Stedentrip Tapas in Sevilla | Spanje

Stedentrip Tapas in Sevilla | Spanje

Sevilla heeft heel veel temperament! De flamenco is hier geboren én de stad heeft het grootste historische centrum van Europa.

Wandel overdag door de schilderachtige straatjes en bekijk s'avonds voor 'Duende de Sevilla', alleen de flamenco bestaat dan nog. En vergeet niet tussendoor nog even ergens tapa's te eten!!


  Inclusief vliegtickets + hotel met ontbijt

  Inclusief flamencoshow

  Inclusief avond Tapas etenThema's: Steden Europa

Van dag tot dag

18/06/2020ECONOMY
Amsterdam
Sevilla
Nederland
Schiphol / 17:10
Transavia Holland HV 6727 Transavia Holland
2uur 55min Rechtstreeks
Spanje
20:05 Sevilla
18/06/2020 22/06/2020

Sevilla

Informatie over de stad

Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië. Het is de belangrijkste stad van Zuid-Spanje op het gebied van cultuur, politiek, economie en kunst. De stad telt circa 700.169 inwoners en ligt aan de rivier Guadalquivir, die voor niet al te grote zeeschepen bevaarbaar is tot in de stad. Sevilla heeft het grootste historische centrum van Europa, waarin de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, de kathedraal van Sevilla met de toren Giralda, het Alcázar en de Torre del Oro zich bevinden. De Sevillaanse wijk Triana wordt beschouwd als de geboorteplaats van de Spaanse dans- en muziekstijl flamenco.

Meer informatie

Abanico

  • Op 0,4 km van het centrum
  • Calle aguilas, 17, Sevilla 41003
Dit stadhotel ligt in het hart van de historische binnenstad van Sevilla, op slechts 50 meter afstand van het herenhuis 'Casa de Pilatus'. In de onmiddellijke omgeving van het hotel vindt u tevens de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zoal...
Meer informatie
  • TWINKAMER (1)

  • ALLEEN KAMER

  • 4 Aantal hotelovernachtingen

2 Excursies
image

Entreebewijs voor flamencoshow in Casa de la Memoria

Dag 1 - 21:00 uur 21:00
Eén van de beste flamencoshows in Sevilla in een 15e-eeuws paleis in het historische centrum van de stad. De meest prestigieuze en belangrijkste flamencoartiesten van deze tijd bieden u de puurste emoties die alleen bij de traditionele flamenco horen.
image

Gastronomische tour door Triana met tapas in Sevilla

Dag 2 - Triana-tapastour 20:00 uur 20:00
Ontdek de traditionele wijk Triana, met een opvallend verleden en een breed scala aan overheerlijke tapas en typische Spaanse wijnen. Wandel tijdens deze uitgebreide tour van 3 uur door de pittoreske wijk met een lokale gids en ontdek het ratjetoe aan culinaire stijlen en restaurants met zorgvuldig geselecteerde tapas, wijnen, evenals de beste lokale bars. ¡Olé!
22/06/2020ECONOMY
Sevilla
Amsterdam
Spanje
Sevilla / 17:20
Ryanair FR 5268 Ryanair
2uur 45min Rechtstreeks
Nederland
20:05 Eindhoven

Overzicht

Stedentrip Tapas in Sevilla | Spanje
Stedentrip Tapas in Sevilla | Spanje