Rondreis Oost USA en Florida
o.v.v. wijzigingen 2.399 €

Rondreis Oost USA en Florida

Combinatie-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 10 januari 2022 - Vertrek : zaterdag 17 september 2022
Ref ID: 784244
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.798 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 10 januari 2022 - Vertrek : zaterdag 17 september 2022
Bestemmingen: New York City NY, Philadelphia, Gettysburg PA, Washington DC, Charlottesville VA, Roanoke VA, Asheville NC, Savannah GA, Orlando FL, Miami FL

Beschrijving

Van dag tot dag

17 sep
Reizen van Amsterdam naar New York City NY
Vertrek
Icelandair
Icelandair Icelandair
14:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
19:10 - Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
11uur 0min 0 PC 1 tussenstop
FI
FI Icelandair - FI 501
14:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
15:25 - Keflavik, Keflavik International Airport (KEF)
Vervoer:  FI501
Reisklasse: Economy
1uur 35min - Aansluiting op het vliegveld Keflavik, Keflavik International Airport (KEF)
FI
FI Icelandair - FI 623
17:00 - Keflavik, Keflavik International Airport (KEF)
19:10 - Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
Vervoer:  FI623
Reisklasse: Economy
17 sep
1. New York City NY
Overnachten
Over de bestemming:

Heeft deze beroemde stad nog een introductie nodig? New York heeft verschillende bijnamen, zoals ‘The Big Apple’ en ‘The city that never sleeps’ en is een belevenis voor iedereen op elk moment. Het is een van de meest toonaangevende steden ter wereld en de meeste bezienswaardigheden zijn wereldberoemd.

Vanaf het Empire State Building, Rockefeller Centre, One World Observatory, of vanaf een boot naar het Vrijheidsbeeld heeft u een fantastisch uitzicht over de stad. Geniet van winkelen op 5th Avenue of zie een spectaculaire show op Broadway. Times Square, mag ook zeker niet worden overgeslagen. U kunt natuurlijk ook even de mensenmassa’s mijden in Central Park of bij The Cloisters.

Er zijn teveel musea om te bezoeken, maar een bezoek aan The Museum of Modern Art, het Guggenheim Museum, Museum of Natural History en het 9/11 Memorial met bijbehorend museum wordt met name aangeraden. Voor cafés en restaurants gaat u naar Greenwich Village, Soho, Little Italy of Chinatown. Wanneer u zich een echte New Yorker wilt voelen kunt u naar een wedstrijd van de New York Yankees gaan of naar de Madison Square Gardens om de New York Knicks te zien spelen.

Meer informatie
17 sep
Autoverhuur
Hyundai Elantra /AC/A/2dr
Newark Liberty Intl
Newark (Shuttle Service)
20:15 - 17 sep 2022
Miami Intl
Miami International Airport (Shuttle to Miami Rental Car Center)
10:00 - 21 sep 2022
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
0 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Newark (Shuttle Service) - Telefoonnummer:

Building 25, Newark, NJ 07114, U.S.A.

Terugbrengen

Miami International Airport (Shuttle to Miami Rental Car Center) - Telefoonnummer

3900 NW 25th Street, Miami, FL 33142, U.S.A.

Reizen van New York City NY naar Philadelphia
Op eigen gelegenheid
Vandaag kun je de huurauto ophalen en begint de roadtrip! Route vandaag is ca 150 kilometer
21 sep
2. Philadelphia
Overnachten
Over de bestemming: In Philadelphia (was tot 1800 de hoofdstad van Amerika) kunt u o.a. een bezoek brengen aan de Liberty Bell, Independence Hall en het Independence National Historic Park. Philadelphia een prima stad om heerlijk te shoppen! Ga eens naar de Rittenhouse Row waar je o.a. Ralph Lauren, Tiffany en andere grote namen vindt. Op Jewelers Row zijn vele sieraden winkels gevestigd en in Franklin Malls vind je de bekende merken tegen voordelige tarieven. Of wat dacht je van de King of Prussia Malls: 365 winkels, restaurants, warenhuizen en nog veel meer! Ook zeker een bezoek waard: het graf van Benjamin Franklin en het Betsy Ross House waar de eerste Amerikaanse vlag werd ontworpen.
Meer informatie
21 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Philadelphia naar Gettysburg PA
Op eigen gelegenheid
Ca 225 kilometer met de huurauto
23 sep
3. Gettysburg, PA
Overnachten
Over de bestemming: In 1863 vond hier de grootste veldslag plaats uit de Amerikaanse Burgeroorlog. Drie dagen lang werd er gevochten en er vielen meer dan 51.000 slachtoffers voordat de stad zich overgaf. Wij raden aan om eerst een bezoek te brengen aan het National Park Service Museum and Visitor Center. Hier kun je informatie krijgen over het Gettysburg National Military Park en over de andere bezienswaardigheden in en rond Gettysburg. Enkele bezienswaardigheden zijn onder andere het David Wills House, American Civil War Wax Museum, Eisenhower National Historic Site, General Lee's Headquarters, National Civil War Museum, Pennsylvania Civil War Trails en nog meer. Ook het is mogelijk om een theatervoorstelling te bezoeken of met een paard een tour te maken.
Meer informatie
23 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
Reizen van Gettysburg PA naar Washington DC
Op eigen gelegenheid
Ca 200 kilometer met de huurauto
24 sep
4. Washington DC
Overnachten
Over de bestemming:

Washington D.C. is de hoofdstad van de Verenigde Staten en absoluut een bezoek waard. Groene parken, sfeervolle woonwijken, veel cultuur en vermaak bevinden zich op loopafstand van elkaar. 

Het bekendste gebouw is ongetwijfeld The White House, de ambtswoning van de Amerikaanse president. In de directe omgeving daarvan bevinden zich veel bekende gebouwen, musea en monumenten. In The National Mall bevinden zich The State Capitol, het Washington Monument, Capitol Hill en het Lincoln Memorial.

Wanneer u meer van de sfeer in de stad wilt proeven kunt u ook door de straten wandelen van de historische wijk Georgetown, een sfeervol stukje Washington waar allerlei leuke boetieks en restaurants te vinden zijn.

Even buiten Washington ligt een van de best beveiligde plekken op de wereld, het Pentagon, met daarnaast begraafplaats Arlington, waar het graf van de Kennedy's wordt gemarkeerd door een altijd brandende vlam. 

U kunt de dag heerlijk afsluiten op een terras in The Wharf, een moderne wijk aan de Potomac River, met tal van restaurants en bars.

Meer informatie
24 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Washington DC naar Charlottesville VA
Op eigen gelegenheid
Ca 200 kilometer met de huurauto
26 sep
5. Charlottesville VA
Overnachten
Over de bestemming: In Charlottesville hebben twee Amerikaanse presidenten gewoond, Thomas Jefferson en James Monroe. Breng zeker een bezoek aan Monticello waar Thomas Jefferson woonde en aan Ash Lawn-Highland waar James Monroe woonde. Overige bezienswaardigheden zijn o.a. The Glass Palette (Interactive Glass Art Studio), verschillende wijngaarden zoals Benheim en Jefferson Vineyards, Downtown Pedestrian Mall en het Virginia Discovery Museum. In de buurt van Charlottesville vind je het Shenandoah National Park. Je kunt via Skyline Park door het park rijden en hier krijg je een mooi uitzicht op Piedmont heuvels, Blue Ridge en de Shenandoah vallei.
Meer informatie
Reizen van Charlottesville VA naar Roanoke VA
Op eigen gelegenheid
Ca 200 kilometer met de huurauto
27 sep
6. Roanoke VA
Overnachten
Over de bestemming: Breng een bezoek aan de beroemde Peaks of Otter, Mill Mountain en Roanoke Mountain
Meer informatie
27 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
Reizen van Roanoke VA naar Asheville NC
Op eigen gelegenheid
Ca 250 kilometer met de huurauto
28 sep
7. Asheville NC
Overnachten
Over de bestemming: Brengt een bezoek aan Great Smokey Mountains National park, het meest bezochte park van Amerika. In dit mooie park vind je vele hiking trails. Daarnaast zijn in Asheville de volgende bezienswaardigenheden zeker de moeite waard: Grove Arcada, Basilica of St. Lawrence, Thomas Wolfe Memorial State Historic Site, WNC Nature Center, Pack Square Park, Mast General Store of één van de vele galerieën. Vlakbij Asheville heb je de mogelijkheid te raften, hiken, bergbeklimmen, golfen, fietsen of om in het water van de rotsen af te glijden.
Meer informatie
Reizen van Asheville NC naar Savannah GA
Op eigen gelegenheid
Ca 500 kilometer met de huurauto
29 sep
8. Savannah (Georgia)
Overnachten
Over de bestemming: Savannah is een stad in de Amerikaanse staat Georgia en telt 131.510 inwoners. Dit is één van de mooiste steden van Amerika. In het historische centrum vind je nog straten met straatkeien, herenhuizen, prachtige kerken, mooie tuinen en parken met eiken. Breng ook een bezoek aan het Forsyth Park, Cathedral of St. John the Baptist. Aan de Riverstreet vind je vele restaurants waar je heerlijk kunt eten en leuke uitgaansgelegenheden vindt.
Meer informatie
29 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Savannah GA naar Orlando FL
Op eigen gelegenheid
Ca 450 kilometer met de huurauto
01 okt
9. Orlando (Florida)
Overnachten
Over de bestemming: Orlando is een stad in de Verenigde Staten van Amerika, gelegen in de staat Florida. De stad telt circa 255.490 inwoners en is daarmee de derde stad van Florida. De grootste "pret"-stad van de wereld, met meer attractie-, thema- en waterparken bij elkaar dan waar ook ter wereld. Uitgaansgelegenheden overal en dat geldt ook voor de mogelijkheden op winkelgebied. Je vindt hier in de omgeving talrijke parken, tennis- en golfbanen en diverse musea voor de kunstliefhebbers maar natuurlijk kun je ook een bezoek brengen aan o.a. Disney World, Sea World of de MGM-Studio's. Het Epcot Center, waar men je zowel met het verleden als met de toekomst confronteert, is zeker de moeite waard. Afkoeling en veel plezier garandeert een bezoek aan Wet 'n Wild. Ook kun je een kijkje nemen in Cypress Gardens. In ongeveer een uur ben je aan het strand van de Atlantische kust of de parelwitte stranden van de Golf van Mexico.
Meer informatie
01 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Orlando FL naar Miami FL
Op eigen gelegenheid
Ca 370 kilometer met de huurauto
03 okt
10. Miami FL
Overnachten
Over de bestemming:

Miami ligt in het zuiden van Florida. Miami is een grote stad dat bestaat uit vele verschillende wijken. De bekendste wijk is Miami Beach. Miami Beach ligt op een schiereiland, verbonden met bruggen naar het vaste land. Het schiereiland is weer onderverdeeld in 3 gedeeltes.

North Beach & Mid Beach waar het heerlijk ontspannen is, redelijk rustig en brede zandstranden. Het drukbezochtste gedeelte is al jaren het bekende Miami South Beach. Dit is “the place to be”. In Miami South Beach is het gezellig druk, bruisend en biedt vele trendy hotels. Huur een fiets en verken op deze manier het langgestrekte Miami Beach.

Volg een Art Deco-tour door Miami Beach om de kenmerkende architectuur van het gebied ten volle te waarderen. Het South Beach Art Deco District is een mooie verzameling van meer dan 800 architectonisch beschermde gebouwen in Miami Beach uit de jaren 1930 en 1940 - een absolute must see.

Ga zeker voor een wandeling langs het strand of naar Haulover Park om te vissen, fietsen, tennissen of golfen.

Meer informatie
03 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
05 okt
Reizen van Miami FL naar Amsterdam
Terug
Royal Air Maroc
Royal Air Maroc Royal Air Maroc
22:25 - Miami, Miami Intl (MIA)
17:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 12uur 40min 2 PC 1 tussenstop
AT
AT Royal Air Maroc - AT 205
22:25 - Miami, Miami Intl (MIA)
11:40 - Casablanca, Mohammed V Intl (CMN)
Vervoer:  AT205
Reisklasse: Economy
1uur 0min - Aansluiting op het vliegveld Casablanca, Mohammed V Intl (CMN)
Verander van terminal 2 naar 1
AT
AT Royal Air Maroc - AT 850
12:40 - Casablanca, Mohammed V Intl (CMN)
17:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  AT850
Reisklasse: Economy
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.798 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 10
Vlucht 2
Accommodaties 10
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes