Home
Strandvakantie Kreta | Griekenland

Strandvakantie Kreta | Griekenland

Een echte all inclusive vakantie met huurauto!

Het vrolijk ogende Hotel Blue Bay Resort & Spa is tegen de klif van Agia Pelagia aangebouwd. Hierdoor geniet je van een prachtig uitzicht vanaf diverse plekken in het complex.

Behalve lekker zwemmen of van de glijbaan afgaan, kun je ook gebruikmaken van de sportmogelijkheden. Misschien een potje minigolf of tafeltennis met elkaar? Voor de kinderen is er een internationale animatieteam. Als je niet met kinderen op vakantie bent, is er ook met volwassenen rekening gehouden. Zo is er een zwembad waar kinderen niet zijn toegestaan, waar je in alle rust een lekker baantje kunt trekken. Een dagje strand is overigens ook zo geregeld, een gratis shuttlebusje brengt je er snel en eenvoudig naar toe.

Thema's: Zonvakanties Middellandse Zee Europa All inclusive

Van dag tot dag

13/06/2020ECONOMY
Amsterdam
Kreta
Nederland
Schiphol / 15:45
Transavia Holland HV 6919 Transavia Holland
3uur 30min Rechtstreeks
Griekenland
20:15 Nikos Kazantzakis
13/06/2020 20/06/2020

Kreta

Informatie over de stad

Kreta is het grootste en bekendste eiland van Griekenland en mag zich vrij terecht een eiland van superlatieven noemen. Een aangename temperatuur, schitterende stranden, overweldigende natuur en een rijke geschiedenis zijn slechts een paar van de vele troeven van Kreta. Kreta is dan ook een ware schatkist van historisch belang en couleur local. Zo vind je heel wat archeologische overblijfselen stammend uit de Minoïsche periode en enkele van de beste musea ter wereld. Kreta heeft echter een veel rijkere geschiedenis dan enkel de meest bekende Minoïsche dynastie. Wist je bijvoorbeeld dat er tevens een Venetiaanse en Ottomaanse periode is geweest? Op diverse hotspots op het eiland vind je dan ook de Venetiaanse leeuw terug en enkele moskeeën. Het eiland biedt een adembenemende natuur en is voor natuurliefhebbers dan ook één van de beste hotspots ter wereld voor een vakantie. Trek je wandelschoenen dan ook maar aan om het bergachtig landschap te ontdekken, de valleien vol olijfbomen te bekijken en de legendarische kloven met een bezoekje te vereren.

Meer informatie

Blue Bay Resort Hotel

78%
  • Op 21,7 km van het centrum
  • Agia pelagia, Malevizi 71414
Wanneer je verblijft bij Blue Bay Resort Hotel in Malevizi bevind je je bij de zee, op 10 min. lopen van Mononaftis Beach en Psaromoura Beach. Dit 4-sterrenhotel ligt op 29,8 km van Haven van Heraklion en op 27 km van Archeologisch Museum van Herakl...
Meer informatie
  • Double Room Side Sea View / Garden View Annex (1)

  • alles inclusief

  • 7 Aantal hotelovernachtingen

 

Citroën C1/Fiat Panda Of gelijkwaardig

Goldcar rental

Nikos Kazantzakis

Heraklion Airport
13 jun. 2020 21:15

Nikos Kazantzakis

Heraklion Airport
20 jun. 2020 09:30
20/06/2020ECONOMY
Kreta
Amsterdam
Griekenland
Nikos Kazantzakis / 11:40
Transavia Holland HV 6872 Transavia Holland
3uur 50min Rechtstreeks
Nederland
14:30 Schiphol

Overzicht

Strandvakantie Kreta | Griekenland
Strandvakantie Kreta | Griekenland