Fly & Drive van de Rocky's naar de Pacific
o.v.v. wijzigingen 3.325 €

Fly & Drive van de Rocky's naar de Pacific

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 10 oktober 2023 - Vertrek : zondag 4 februari 2024
Ref ID: 3876873
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 6.649 €
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 10 oktober 2023 - Vertrek : zondag 4 februari 2024
Bestemmingen: Denver CO, Cheyenne WY, Rapid City SD, Buffalo WY, Jackson Hole WY, West Yellowstone MT, Great falls MT, Whitefish MT, Coeur D'Alene ID, Yakima WA, Seattle WA

Beschrijving

04 feb
Reizen van Amsterdam naar Denver CO
Vertrek
United Airlines
United Airlines United Airlines
08:55 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
13:40 - Denver, Denver Intl (DEN)
12uur 45min 1 PC 1 tussenstop
UA
UA United Airlines - UA 9195
08:55 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
10:00 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
Vervoer:  UA9195 Uitgevoerd door:  Lufthansa
Reisklasse: Economy
1uur 10min - Aansluiting op het vliegveld Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
UA
UA United Airlines - UA 181
11:10 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
13:40 - Denver, Denver Intl (DEN)
Vervoer:  UA181
Reisklasse: Economy
04 feb
Autoverhuur
Hyundai Elantra /AC/A/4dr
A/C 4 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Hyundai Elantra /AC/A/4dr Of gelijkwaardig
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Extra::
Oneway kosten - 592,80 €
Leeftijd bestuurder

Minimaal 25, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
95.37 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Denver Luchthaven (Shuttle Service) - Telefoonnummer:

24530 East 78th Avenue, Denver, CO 80249, U.S.A.

Terugbrengen

Seattle Tacoma Int'l Airport (Shuttle Service to Car Rental Center) - Telefoonnummer

3150 S 160th Ste 509, Seattle, WA 98188, U.S.A.

04 feb
1. Denver CO
Overnachten
Over de bestemming:

De 'Mile High City' Denver ligt precies op één mijl hoogte, in de schaduw van de Rocky Mountains. Denver combineert de charme van een bedrijvige stad met het mysterie van het Wilde Westen.

De stad was ooit een nederzetting van goudzoekers, maar is nu een bloeiend handelscentrum. Lower Downtown Denver, LoDo voor ingewijden, heeft een aantal gezellige straten met historische gebouwen. Larimer Square is de plaats waar iedereen elkaar overdag ontmoet en waar men 's avonds uitgaat.

Centraal in de stad, in het Civic Center Park, ligt het State Capitol met zijn herkenbare gouden koepel, die de negentiende-eeuwse Colorado Gold Rush herdenkt. In de trap voor het gebouw ligt de ‘mile high step’, op precies één mijl hoogte. Vanuit het Capitol is het een korte wandeling naar verschillende Denver bezienswaardigheden, als het Denver Art Museum, het Molly Brown House Museum en de United States Mint. De 16th Street Mall is een lange winkelstraat met allerlei winkels en restaurants.

Meer informatie
04 feb
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
06 feb
Autoreis van 164 Kilometers - 1uur 40min
Denver CO
Cheyenne WY
06 feb
2. Cheyenne WY
Overnachten
Over de bestemming:

Cheyenne is de hoofdstad van Wyoming, een staat met uitgestrekte prairies. Het is dan ook geen verrassing dat Cheyenne een authentieke cowboyuitstraling heeft. Cheyenne staat daarom ook wel bekend als de belichaming van de geest van het Oude Westen en wordt beschouwd als de rodeo- en spoorweghoofdstad van het land.

Eind juli staat heel Cheyenne in het teken van de Cheyenne Frontier Days, de grootste openlucht rodeo in de Verenigde Staten. Een week lang zijn er dagelijks rodeo’s, optredens van country- & westernartiesten, parades en shows.

De stad werd in 1867 gesticht tijdens de aanleg van de Union Pacific Railroad, de spoorlijn die de Verenigde Staten doorkruiste van oost naar west. De Union Pacific Depot, het Wyoming State Capitol en de Governer’s Mansion nemen u mee naar een tijd waarin Cheyenne een van de belangrijkste steden van het Wilde Westen was.

Met een verscheidenheid aan musea, herenhuizen, winkels en attracties met een westers thema is Cheyenne een iconische bestemming om te bezoeken.

Meer informatie
06 feb
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
08 feb
Autoreis van 466 Kilometers - 4uur 47min
Cheyenne WY
Rapid City SD
08 feb
3. Rapid City SD
Overnachten
Over de bestemming:

Rapid City is een levendige stad gelegen in het westen van de Amerikaanse staat South Dakota. Deze stad staat bekend als de toegangspoort tot de majestueuze Black Hills en dient als een centrale hub voor reizigers die op zoek zijn naar avontuur en geschiedenis.

Een must-visit tijdens een verblijf in Rapid City is het nabijgelegen Mount Rushmore National Memorial – een iconisch monument dat de beeltenissen van vier Amerikaanse presidenten toont, gehouden in de granieten rotsen van de Black Hills.

Ook het historische centrum van Rapid City is het verkennen waard. De gezellige boetieks, restaurants en galerijen zorgen voor een levendige sfeer. Verspreid door de stad vindt u levensgrote bronzen beelden van de voormalige presidenten van Amerika. Het volgen van de gratis City of Presidents Walking Tour, om alle beelden te bekijken, wordt zeker aangeraden.

Gelegen in de schaduw van imposante bergen, nodigt Rapid City reizigers uit om te genieten van de charme van de stad en een overvloed aan buitenactiviteiten.

Meer informatie
08 feb
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
10 feb
Autoreis van 339 Kilometers - 3uur 9min
Rapid City SD
Buffalo WY
10 feb
4. Buffalo WY
Overnachten
Over de bestemming:

Buffalo is de provinciehoofdstad van Johnson County in de Amerikaanse staat Wyoming, dat met haar vriendelijke mensen elk jaar veel toeristen aantrekt.

Verscholen tussen Yellowstone, Mount Rushmore en de torenhoge toppen van de Bighorn Mountains is Buffalo een perfecte bestemming voor openluchtrecreatie. Geniet onder andere van wandelen, vliegvissen, landschapsfotografie en kamperen.

Naast het verkennen van prachtige landschappen en grote open ruimtes, kunnen er in Buffalo nog allerlei andere avonturen beleefd worden. Bezoek onder andere de Mountain Meadow Wool Mill – de grootste wolfabriek in zijn soort in het westen – waar meer geleerd kan worden over deze industrie. Leer ook meer over het leven van Jim Gatchell – die de Buffalo Pharmacy opende – in het Jim Gatchell Memorial Museum, of bewonder de werken van lokale kunstenaars in Wyoming in Color.

Buffalo is een geweldige plek om te genieten van het Oude Westen en natuurlijke schoonheid. 

Meer informatie
11 feb
Autoreis van 526 Kilometers - 5uur 53min
Buffalo WY
Jackson Hole WY
11 feb
5. Jackson Hole WY
Overnachten
Over de bestemming:

Het westernstadje Jackson is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het Grand Teton National Park. Dit wonderschone stukje natuur biedt indrukwekkende berglandschappen en is ontzettend fotogeniek. Het brede dal, Jackson Hole, met sprankelende meren is omringd door dikke bossen en het leefgebied van vele wilde dieren.

Town Square, het hart van Jackson, is bijzonder vanwege de bogen van hertengeweien die op iedere hoek van het plein staan. Midden op het plein bevindt zich een monument voor de gevallen soldaten uit de regio. Rondom het plein vindt u diverse winkels, restaurants en galerijen. Een bezoek aan het National Museum of Wildlife Art, waar de relatie tussen mens en natuur centraal staat, mag ook niet worden overgeslagen. Het museum, dat is geïnspireerd op de ruïnes van het Slains Castle, staat op een heuvel en biedt een prachtig uitzicht over het National Elk Refuge.

Jackson Hole is een stuk kleiner dan grote broer Yellowstone, maar zeer zeker niet minder de moeite waard.

Meer informatie
13 feb
Autoreis van 220 Kilometers - 2uur 42min
Jackson Hole WY
West Yellowstone MT
13 feb
6. West Yellowstone MT
Overnachten
Over de bestemming:

West Yellowstone, Montana, is de toegangspoort tot een van ’s werelds meest iconische natuurwonderen: het Yellowstone National Park. Gelegen aan de westelijke ingang van het park, biedt West Yellowstone een onvergetelijke ervaring voor natuurliefhebbers, avonturiers en iedereen die op zoek is naar een authentieke bergstadsfeer.

Het Yellowstone National Park herbergt een verbazingwekkende diversiteit aan geothermische wonderen, waaronder geisers, hete bronnen en modderpoelen. De beroemde Old Faithful-geiser is een must-see. Andere populaire bezienswaardigheden zijn de Grand Canyon van Yellowstone en de Mammoth Hot Springs. Voor liefhebbers van wilde dieren biedt Yellowstone mogelijkheden om bizons, elanden, wolven en grizzlyberen te spotten.

West Yellowstone zelf heeft een charmante en authentieke sfeer, met talloze winkels, restaurants en accommodaties.

Als toegangspoort tot de wonderen van het Yellowstone National Park, zal West Yellowstone elke bezoeker betoveren met zijn schoonheid en avontuurlijke mogelijkheden. 

Meer informatie
15 feb
Autoreis van 434 Kilometers - 4uur 19min
West Yellowstone MT
Great falls MT
15 feb
7. Great falls MT
Overnachten
Over de bestemming:

Great Falls is een stad in Montana, Verenigde Staten, die haar naam ontleent aan de vijf watervallen in de directe omgeving. De plaats staat met name bekend om haar rijke erfgoed en is de thuisbasis van de kortste rivier ter wereld en de grootste zoetwaterbron van het land.

Great Falls is een gemeenschap met een rijke geschiedenis, grootste tradities en allerlei recreatieve en culturele voorzieningen, om met het hele gezin van te genieten. Vandaar dat het ook wel Montana’s basiskamp voor kunst en avontuur wordt genoemd.

Geniet tijdens een bezoek aan de stad van de meer dan 57 mooie parken – waarvan Gibson Park het belangrijkste park is-, de gezellige bars, interessante musea, de perfecte mix van opwinding en charme en vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan de mooie watervallen in de omgeving.

Great Falls heeft alles voor de outdoor-enthousiastelingen, maar is met de beste hedendaagse en westerse kunst van het land ook een perfecte plek voor kunst- en cultuurliefhebbers.

Meer informatie
15 feb
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
16 feb
Autoreis van 357 Kilometers - 3uur 41min
Great falls MT
Whitefish MT
16 feb
8. Whitefish MT
Overnachten
16 feb
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
18 feb
Autoreis van 375 Kilometers - 4uur 19min
Whitefish MT
Coeur D'Alene ID
18 feb
9. Coeur D'Alene ID
Overnachten
Over de bestemming: Hoewel het klinkt als een Frans dorp, is Coeur d'Alene typisch Amerikaans. Gelegen in het noorden van Idaho, biedt dit meerresort vijfsterren openbare diensten in een prachtige, ruige omgeving. Toeristen kunnen genieten van hun adembenemende golfbanen en hun professionele tennisbanen of wandelen door dennenbossen of fietsen door natuurreservaten. In het sprankelende meer van Coeur d'Alene kunt u eindeloze activiteiten doen: zonnebaden op het strand, waterskiën of kajakken, of het watervliegtuiggebied bezoeken. 's Avonds kunt u dineren in geselecteerde restaurants en kwaliteitsshows bekijken. Coeur d'Alene, met zijn moderne attracties in een omgeving van natuurlijke schoonheid, biedt toeristen het beste van beide werelden.
Meer informatie
18 feb
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
19 feb
Autoreis van 371 Kilometers - 3uur 39min
Coeur D'Alene ID
Yakima WA
19 feb
10. Yakima WA
Overnachten
Over de bestemming:

Yakima is een leuk stadje in de Yakima-vallei in de Amerikaanse staat Washington. Yakima staat vooral bekend als een van de grootste producenten van appels en hop ter wereld. Ook staat de plaats, met haar wijngaarden – waaronder de Gilbert Cellars en Portteus Vineyards - waar gezien kan worden hoe wijn bewerkt wordt, bekend om haar heerlijke wijnen.

Naast een geweldige eet- en drinkscene, beschikt Yakima over enkele andere bezienswaardigheden die zeker het verkennen waard zijn. Geniet van heerlijke ontspannende wandelingen in het Yakima Greenway’s Park, leer meer over de cultuur en bewonder indrukwekkend kunst in het Yakima Valley Museum, of aanschouw de natuurlijke schoonheid van de omgeving tijdens raften op de Yakima River Canyon.

Het centrum van Yakima beschikt over diverse boetiekjes, restaurants en terrasjes, waar ook zeker van genoten kan worden.

Yakima is, met haar rustgevende en gastvrije sfeer, zeker een bezoek waard.

Meer informatie
20 feb
Autoreis van 229 Kilometers - 2uur 20min
Yakima WA
Seattle WA
20 feb
11. Seattle WA
Overnachten
Over de bestemming:

Omringd door water en bergen is Seattle één van de mooist gelegen steden van Amerika. De stad ligt in de westelijke staat Washington en is de thuishaven van Boeing, koffieketen Starbucks en Microsoft. Er is hier genoeg te beleven!

Het symbool en de grote eyecatcher van de stad is de Space Needle. Deze 184 meter hoge toren in het Seattle Centre is ontworpen voor de wereldtentoonstelling van 1962. De glazen lift brengt u naar het observatieplatform met een prachtig uitzicht over de stad, de Cascade Mountains, Mount Rainier en de Puget Sound. Een andere aanrader in de stad is de Pike Place Market. Deze actieve boerenmarkt bestaat al 100 jaar en is daarmee de oudste van de Verenigde Staten. Hier vindt u verse etenswaren waaronder kaas, vis, vlees, pasta en nog veel meer.

Rond Pioneer Square, in het oude centrum van Seattle, kunt u het ondergrondse deel van de stad verkennen tijdens een van de Underground Tours. Als u even weg wilt uit de drukke binnenstad, kunt u een van de eilandjes in de Puget Sound bezoeken. Daarnaast biedt de omgeving van Seattle schitterende natuurlijke landschappen die zeker het verkennen waard zijn.

Meer informatie
20 feb
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
22 feb
Reizen van Seattle WA naar Amsterdam
Terug
United Airlines
United Airlines United Airlines
11:07 - Seattle, Seattle Tacoma Intl (SEA)
09:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 13uur 13min 1 PC 1 tussenstop
UA
UA United Airlines - UA 357
11:07 - Seattle, Seattle Tacoma Intl (SEA)
17:10 - Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
Vervoer:  UA357
Reisklasse: Economy
1uur 5min - Aansluiting op het vliegveld Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
UA
UA United Airlines - UA 909
18:15 - Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
09:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  UA909
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 6.649 €
Deze reis aanpassen
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 11
Vlucht 2
Accommodaties 11
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes