Fly & Drive Yucatán | Mexico
o.v.v. wijzigingen 1.883 €

Fly & Drive Yucatán | Mexico

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 11 oktober 2023 - Vertrek : vrijdag 2 februari 2024
Ref ID: 2109009
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.766 €
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 11 oktober 2023 - Vertrek : vrijdag 2 februari 2024
Bestemmingen: Cancun, Isla Holbox, Valladolid, Bacalar, Tulum, Cancun

Beschrijving

02 feb
Reizen van Amsterdam naar Cancun
Vertrek
Lufthansa
Air Canada
Multiple airlines Multiple airlines
12:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
20:55 - Cancún, Aeropuerto Internacional de Cancún (CUN)
14uur 55min 1 PC 1 tussenstop
LH
LH Lufthansa - LH 6842
12:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
14:10 - Toronto, Lester B Pearson Intl (YYZ)
Vervoer:  LH6842 Uitgevoerd door:  Air Canada
Reisklasse: Economy
2uur 35min - Aansluiting op het vliegveld Toronto, Lester B Pearson Intl (YYZ)
AC
AC Air Canada - AC 1812
16:45 - Toronto, Lester B Pearson Intl (YYZ)
20:55 - Cancún, Aeropuerto Internacional de Cancún (CUN)
Vervoer:  AC1812 Uitgevoerd door:  **
Reisklasse: Economy
02 feb
Autoverhuur
Dodge Attitude
SIXT
A/C 4 aantal deuren bij huurauto 5 Personen
Dodge Attitude (IDMR)
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Handgeschakeld
Ongelimiteerde kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Auto''s worden geleverd met een volle tank brandstof en moeten vol ingeleverd worden. De klant wordt anders doorbelast voor de ontbrekende brandstof, plus een toeslag voor het bijtanken.
Is het belangrijk om te tanken binnen een straal van 10 kilometer van het verhuurstation en om de tankbon te bewaren. Gebeurt dit niet, dan kan er een nabelasting van de leverancier volgen.
Algemene betalingsvoorwaarden
De borgsommen bedragen: MCMR, EBMN, EDMN, EDMR, CCMR 840.00 USD
CCAR, CDMR 1160.00 USD
IDAR, IDMR 1750.00 USD
SDMR, SDAR, FDAR, PDAR, LDAR 2170.00 USD
CFMR, IFAR, SFAR, SFMR 2280.00 USD
SVAR, SQMR, IQMR 3400.00 USD
FFAR, FFMR, PFAR, XXAR, FVAR, XDAR, XFAR, PFAR, LFAR 3700.00 USD
CNMN, OVMR 3706.00 USD
The deposit will be refunded on return, any fluctuation of currency exchange is not the responsibility of the supplier or flexible autos. Geaccepteerde wijze van betaling: American Express creditcard,  Diners Club creditcard,  Mastercard creditcard,  Visa creditcard Niet geaccepteerde wijze van betaling: Cheques,  Contant, Prepaid kaarten,  Debetkaarten, Debet- en creditcards gemarkeerd als: electronic use only, Maestro, Kaarten niet uitgegeven door een bank,  Kaarten zonder reliëf, Solo,  Virtuele kaarten, Visa electronContant geld, Debet- en pre-paidkaarten worden niet geaccepteerd.Van toepassing op alle huren; creditcards moeten min
US$1,750.00
Bescherming tegen diefstal
US$1,750.00
Verzekering cascoschade
US$1,750.00
Huurauto ophalen

Parque logístico APQ, Unidad 6 - Telefoonnummer: +52-9988862427

Parque logístico APQ, Unidad 6, Carretera Cancun-Tulum KM 17, Cancun

Openingsuren: 00:01 - 23:59

OPHAALINSTRUCTIES: Neem de gratis shuttlebus om de Sixt-balie te bereiken.
Terugbrengen

Parque logístico APQ, Unidad 6 - Telefoonnummer +52-9988862427

Parque logístico APQ, Unidad 6, Carretera Cancun-Tulum KM 17, Cancun

Openingsuren: 00:01 - 23:59

OPHAALINSTRUCTIES: Neem de gratis shuttlebus om de Sixt-balie te bereiken.
02 feb
1. Cancun
Overnachten
Over de bestemming:

Stel je voor... eindeloze witte zandstranden die zachtjes overgaan in het azuurblauwe water van de Caribische Zee, weelderige palmbomen die zachtjes wiegen in de zwoele bries en een bruisende sfeer die doordrenkt is met cultuur, luxe en opwinding. Dat is Cancun, een wereldberoemde vakantiebestemming die een perfecte mix biedt van paradijselijke stranden, avontuurlijke activiteiten en een levendig nachtleven.

Gelegen aan de prachtige kust van Mexico, verwelkomt Cancun reizigers met zijn verleidelijke tropische charme. De uitgestrekte strook witte zandstranden, grenzend aan de glinsterende Caribische wateren, is slechts het begin van wat deze bestemming te bieden heeft.

Of je nu verlangt naar ontspanning onder de zon, opwindende watersporten zoals duiken in het opmerkelijke koraalrif van de regio, de rijke geschiedenis van de Maya-cultuur wilt verkennen in nabijgelegen ruïnes zoals Chichén Itzá en Tulum, of wilt genieten van een bruisend nachtleven met trendy clubs en restaurants, Cancun biedt voor elk wat wils.

Geniet van de luxe resorts die langs de kust liggen en gasten verwennen met eersteklas voorzieningen en adembenemende uitzichten. Ontdek de smaken van de Mexicaanse keuken in de diverse eetgelegenheden, variërend van lokale lekkernijen tot internationale gerechten.

Kortom, Cancun is niet alleen een bestemming, het is een onvergetelijke ervaring die belooft te betoveren, te inspireren en een blijvende indruk achter te laten op iedereen die zijn betoverende kusten bezoekt. Welkom in het betoverende Cancun, waar elke dag een nieuwe ontdekking is en ontspanning hand in hand gaat met avontuur.

Meer informatie
03 feb
Autoreis van Geen routebeschrijving
Cancun
Isla Holbox
03 feb
2. Isla Holbox
Overnachten
Over de bestemming:

Prachtige zonsondergangen, uitgestrekte witte zandvlaktes en chillvibes. Isla Holbox is een klein Caribisch paradijsje in Yucatán, Mexico, op een paar uur rijden van Cancun. Er is nog geen massatoerisme op dit eiland, maar het zal niet lang meer duren voordat het anders wordt. Het is de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie.

Ondanks dat er weinig auto’s op het eilandje rijden, staat het vol met diesel golfkarretjes, die niet enkel door locals worden gebruikt, maar ook door veel toeristen. Naast de golfkarretjes kunnen er ook fietsen gehuurd worden, wat uiteraard een stuk beter is voor het milieu.

De meeste activiteiten op het eiland staan in het teken van de prachtige omgeving. Op de stranden kan genoten worden van zwemmen en allerlei watersporten, zoals kajakken, paddleboarden en snorkelen. Ook kunnen er zeeschildpadden en dolfijnen in het water bewonderd worden en kan er – tijdens bepaalde maanden van het jaar – gezwommen worden met walvishaaien. Een onvergetelijke ervaring! Andere aanraders zijn het verkennen van het charmante stadje Holbox en een bezoek aan de nabijgelegen Yalahau-lagune.

Isla Holbox is een paradijs voor iedereen die op zoek is naar rust en ontspanning in een prachtige omgeving. 

Meer informatie
06 feb
Autoreis van Geen routebeschrijving
Isla Holbox
Valladolid
06 feb
3. Valladolid
Overnachten
Over de bestemming:

Valladolid is een charmante stad op het Mexicaanse schiereiland Yucatán, gelegen op ongeveer 2 uur rijden van Cancun. De stad beschikt over een rijke geschiedenis en cultuur, met vele koloniale gebouwen en oude Maya-ruïnes in de omgeving.

Het leuke van Valladolid is dat het nog niet ontdekt is door massatoerisme, waardoor bezoekers nog het echte authentieke Mexico kunnen ervaren. Valladolid is een plek waar kunst en architectuur samenkomen. De straten zijn kleurrijk en de stad bruist van het leven. Sinds 1998 is Valladolid ook onderdeel van de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Een echte must-visit in Valladolid is de beroemde Cenote Zaci - een natuurlijke ondergrondse grot gevuld met kristalhelder water. Hier kunnen bezoekers zwemmen en snorkelen. De nabijgelegen archeologische site Ek Balam - die vooral beroemd is om zijn prachtige architectuur en goed bewaarde stucwerk - is ook zeker een bezoek waard.

Daarnaast biedt Valladolid verschillende musea en culturele centra - waaronder het Casa de los Venados-museum - waar, aan de hand van een indrukwekkende collectie Mexicaanse kunst en handwerk, de lokale cultuur verkent kan worden.

Valladolid is zeker een bezoek waard tijdens een reis door Mexico.

Meer informatie
06 feb
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
08 feb
Autoreis van 264 Kilometers - 4uur 13min
Valladolid
Bacalar
08 feb
4. Bacalar
Overnachten
Over de bestemming:

Bacalar is een schilderachtig stadje in het zuiden van de Mexicaanse staat Quintana Roo. Het is een populaire bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar rust en ontspanning in een omgeving vol natuurlijke schoonheid. Bijna alle activiteiten in en rondom Bacalar vinden plaats in en op het water. Van prachtige zeiltochten tot een vroege SUP-sessie en van lekker luieren tot baantjes trekken in een natuurlijke stroomversnelling.

De belangrijkste attractie van Bacalar is de lagune. Laguna Bacalar is een van de grootste meren van Mexico, met super helder water. Het water bestaat uit diverse tinten blauw, wat door de verschillende dieptes komt. Het wordt daarom ook wel ‘La Laguna de los Siete Colores’ genoemd, het meer van zeven kleuren. Hier kan onder andere genoten worden van activiteiten als zwemmen, kajakken en paddleboarden.

Daarnaast heeft Bacalar een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Maya-cultuur, waardoor de stad over een aantal indrukwekkende archeologische sites beschikt. Een bezoek aan de piramides van Kohunlich en Dzibanché mag dan ook zeker niet worden overgeslagen. Ook het Fort van San Felipe is een echte must-see.

Bacalar is een diverse bestemming met iets voor iedereen. 

Meer informatie
11 feb
Autoreis van 215 Kilometers - 2uur 37min
Bacalar
Tulum
11 feb
5. Tulum
Overnachten
Over de bestemming:

Als er één stad is die niet mag worden overgeslagen tijdens een bezoek aan het Mexicaanse schiereiland Yucatán, dan is het Tulum. Dit sfeervolle dorpje staat bekend om haar paradijselijke stranden en haar fenomenaal mooi gelegen Maya ruïnes.

Tulum mag zich met recht het hoogtepunt van de Rivièra Maya noemen. Het dorpje zelf is gezellig, maar wordt met name bezocht vanwege het erfgoed van de Maya’s. De ruïnes van Tulum behoren tot de mooiste van heel Mexico en hebben een spectaculaire ligging. De oude tempels liggen namelijk op een hoge rots aan zee, waardoor de uitzichten fenomenaal mooi zijn. Het is goed te begrijpen waarom de Maya’s uitgerekend deze plek kozen om hun stad te bouwen.

Een bezoek aan Tulum is ook niet compleet zonder een bezoek aan een van de prachtige stranden. Playa Paraíso, een wit zandstrand met kristalhelder water, is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van zwemmen en zonnebaden. Ook zijn er verschillende watersportmogelijkheden, zoals snorkelen, duiken en paddleboarden. Andere populaire stranden zijn Playa Ruinas en Playa Pescadores.

Tulum biedt de perfecte mix van geschiedenis, natuur en ontspanning. 

Meer informatie
11 feb
Geselecteerd hotel:
4 Nachten
15 feb
Autoreis van 132 Kilometers - 1uur 46min
Tulum
Cancun
15 feb
6. Cancun
Tussenstop
Over de bestemming:

Stel je voor... eindeloze witte zandstranden die zachtjes overgaan in het azuurblauwe water van de Caribische Zee, weelderige palmbomen die zachtjes wiegen in de zwoele bries en een bruisende sfeer die doordrenkt is met cultuur, luxe en opwinding. Dat is Cancun, een wereldberoemde vakantiebestemming die een perfecte mix biedt van paradijselijke stranden, avontuurlijke activiteiten en een levendig nachtleven.

Gelegen aan de prachtige kust van Mexico, verwelkomt Cancun reizigers met zijn verleidelijke tropische charme. De uitgestrekte strook witte zandstranden, grenzend aan de glinsterende Caribische wateren, is slechts het begin van wat deze bestemming te bieden heeft.

Of je nu verlangt naar ontspanning onder de zon, opwindende watersporten zoals duiken in het opmerkelijke koraalrif van de regio, de rijke geschiedenis van de Maya-cultuur wilt verkennen in nabijgelegen ruïnes zoals Chichén Itzá en Tulum, of wilt genieten van een bruisend nachtleven met trendy clubs en restaurants, Cancun biedt voor elk wat wils.

Geniet van de luxe resorts die langs de kust liggen en gasten verwennen met eersteklas voorzieningen en adembenemende uitzichten. Ontdek de smaken van de Mexicaanse keuken in de diverse eetgelegenheden, variërend van lokale lekkernijen tot internationale gerechten.

Kortom, Cancun is niet alleen een bestemming, het is een onvergetelijke ervaring die belooft te betoveren, te inspireren en een blijvende indruk achter te laten op iedereen die zijn betoverende kusten bezoekt. Welkom in het betoverende Cancun, waar elke dag een nieuwe ontdekking is en ontspanning hand in hand gaat met avontuur.

Meer informatie
15 feb
Reizen van Cancun naar Amsterdam
Terug
United Airlines
Lufthansa
Multiple airlines Multiple airlines
12:27 - Cancún, Aeropuerto Internacional de Cancún (CUN)
08:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 13uur 38min 1 PC 1 tussenstop
UA
UA United Airlines - UA 1694
12:27 - Cancún, Aeropuerto Internacional de Cancún (CUN)
15:40 - Washington, Washington Dulles Intl (IAD)
Vervoer:  UA1694
Reisklasse: Economy
3uur 0min - Aansluiting op het vliegveld Washington, Washington Dulles Intl (IAD)
LH
LH Lufthansa - LH 7618
18:40 - Washington, Washington Dulles Intl (IAD)
08:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  LH7618 Uitgevoerd door:  United Airlines
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.766 €
Deze reis aanpassen
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 6
Vlucht 2
Accommodaties 5
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes