Stedentrip Titanic weekend | Belfast

Stedentrip Titanic weekend | Belfast

Belfast is misschien wel de meeste hippe bestemming van dit moment voor een stedentrip. Ooit gingen reizigers de Noord-Ierse hoofdstad nog liever een beetje uit de weg, vanwege het imago dat aan de stad kleefde door The Troubles. Maar dat is al lang verleden tijd. Belfast is de stad van hoogstaande cuisine, ontzettend gezellige pubs, intense street art en het intens prachtige Titanic Belfast. Eventueel kun je een georganiseerde dagtrip naar de Giant’s Causeway maken. Kijk bij activiteiten voor de mogelijkheden.


  Inclusief vliegtickets + Hotel

  Inclusief hop-on-hop-off bus met tickets Titanic Belfast

Inclusief mini cruise

Thema's: Steden Europa

Van dag tot dag

12/06/2020ECONOMY
Amsterdam
Belfast
Nederland
Schiphol / 21:45
easyJet U2 6776 easyJet
1uur 35min Rechtstreeks
Verenigd Koninkrijk
22:20 Belfast Intl
12/06/2020 15/06/2020

Belfast

Informatie over de stad

Belfast is een stad in het Verenigd Koninkrijk en is de grootste stad en een district in Noord-Ierland en de provincie Ulster, en heeft volgens een schatting uit 2012 een inwonertal van 286.000.

Meer informatie

Dream Apartments - The Obel Building

  • Op 0,8 km van het centrum
  • 62 donegal quay, Belfast BT1 3NG
Located in Belfast (Belfast City Centre), Dream Apartments - The Obel Building is within a 10-minute walk of Waterfront Hall and St. George's Market. This 4-star apartment is 0.5 mi (0.8 km) from SSE Arena (Titanic Quarter) and 0.7 mi (1.1 km) from...
Meer informatie
  • Twin Room - Room Only (1)

  • ALLEEN KAMER

  • 3 Aantal hotelovernachtingen

2 Excursies
image

Belfast-combinatieticket: toegang tot Titanic Belfast en 48-uurs hop-on hop-off tour

Dag 1 - Toegang tot Titanic Belfast zonder wachtrij en hop-on hop-off tour
Reisroute

Titanic Combo City Tour-route

Duur van route: 4 uur

Haltes tijdens de Titanic Combo City Tour-route:
  • Titanic Belfast
Attracties tijdens de Titanic Combo City Tour-route:

Falls Road / Shankill Road / Queen's University / Parliament Buildings / Titanic Belfast / Irish Tour Tickets

Schema: Vertrektijden voor de bus: de eerste bus om 10.00 uur laatste bus 16.30 uur (winterschema 16.00 uur) De frequentie is het hele jaar om de 30 minuten.

U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
Je tickets worden op de dag van de rondleiding bij het VVV-kantoor bewaard voor collectie. U moet uw ticket voor deze tour verkrijgen
Houd er rekening mee dat de datum waarop u boekt de datum is waarop u Titanic Belfast aanvaardt. Je kunt de voucher voor stadsrondleidingen op elk moment gebruiken.
U moet een uitgeprinte voucher hebben om toegang te krijgen tot Titanic Belfast.
Deze ervaring gaat alleen door bij goed weer. Indien deze wordt geannuleerd vanwege slecht weer, kunt u kiezen voor een andere datum of een volledige restitutie
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen.
U kunt bij elke halte uitstappen.
image

Belfast Sightseeingcruise: Titanic Quarter en Lagan rivier

Dag 2 - 14:00
Ga bij Donegall Quay in Belfast aan boord van uw sightseeingboot en vaar over de Lagan, terwijl u de bezienswaardigheden van de stad bekijkt en meer te weten komt over de rijke geschiedenis. Belfast is sinds het begin van de 18e eeuw een drukke internationale haven en beschikt over een groot aantal nautische bezienswaardigheden die smeken om te worden bekeken.

Vaar langs de tekenkamers van Harland and Wolff, de beroemde scheepsbouwers van Belfast en ontwerpers van de Titanic , en bekijk vervolgens het hedendaagse equivalent - de indrukwekkende Titanic Visitor Experience. Passeer Custom House, een prachtig gebouw dat symbool staat voor het veranderende gezicht van de stad; ooit was dit een verzamelplaats voor angstige vakbondsleden, nu een levendig centrum en theater voor de lokale gemeenschap.

Ga verder langs de hele lengte van de Titanic scheepshellingen - waar de gedoemde boot in 1911 te water werd gelaten, en langs Titanic Film Studios, waar scènes uit populaire Britse tv-producties zoals Game of Thrones werden gefilmd. Vaar langs Northern Ireland Science Park (nu Catalyst Inc), de thuishaven van Titanic's Dock en Pump House, en hoor hoe het dok de laatste rustplaats van de Titanic was op het droge. Vanaf de scheepshellingen gaat u verder naar Alexandra Docks, de thuisbasis van het beroemde slagschip uit Belfast - de HMS Caroline. Als het langst standhoudende schip in de Slag om Jutland van 1917 in WO I, is dit een aangrijpende herinnering aan de cruciale rol die de marine van Belfast speelde tijdens beide wereldoorlogen.

U gaat verder naar de Turning Circle aan de rand van Musgrave Channel, om de grootste broedkolonie van zeehonden van Noord-Ierland te zien (alleen zomermaanden), en ga vervolgens naar Stormont Wharf, de langste diepwaterkade van Ierland, met een lengte van 1 km. Zie blinkende cruiseschepen afgemeerd liggen naast oude vrachtschepen - illustratief voor hoe de stad zijn industriële achtergrond heeft omgezet in één van Noord-Ierlands spannendste bestemmingen!

Uw boottocht eindigt na een uur varen bij Donegal Quay.
U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
Deze ervaring gaat alleen door bij goed weer. Indien deze wordt geannuleerd vanwege slecht weer, kunt u kiezen voor een andere datum of een volledige restitutie
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen.
Keert terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
15/06/2020ECONOMY
Belfast
Amsterdam
Verenigd Koninkrijk
Belfast Intl / 18:40
easyJet U2 6775 easyJet
1uur 35min Rechtstreeks
Nederland
21:15 Schiphol

Overzicht

Stedentrip Titanic weekend | Belfast
Stedentrip Titanic weekend | Belfast