Durango CO, Verenigde Staten

Durango CO, Verenigde Staten

Bekijk de accommodaties in Durango CO

Bekijk alle accommodaties

Bekijk hier onze excursies Durango CO

Bekijk alle activiteiten

Durango CO Verenigde Staten

Durango is een kleine charmante stad, gelegen in het zuidwesten van de Amerikaanse staat Colorado. De stad wordt omgeven door adembenemende bergen en de rivier de Animas. Durango zelf staat vooral bekend om haar rijke geschiedenis, levendige culturele scene en mogelijkheden voor avonturen in de buitenlucht.

Een echte must-visit in Durango is de Durango and Silverton Narrow Gauge Railroad. Deze historische stoomtrein rijdt door de prachtige San Juan Mountains. Zeker een aanrader! Durango is ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan het Mesa Verde National Park, met oude klifwoningen van de Ancestral Pueblo-bevolking. Outdoorliefhebbers kunnen in de omgeving van Durango genieten van activiteiten als wandelen, fietsen, vissen en skiën.

In Durango zelf kan een bezoek gebracht worden aan charmante winkels, kunstgalerijen, restaurants en bars. Er kan ook meer geleerd worden over de rijke geschiedenis van de stad in het Animas Museum.

Kortom, Durango is een geweldige bestemming voor degenen die op zoek zijn naar cultuur, geschiedenis en avonturen in de buitenlucht in een schilderachtige omgeving. 

Aanbevolen luchthaven
Durango La Plata Co (DRO)

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes