Rondreis The Rockies | Canada
o.v.v. wijzigingen 2.430 €

Rondreis The Rockies | Canada

Combinatie-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 28 december 2019 - Vertrek : woensdag 2 september 2020
Ref ID: 819114
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.860 €
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 28 december 2019 - Vertrek : woensdag 2 september 2020
Bestemmingen: Calgary, Banff, Revelstoke, Clearwater, British Columbia, Jasper, Lake Louise

Beschrijving

Van dag tot dag

02 sep
Reizen van Amsterdam naar Calgary
Vertrek
Delta Air Lines
Delta Air Lines Delta Air Lines - DL9397 - Uitgevoerd door: KLM Royal Dutch Airlines
12:25 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
13:25 - Calgary, Calgary Intl (YYC)
9uur 0min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  DL9397 Uitgevoerd door:  KLM Royal Dutch Airlines
Reisklasse: Economy
02 sep
1. Calgary
Overnachten
Over de bestemming: Calgary is de grootste stad van de Canadese provincie Alberta, gelegen op ongeveer 80 kilometer afstand van de Rocky Mountains. De sfeer is gemoedelijk hier en op het gebied van eten en drinken is er van alles te vinden. Zo zijn er vele terrasjes, restaurants, cafés en leuke uitgaansgelegenheden. Vanaf de Calgary Tower heb je een magnifiek uitzicht over de eindeloze prairie vlaktes aan de ene kant en de besneeuwde toppen van de Rocky Mountains aan de andere kant. Ook leuk is om door de straatjes van Chinatown te gaan struinen, waar je o.a. een oude Chinese tempel kunt bezoeken.
Meer informatie
02 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
02 sep
Autoverhuur
CHEVROLET SPARK DTAG ONLY
Calgary Intl
CALGARY INTL AIRPORT
14:30 - 2 sep 2020
Calgary Intl
CALGARY INTL AIRPORT
12:00 - 14 sep 2020
Leeftijd bestuurder

Minimaal 24, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Vol-vol: Ophalen en inleveren met een volle tank. Indien de auto niet teruggebracht wordt met een volle tank zal de verhuurder brandstof en bijtankkosten aanrekenen.

Algemene betalingsvoorwaarden
Voorafbetaling: Volledige huurbedrag te betalen bij reservering. Bij ophaling moet de kaarthouder (BESTUURDER) een geldige kredietkaart tonen. Prepaid-of debetkaarten als Maestro, Visa electron, Visa Premier of Carte Bleue worden niet aanvaard.
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
Bij het afhalen van een voertuig wordt meestal een waarborg geblokkeerd op de credit kaart van de chauffeur. De waarborg wordt bepaald door de leverancier en hangt af van de gekozen voertuigcategorie. Deze waarborg kan alleen worden geblokkeerd op een geldige credit kaart (prepaid debit kaarten, prepaid credit kaarten en contant geld worden niet geaccepteerd). Voor luxe voertuigen zijn twee credit kaarten op dezelfde naam verplicht voor alle verhuur. Deze credit kaarten mogen niet van dezelfde financiële instantie zijn. We wijzen u erop dat bepaalde leveranciers geen American Express, Carte Bleue, Union Pay, Visa Premier of Diners Club credit kaarten accepteren, we raden u aan Via of Mastercard te gebruiken. In geval u geen geldige credit kaart kunt overleggen of uw saldo onvoldoende is, kan de verhuuragent weigeren u het voertuig ter schikking te stellen. In dat geval wordt geen geld terugbetaald.Geschat bedrag waarborg: CAD 719
Bescherming tegen diefstal
met meer dan 500 CAD
Verzekering cascoschade
met meer dan 500 CAD
Huurauto ophalen

CALGARY INTL AIRPORT - Telefoonnummer: 4032211806

2000 AIRPORT ROAD NE

Openingsuren: 06:00 - 23:59
Kantoor luchthaven, volg de bordjes naar de autoverhuurdiensten.
Terugbrengen

CALGARY INTL AIRPORT - Telefoonnummer 4032211806

2000 AIRPORT ROAD NE

Openingsuren: 06:00 - 23:59
Kantoor luchthaven, volg de bordjes naar de autoverhuurdiensten.
Reizen van Calgary naar Banff
Op eigen gelegenheid
ca 130 kilometer met de huurauto
03 sep
2. Banff
Overnachten
Over de bestemming: Banff is een stad in het westen van Canada. In het gebied van de Rocky Mountains bevinden zich verscheidene grote nationale parken waarvan Banff, Yoho en Jasper de bekendste zijn. Nationaal park Banff is het oudste natuurpark van Canada. Er liggen verschillende gletsjers, bergen en rivieren in dit park, waaronder die van het Columbia-ijsveld. Maak 1 van de vele wandelroutes of maak een ritje in de Banff Gondola naar de top van Sulphur Mountainhier heb je 360 graden uitzicht over de Rocky Mountains.
Meer informatie
Reizen van Banff naar Revelstoke
Op eigen gelegenheid
Ca 285 kilometer met de huurauto. Je rijd vandaag door het Yoho National Park, waar je de bijzondere Spiral Tunnels kunt bezoeken. Daarna rijd je dwars door het Glacier National Park, een relatief klein maar bijzonder park waar zo’n 400 gletsjers het landschap gevormd hebben.
06 sep
3. Revelstoke
Overnachten
Over de bestemming: Revelstoke is een stad in het zuidoosten van British Columbia, Canada. Het ligt 641 kilometer (398 mijl) ten oosten van Vancouver en 415 kilometer (258 mijl) ten westen van Calgary, Alberta. De stad ligt aan de oever van de Columbia-rivier, net ten zuiden van de Revelstoke Dam en in de buurt van de samenvloeiing met de Illecillewaet-rivier. Ten oosten van Revelstoke liggen het Selkirk-gebergte en het Glacier National Park, doordrongen van Rogers Pass, gebruikt door de Trans-Canada Highway en de Canadian Pacific Railway. Ten zuiden van de gemeenschap langs de Columbia River liggen de Arrow Lakes en de Kootenays. Ten westen van de stad ligt Eagle Pass door het Monashee-gebergte en de route naar Shuswap Lake.
Meer informatie
06 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
Reizen van Revelstoke naar Clearwater, British Columbia
Op eigen gelegenheid
Ca 280 kilometer met de huurauto.
07 sep
4. Clearwater , British Columbia
Overnachten
Over de bestemming: Clearwater, de toegangspoort voor het Wells Gray Provincial Park. Wells Gray is een kleiner park dat een leuke afwisseling van de grote parken in de Rocky Mountains vormt. Het landschap in Wells Gray is minder bergachtige en wordt doorkruist door aantal rivieren waaronder de Clearwater en Murtle River, die zich onderweg een aantal keer van grote hoogtes naar beneden storen. Wells Gray wordt dan ook niet voor niets het park van de watervallen genoemd. Je vindt hier zo’n 39 geregistreerde watervallen, waarvan Helmcken Falls met zijn 141 m hoogte de bekendste en meest imposante is. Kanoën op het Clearwater Lake of iets spectaculairder, raften op één van de snelstromende rivieren, is hier een leuke activiteit. Vanaf augustus start de zalmentrek in Wells Gray en kun je de miljoenen vissen bij Bailey’s Chute tegen de waterval op zien springen.
Meer informatie
07 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Clearwater, British Columbia naar Jasper
Op eigen gelegenheid
Ca 320 kilometer met de huurauto. Onderweg kom je langs Mount Robson, de hoogste berg van de Canadese Rockies, vergeet geen foto te nemen!
09 sep
5. Jasper
Overnachten
Over de bestemming:

Midden in de Rocky Mountains ligt het Jasper National Park. De natuur in dit park is zeer indrukwekkend, met diepe valleien, gletsjers, ijsblauwe meren en woeste rivieren met watervallen. In het park is ruim 1200 kilometer aan wandelpaden uitgezet, van korte wandelingen tot meerdaagse trekkingen.

Een van de mooiste routes om te rijden is de Scenic Drive naar Lake Maligne. Na een kwartier rijden, is de Maligne Canyon te zien, een van de diepste kloven in de Rockies. Via een wandelroute van ongeveer 4 kilometer is een viewpoint te bereiken.

Verder loopt de Scenic Drive via Medicine Lake naar Maligne Lake, een van de grootste meren van het Jasper National Park. Het meer is vooral bekend vanwege het kleine Spirit Island. Het uitzicht op het kleine eilandje is een van de meest beroemde uitzichten van de Canadese Rocky Mountains.

Voor de mooiste uitzichten over Jasper wordt aangeraden de Jasper Skytram te nemen. De kabelbaan brengt bezoekers in zeven minuten naar een hoogte van 2263 meter op de Whistler Mountain.

Jasper National Park is een van de mooiste plekken in Canada.

Meer informatie
Reizen van Jasper naar Lake Louise
Op eigen gelegenheid
Ca 240 kilometer met de huurauto. Tussen Jasper en Lake Louise loopt de beroemdste weg van de Rocky Mountains, Highway 93 die ook wel Icefields Parkway wordt genoemd. Deze weg slingert van Jasper tot aan Lake Louise dwars door de bergen en langs het ijs van de enorme Atabasca gletsjer. Hier kun je ’s zomers over het ijs wandelen of met een speciale bus over de gletsjer rijden. Er zijn ook helikopter tours, zodat je de imposante ijsvlakte en omringende bergen van bovenaf kunt bekijken.
12 sep
6. Lake Louise
Overnachten
Over de bestemming:

Lake Louise, dat met haar ijsblauwe gletsjerwater schril afsteekt tegen de bergen op de achtergrond, is het meest gefotografeerde plekje van Canada. Aan de oever van het meer ligt het imposante Fairmont Chateau Lake Louise, een stijlicoon in de Canadese hotelwereld. Het meer bevindt zich in de Canadese Rocky Mountains in de provincie Alberta.

In de omgeving zijn vele wandelroutes uitgezet. Een van de populairste wandelingen is de Lake Agnes Trail. Tijdens deze wandeling van 3,5 kilometer one way kan genoten worden van prachtige uitzichten over Lake Louise en de omgeving. Iets rustiger is het bij het Moraine Lake, waar diverse wandelpaden rondom het meer zijn uitgezet. Loop bijvoorbeeld de Rockpile Trail voor prachtige uitzichten over het meer.

Het gebied rondom Lake Louise is een bekend skigebied en trekt vele toeristen wegens het natuurschoon in de omgeving. De meer dan 140 pistes en paden bieden iets voor elk niveau. Naast skiën en snowboarden kan in het gebied ook genoten worden van schaatsen en hondensleetochten.

Lake Louise biedt een perfecte combinatie van adembenemende natuurlijke schoonheid en buitenavonturen. 

Meer informatie
14 sep
Reizen van Lake Louise naar Amsterdam
Terug
Delta Air Lines
Delta Air Lines Delta Air Lines - DL9390 - Uitgevoerd door: KLM Royal Dutch Airlines
15:10 - Calgary, Calgary Intl (YYC)
08:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 8uur 55min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  DL9390 Uitgevoerd door:  KLM Royal Dutch Airlines
Reisklasse: Economy
Lake Louise - Calgary Airport is ca 200 kilometer
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.860 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 6
Vlucht 2
Accommodaties 6
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes