Rondreis Van de Rocky's naar de Pacific | USA
o.v.v. wijzigingen 2.231 €

Rondreis Van de Rocky's naar de Pacific | USA

Combinatie-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 10 januari 2022 - Vertrek : zaterdag 10 december 2022
Ref ID: 818122
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.461 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 10 januari 2022 - Vertrek : zaterdag 10 december 2022
Bestemmingen: Denver CO, Cheyenne WY, Rapid City SD, Buffalo WY, Jackson Hole WY, West Yellowstone MT, Great falls MT, Whitefish MT, Coeur D'Alene ID, Yakima WA, Seattle WA

Beschrijving

Van dag tot dag

10 dec
Reizen van Amsterdam naar Denver CO
Vertrek
United Airlines
United Airlines United Airlines
10:55 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
16:05 - Denver, Denver Intl (DEN)
13uur 10min 1 PC 1 tussenstop
UA
UA United Airlines - UA 9203
10:55 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
12:00 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
Vervoer:  UA9203 Uitgevoerd door:  Lufthansa
Reisklasse: Economy
1uur 10min - Aansluiting op het vliegveld Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
UA
UA United Airlines - UA 8878
13:10 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
16:05 - Denver, Denver Intl (DEN)
Vervoer:  UA8878 Uitgevoerd door:  Lufthansa
Reisklasse: Economy
10 dec
1. Denver (Colorado)
Overnachten
Over de bestemming: De 'Mile High City' Denver ligt precies op één mijl hoogte, in de schaduw van de Rocky Mountains. Denver combineert de charme van een bedrijvige stad met het mysterie van het Wilde Westen. De stad was ooit een nederzetting van goudzoekers, maar is nu een bloeiend handelscentrum. Lower downtown & Larimer Square: Downtown Denver, Larimer SquareLoDo voor ingewijden, heeft een aantal gezellige straten met historische gebouwen. Larimer Square is het oudste stuk van Denver. Je vindt er oude saloons en Victoriaanse huizen met winkels, wijnbarren en (sterren) restaurants. Op mooie dagen is Larimer Square de plaats waar de locals elkaar ontmoeten en waar gefeest kan worden. Een winkel die je beslist niet mag missen in Downtown Denver, is westernwinkel Rockmount Ranch Wear, waar je cowboyhoeden en -bloezen kunt kopen. Neem ook een kijkje bij het gerenoveerde Union Station of volg de self-guided Denver Beer Trail door downtown, waar wel twintig ambachtelijke bierbrouwerijen zijn.
Meer informatie
10 dec
Autoverhuur
Nissan Versa /AC/A/2dr
Denver Intl
Denver Luchthaven (Shuttle Service)
17:15 - 10 dec 2022
Seattle Tacoma Intl
Seattle Tacoma Int'l Airport (Shuttle Service to Car Rental Center)
10:00 - 28 dec 2022
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
0 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Denver Luchthaven (Shuttle Service) - Telefoonnummer:

24530 East 78th Avenue, Denver, CO 80249, U.S.A.

Terugbrengen

Seattle Tacoma Int'l Airport (Shuttle Service to Car Rental Center) - Telefoonnummer

3150 S 160th Ste 509, Seattle, WA 98188, U.S.A.

Reizen van Denver CO naar Cheyenne WY
Op eigen gelegenheid
Ca 160 kilometer met de huurauto
12 dec
2. Cheyenne (Wyoming)
Overnachten
Over de bestemming: Cheyenne is de hoofdstad en de grootste stad van de staat Wyoming. Deze cowboystad heeft zijn authentieke charme nog lang niet verloren. In het hoogseizoen worden er Old West-shows opgevoerd en de laatste volle week van juli staat in het teken van de Cheyenne Frontier Days. Dit is de grootste rodeo in de openlucht in de Verenigde Staten. Een andere trots van Cheyenne is het Wyoming State Capitol. Op doordeweekse dagen mag je binnen rondkijken.
Meer informatie
12 dec
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Cheyenne WY naar Rapid City SD
Op eigen gelegenheid
Ca 460 kilometer met de huurauto
14 dec
3. Rapid City, SD
Overnachten
Over de bestemming: Rapid City is een kleine stad in het westen van South Dakota die de bijnaam ‘Gateway to the Black Hills’ draagt. Hoewel het stadje zelf niet zo bekend is, zijn de bezienswaardigheden in de buurt dat wel. Rapid City is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Mount Rushmore, Badlands National Park en het Crazy Horse Memorial. Rapid City biedt zelf ook het nodige vermaak. Zo kun je er een bezoek brengen aan Dinosaur Park en het Museum of Geology.
Meer informatie
Reizen van Rapid City SD naar Buffalo WY
Op eigen gelegenheid
Ca 330 kilometer met de huurauto
16 dec
4. Buffalo WY
Overnachten
Over de bestemming: Het stadje Buffalo ligt aan de rand van het Bighorn-gebergte in de Amerikaanse staat Wyoming. Hier kun je de sfeer van het Wilde Westen proeven, die nog levendig aanwezig is in de vele historische gebouwen en musea aan Main Street. Verken zeker de Cloud Peak Scenic Byway door Bighorn National Forest. Jim Gatchell Memorial Museum: Buffalo bezienswaardighedenDe leukste bezienswaardigheid van Buffalo is waarschijnlijk dit museum vol artefacten uit ruim 100 jaar Buffalo. In 1900 opende Jim Gatchell een apotheek, waar cowboys en inwoners van Buffalo regelmatig langskwamen. Gatchell onderhield bovendien een goede relatie met de Native Americans, waardoor hij vaak geschenken ontving die hun eeuwenoude cultuur representeerden. Deze ‘traditie’ werd door de inwoners van Buffalo overgenomen, waardoor Gatchell tot zijn dood in 1954 een enorme verzameling artefacten uit Buffalo kon aanleggen. Na Gatchells dood schonk zijn familie de collectie aan de gemeente, met het verzoek of er een museum voor gebouwd kon worden. Je bezoekt het museum aan 100 Fort Street, het is dagelijks geopend tussen eind mei en begin september. In de maanden daarbuiten kun je er alleen op werkdagen terecht. Op officiële feestdagen is het museum gesloten. De entree is ongeveer $5 per persoon.
Meer informatie
Reizen van Buffalo WY naar Jackson Hole WY
Op eigen gelegenheid
ca 540 kilometer met de huurauto
17 dec
5. Jackson Hole WY
Overnachten
Over de bestemming: Jackson Hole is een vallei in Wyoming, vlak bij de grens met Idaho. Een groot stuk van de noordelijke vallei maakt deel uit van Grand Teton National Park. De vallei was van oudsher een belangrijke locatie voor indianen om te jagen en ceremonies te houden. Pas met de komst van de eerste bonthandelaren werden de eerste nederzettingen gesticht. De groene vallei bleek ideaal voor het houden van vee. Al snel verschenen er commerciële ranches, waarmee ook de stroom van toeristen op gang kwam. Door Grand Teton National Park en het nabijgelegen Yellowstone National Park is het belang van toerisme in Jackson Hole alleen maar toegenomen. Naast Jackson maken de dorpjes Wilson, Teton Village, Moran Junction, Hoback, Moose en Kelly ook deel uit van de Jackson Hole. 's Winters, wanneer er veel herten zijn, is de vallei een populaire locatie voor sledetochten.
Meer informatie
Reizen van Jackson Hole WY naar West Yellowstone MT
Op eigen gelegenheid
Ca 200 kilometer met de huurauto
19 dec
6. West Yellowstone MT
Overnachten
Over de bestemming: West Yellowstone is een plaats in Montana op de grens van Wyoming. Het is de perfecte uitvalsbasis om het uitgestrekte Yellowstone National Park te verkennen. Dat kun je het beste doen door de 8-vormige Loop Road te volgen. Deze in totaal 229 kilometer lange route voert langs de bijzondere geologische verschijnselen in Yellowstone National Park, zoals de gekleurde warme bronnen (hot springs), zwaveldampen en geisers, waarvan de Old Faithful wel het bekendst is. Yellowstone Lake is een meer dat op de Yellowstone-caldera ligt: de grootste actieve vulkanische structuur op het continent. Grizzly & Wolf Discovery Center: Voor wie alles wil leren over de grizzlybeer en de grijze wolf, is er dit non-profit centrum. Het dierenpark vangt beren en wolven op die in het wild niet kunnen overleven. In de beschermde leefomgeving van het Grizzly & Wolf Discovery Center leven zeven grizzlyberen en zes wolven. De omgeving waarin de dieren leven, is zo natuurlijk mogelijk nagebootst: er is zelfs een vijver waarin ze op forel kunnen vissen. Dankzij de inspanningen van dit natuurcentrum krijg je als bezoeker de kans om deze bijzondere dieren van heel dichtbij te zien en er alles over te leren. Het centrum is dagelijks geopend van 08:30 tot 20:30.
Meer informatie
19 dec
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van West Yellowstone MT naar Great falls MT
Op eigen gelegenheid
Ca 420 kilometer met de huurauto
21 dec
7. Great falls MT
Overnachten
Over de bestemming: Het plaatsje Great Falls draagt de bijnaam 'Electric City' vanwege de grote hoeveelheid dammen en energiecentrales. Hier, aan de Missouri-rivier, treed je in de voetsporen van Lewis en Clark en de Blackfoot-indianen. Bewandel een van de vele trails, of huur een mountainbike of kajak en verken de omgeving. Waar ooit bizons en grizzlyberen liepen, herleeft het verleden in het Lewis & Clark Interpretive Center. Dicht bij het plaatsje Great Falls vind je de gelijknamige waterval. Giant Springs State Park: Giant Springs State Park MontanaRondom Great Falls vind je zo'n 57 natuurparken, waaronder het waterrijke Giant Springs Heritage State Park. Giant Springs werd in 1805 ontdekt door de expeditie van Lewis en Clark en is een van de grootste zoetwaterbronnen van Amerika. Ook vind je hier de Roe-rivier, die het als kortste rivier op aarde ooit tot het Guinness Book of World Records schopte. De voornaamste activiteit in Giant Springs State Park is wandelen, bijvoorbeeld over de River's Edge Trail die zich 65 kilometer uitstrekt langs de Missouri-rivier en vooral populair is onder joggers en mountainbikers. Je kunt uiteraard ook een klein deel van de route wandelen. Ook mooi is het uitzicht vanaf Rainbow Falls overlook, waar een betonnen 'brug' je over een kleine waterval loodst.
Meer informatie
21 dec
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
Reizen van Great falls MT naar Whitefish MT
Op eigen gelegenheid
Ca 350 kilometer met de huurauto
22 dec
8. Whitefish MT
Overnachten
Over de bestemming: Whitefish, een dorp met 8.000 inwoners, is een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Glacier National Park. Je vindt er talloze restaurants, een oud treinstation (met museum) en het Whitefish Mountain Resort, waar je 's winters kunt skiën. In de zomer biedt het resort mountainbike routes en kun je er ziplijnen. Glacier National Park: Glacier National Park, MontanaEr zijn maar weinig nationale parken die kunnen tippen aan de schoonheid en ongerepte natuur van Glacier National Park. Glacier is een van de weinige parken in de 48 aaneengesloten staten met een grote grizzlyberen populatie. Een rit over de Going-to-the-Sun Road is een must. Wil je dieper het park in, dan zijn er veel wandelmogelijkheden. Ook kun je varen op een van de schitterende meren. Het park is verdeeld in verschillende regio's: Polebridge, Lake McDonald, Two Medicine, St Mary en Many Glacier. Many Glacier vormt het hart van het park.
Meer informatie
22 dec
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Whitefish MT naar Coeur D'Alene ID
Op eigen gelegenheid
Ca 355 kilometer met de huurauto
24 dec
9. Coeur D'Alene ID
Overnachten
Over de bestemming: Hoewel het klinkt als een Frans dorp, is Coeur d'Alene typisch Amerikaans. Gelegen in het noorden van Idaho, biedt dit meerresort vijfsterren openbare diensten in een prachtige, ruige omgeving. Toeristen kunnen genieten van hun adembenemende golfbanen en hun professionele tennisbanen of wandelen door dennenbossen of fietsen door natuurreservaten. In het sprankelende meer van Coeur d'Alene kunt u eindeloze activiteiten doen: zonnebaden op het strand, waterskiën of kajakken, of het watervliegtuiggebied bezoeken. 's Avonds kunt u dineren in geselecteerde restaurants en kwaliteitsshows bekijken. Coeur d'Alene, met zijn moderne attracties in een omgeving van natuurlijke schoonheid, biedt toeristen het beste van beide werelden.
Meer informatie
24 dec
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
Reizen van Coeur D'Alene ID naar Yakima WA
Op eigen gelegenheid
Ca 380 kilometer met de huurauto
25 dec
10. Yakima WA
Overnachten
Over de bestemming:

Yakima is een leuk stadje in de Yakima-vallei in de Amerikaanse staat Washington. Yakima staat vooral bekend als een van de grootste producenten van appels en hop ter wereld. Ook staat de plaats, met haar wijngaarden – waaronder de Gilbert Cellars en Portteus Vineyards - waar gezien kan worden hoe wijn bewerkt wordt, bekend om haar heerlijke wijnen.

Naast een geweldige eet- en drinkscene, beschikt Yakima over enkele andere bezienswaardigheden die zeker het verkennen waard zijn. Geniet van heerlijke ontspannende wandelingen in het Yakima Greenway’s Park, leer meer over de cultuur en bewonder indrukwekkend kunst in het Yakima Valley Museum, of aanschouw de natuurlijke schoonheid van de omgeving tijdens raften op de Yakima River Canyon.

Het centrum van Yakima beschikt over diverse boetiekjes, restaurants en terrasjes, waar ook zeker van genoten kan worden.

Yakima is, met haar rustgevende en gastvrije sfeer, zeker een bezoek waard.

Meer informatie
25 dec
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
Reizen van Yakima WA naar Seattle WA
Op eigen gelegenheid
Ca 230 kilometer met de huurauto
26 dec
11. Seattle WA
Overnachten
Over de bestemming:

Omringd door water en bergen is Seattle één van de mooist gelegen steden van Amerika. De stad ligt in de westelijke staat Washington en is de thuishaven van Boeing, koffieketen Starbucks en Microsoft. Er is hier genoeg te beleven!

Het symbool en de grote eyecatcher van de stad is de Space Needle. Deze 184 meter hoge toren in het Seattle Centre is ontworpen voor de wereldtentoonstelling van 1962. De glazen lift brengt u naar het observatieplatform met een prachtig uitzicht over de stad, de Cascade Mountains, Mount Rainier en de Puget Sound. Een andere aanrader in de stad is de Pike Place Market. Deze actieve boerenmarkt bestaat al 100 jaar en is daarmee de oudste van de Verenigde Staten. Hier vindt u verse etenswaren waaronder kaas, vis, vlees, pasta en nog veel meer.

Rond Pioneer Square, in het oude centrum van Seattle, kunt u het ondergrondse deel van de stad verkennen tijdens een van de Underground Tours. Als u even weg wilt uit de drukke binnenstad, kunt u een van de eilandjes in de Puget Sound bezoeken. Daarnaast biedt de omgeving van Seattle schitterende natuurlijke landschappen die zeker het verkennen waard zijn.

Meer informatie
26 dec
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
28 dec
Reizen van Seattle WA naar Amsterdam
Terug
Lufthansa
Lufthansa Lufthansa
14:10 - Seattle, Seattle Tacoma Intl (SEA)
13:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 14uur 25min 1 PC 1 tussenstop
LH
LH Lufthansa - LH 491
14:10 - Seattle, Seattle Tacoma Intl (SEA)
09:25 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
Vervoer:  LH491
Reisklasse: Economy
2uur 55min - Aansluiting op het vliegveld Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
LH
LH Lufthansa - LH 992
12:20 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
13:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  LH992
Reisklasse: Economy
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.461 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 11
Vlucht 2
Accommodaties 11
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes