelderige kamers en suites met moderne voorzieningen, adembenemende uitzichten en privébalkons. Ontspan op ongerepte stranden met gouden zand en kristalhelder water. Verwen jezelf met eersteklas spa-behandelingen, ontspan in elegante zwembaden en geniet van gastronomische gerechten in chique restaurants met zeezicht. Verken de bruisende badplaatsen en ontdek de rijke cultuur en historie van de regio. Of je nu ontspant in een privécabana op het strand of deelneemt aan watersporten, deze luxe vakantie aan de Costa del Sol biedt de perfecte balans tussen ontspanning en verwennerij, omringd door de pracht van de Middellandse Zee.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

12 okt
Vertrek vervoer
Vertrek
EasyJet
EasyJet EasyJet - U27893
15:25 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
18:35 - Malaga, Malaga (AGP)
Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U27893
Reisklasse: Economy
Tarief: Standard
12 okt
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Kempinski Hotel Bahía 8,9 Heel goed
Estepona - Op 4,5 km van het centrumBED & BREAKFAST Autovía del Mediterráneo A-7, Km. 1066, Estepona 29680 Deluxe double room (full double bed)
Kempinski Hotel Bahía ligt in Estepona, in de buurt New Golden Mile, op een kwartiertje rijden van Selwo Avonturenpark en Estepona Golf. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 17,2 km van Golfclub Finca Cortesin en op 21,8 km van La Quinta Golf.Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast wel leuk, met onder meer 3 buitenzwembaden, een healthclub en een outdoor tennisbaan. Andere voorzieningen in dit hotel in mediterraanse stijl zijn gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). Een dagje plezier is doodeenvoudig dankzij de pretparkshuttle (toeslag).Doe of je thuis bent in één van de 145 klimaatgeregelde kamers met een minibar en een lcd-televisie. Je bed beschikt over donzen dekbedden en luxe beddengoed. Er is gratis wifi op de kamer als je op het internet wilt surfen. Badkamers beschikken over aparte badkuipen en douches, designer toiletartikelen en bidets.Geniet van lokale en internationale gerechten bij Baltazár Bar & Grill, een restaurant aan het zwembad met uitzicht op een tuin. Je kunt ook lekker op je kamer blijven en van de roomservice (beperkte tijden) profiteren. Ontspan met een lekker fris drankje van een poolbar of één van de 2 bars/lounges. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 10.30 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een businesscentrum en een limousine- of autoservice. Plan je een evenement in Estepona? Kies voor dit hotel met 18 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentiecentrum en 5 vergaderruimtes. Voor een toeslag worden een shuttleservice van/naar de luchthaven en vervoer van/naar de cruiseterminal aangeboden.
12 okt
Autoverhuur
AUDI E TRON. 100% ELECTRIC. RANGE UP TO 404KM or Similar
Malaga
AVDA GARCIA MORATO S/N
19:00 - 12 okt 2024
Malaga
AVDA GARCIA MORATO S/N
09:15 - 19 okt 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Auto''s worden geleverd met een volle tank brandstof en moeten vol ingeleverd worden. De klant wordt anders doorbelast voor de ontbrekende brandstof, plus een toeslag voor het bijtanken.
Is het belangrijk om te tanken binnen een straal van 10 kilometer van het verhuurstation en om de tankbon te bewaren. Gebeurt dit niet, dan kan er een nabelasting van de leverancier volgen.

Algemene betalingsvoorwaarden
De minimale borg bedraagt: Alle Categorieën 500.00 EUR
Geaccepteerde wijze van betaling: American Express creditcard,  Diners Club creditcard,  Mastercard creditcard,  Visa creditcard, Mastercard Debet- en creditcards, Visa Debet- en creditcards Niet geaccepteerde wijze van betaling: Cheques,  Contant, Prepaid kaarten, Debet- en creditcards gemarkeerd als: electronic use only, Maestro, Kaarten niet uitgegeven door een bank,  Virtuele kaarten, Visa electron
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
500,00 €
Bescherming tegen diefstal
1.300,00 €
Verzekering cascoschade
1.300,00 €
Huurauto ophalen

AVDA GARCIA MORATO S/N - Telefoonnummer: +34 911 505 000

AVDA GARCIA MORATO S/N, PABLO PICASSO AIRPORT, MALAGA

Openingsuren: 07:00 - 23:59
Europcar heeft 2 balies op de luchthaven van Malaga: terminal T2, verdieping -1 terminal T3, verdieping 0
Terugbrengen

AVDA GARCIA MORATO S/N - Telefoonnummer +34 911 505 000

AVDA GARCIA MORATO S/N, PABLO PICASSO AIRPORT, MALAGA

Openingsuren: 07:00 - 23:59
Europcar heeft 2 balies op de luchthaven van Malaga: terminal T2, verdieping -1 terminal T3, verdieping 0
19 okt
Retour transport
Terug
EasyJet
EasyJet EasyJet - U27894
19:10 - Malaga, Malaga (AGP)
22:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U27894
Reisklasse: Economy
Tarief: Standard
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 9.514 €
Deze reis aanpassen
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes