Strandvakantie Albufeira | Algarve, Portugal
o.v.v. wijzigingen 940 €
Albufeira, Portugal

Strandvakantie Albufeira | Algarve, Portugal

Vervoer + Hotel
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 4 april 2023 - Vertrek : zaterdag 7 oktober 2023
Ref ID: 879574
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.880 €
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 4 april 2023 - Vertrek : zaterdag 7 oktober 2023

Beschrijving

Over de bestemming

Albufeira is een oud vissersdorp dat is uitgegroeid tot één van de meest toeristische bestemmingen van Portugal. Het is een drukke en gezellige badplaats met een heerlijk strand en een leuk centrum met vele winkeltjes, leuke bars, clubs en discotheken. Voor een complete vakantie zit je zonder twijfel goed in Albufeira!


Direct verbonden met Albufeira zijn diverse andere gezellige badplaatsen waar Sunweb leuke hotels en appartementen contracteerde. Praia da Oura is eigenlijk het nieuwe centrum van Albufeira; hier, aan de Strip, bevinden zich naast vele winkeltjes ook de gezellige bars en goede discotheken waar deze bestemming zo bekend om staat. Deze Strip loopt van Praia da Oura door tot in Montechoro. Aan de andere kant van het centrum van Albufeira liggen de wat rustigere plaatsjes Praia São Rafael en Praja del Gale.

Meer informatie

Inbegrepen diensten

07 okt
Vertrek vervoer
Vertrek
EasyJet
EasyJet EasyJet - U27963
07:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
09:15 - Faro, Faro (FAO)
Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U27963
Reisklasse: Economy
Tarief: Standard
07 okt
Transfer
Transfer van Faro (FAO) naar Grand Muthu Forte do Vale

Privé

Economy Private Minivan (1-8) (Van)
  • Maximale wachttijd: 60 minuten
07 okt
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Grand Muthu Forte do Vale 8 Goed
Albufeira - Op 1,1 km van het centrumALLES INBEGREPEN Rua Dunfermline, Albufeira 8200-278 Deluxe room
Met een verblijf bij Grand Muthu Forte do Vale bevind je je in het hart van Albufeira, op een kwartiertje lopen van Albufeira Beach en The Strip. Dit aparthotel met luxe voorzieningen ligt op 1,1 km van Oura-strand en op 3,9 km van Albufeira Old Town Square.Neem de tijd om jezelf te verwennen met een bezoekje aan de volledig uitgeruste spa. Als je op zoek bent naar activiteiten, dan vind je een healthclub, een buitenzwembad en een binnenzwembad vast wel leuk. Andere kenmerken van dit aparthotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en een spelletjesruimte. De lokale shuttlebus brengt je tegen betaling naar nabije bezienswaardigheden.Doe of je thuis bent in één van de 131 klimaatgeregelde kamers met een lcd-televisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een bad of douche hebben bidets en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals drogers en verduisterende gordijnen.Er zijn all-inclusive kamertarieven beschikbaar bij dit aparthotel. In het all-inclusive kamertarief zijn de kosten voor maaltijden en drankjes in plaatselijke restaurants en bars inbegrepen, inclusief belastingen en fooien. Mogelijk worden maaltijden in bepaalde uitgezonderde restaurants, speciale diners en gerechten, drankjes en andere voorzieningen in rekening gebracht. Geniet van internationale gerechten bij Flavours, een van de vele eetgelegenheden van dit aparthotel, naast 14 restaurants en 8 koffiebars/cafés. Ontspan met een lekker fris drankje van een poolbar of één van de 8 bars/lounges. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker uitgebreid ontbijt, dat geserveerd wordt van 08.00 uur tot 10.30 uur. Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een 24-uurs receptie en een bagageopslagruimte. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is 24 uur per dag tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
14 okt
Transfer
Transfer van Grand Muthu Forte do Vale naar Faro (FAO)

Privé

Economy Private Minivan (1-4) (Van)
  • Maximale wachttijd: 60 minuten
14 okt
Retour transport
Terug
EasyJet
EasyJet EasyJet - U27964
09:45 - Faro, Faro (FAO)
14:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U27964
Reisklasse: Economy
Tarief: Standard
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.880 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes