Autorondreis Noorwegen Gunnar
o.v.v. wijzigingen 1.763 €

Autorondreis Noorwegen Gunnar

Incl. Overtochten
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 22 november 2023 - Vertrek : zaterdag 8 juni 2024
Ref ID: 7152768
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.525 €
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 22 november 2023 - Vertrek : zaterdag 8 juni 2024
Bestemmingen: Kiel, Gothenburg, Oslo, Vestfold og Telemark, Hovden, Voss, Bergen, Hirtshals
08 jun
Autoreis van 530 Kilometers - 5uur 39min
Utrecht
Kiel
08 jun
1. Kiel
Tussenstop
Over de bestemming: Kiel is een kreisfreie Stadt in het noorden van Duitsland. Het is de hoofdstad van de deelstaat Sleeswijk-Holstein. De stad telt circa 243.148 inwoners. Kiel is gelegen aan de Kieler Förde, een zijarm van de Oostzee, aan het begin van het Noord-Oostzeekanaal.
Meer informatie
08 jun
Reizen van Kiel naar Gothenburg
Stena Line
Stena Line - Stena Line Stena Scandinavica
17:45 - Kiel, Port of Kiel
09:15 - Gothenburg, Gothenburg Pier
+1 dag 15uur 30min Rechtstreeks
Accommodatie / Zitplaatsen:2-persoons hut (Binnen, Stapelbedden)
Reisklasse: Economy
09 jun
2. Gothenburg
Tussenstop
Over de bestemming: Göteborg is de tweede grootste stad van Zweden met circa 500.000 inwoners. De stad heeft de reputatie om een vriendelijke plaats te zijn, zelfs meer gastvrij dan de hoofdstad Stockholm.
Meer informatie
09 jun
Autoreis van 296 Kilometers - 3uur 17min
Gothenburg
Oslo
09 jun
3. Oslo
Overnachten
Over de bestemming: Oslo is levendig en modern met eclectische architectuur, een edgy nachtleven en musea van wereldklasse. Gelegen tussen de Oslofjord en de bossen, staat de natuur centraal in de hoofdstad, waar u naar hartenlust kunt zeilen, skiën en wandelen op slechts een korte afstand van het stadscentrum. Dit is zeker een plek voor liefhebbers van outdoor en dieren in het wild. Terwijl je langs weelderige groene eilanden en torenhoge rotspartijen zweeft, ontvouwt de stad zich voor je ogen - uitgestrekt van zijn compacte centrum rond de kades tot de beboste flanken van de omliggende heuvels. Des te mooier door zijn diversiteit, Oslo heeft een wirwar van moderne en oude gebouwen die de stad een eclectisch gevoel geven, waarbij het Munch-museum van staal en glas plaatsmaakt voor de ouderwetse charmes van het stadsmuseum en de steile middeleeuwse muren van het fort Akershus, dat uitkijkt over de fjord. De meeste bezoekers zullen moeite hebben om te kiezen tussen de vele musea van Oslo, die voor bijna elke smaak iets bieden: een oog in oog met het beklijvende beeld van Edvard Munch's The Scream in de National Gallery, een kans om in de schoenen van een Olympische schansspringer te staan in het Holmenkollen Ski Museum, of een venster op geschiedenis en cultuur op het onvergetelijke Vikingschip, Polarship Fram of Folk Musea op Bygdøy. En Oslo is zeker het kosmopolitische hart van Noorwegen, met een snelgroeiende café- en barcultuur, eersteklas restaurants en uitgaansgelegenheden, variërend van opera en jazz van wereldklasse tot indierock. De bloeiende restaurantscene van de hoofdstad is beloond met vier Michelin-sterren. De wijk Grünerløkka ligt dicht bij het Munch Museum en wemelt van de bruisende terrasjes en chique bars. Een bloeiende, echt levendige stad, het kosmopolitische hart van Noorwegen heeft echt voor elk wat wils.
Meer informatie
11 jun
Autoreis van 164 Kilometers - 2uur 46min
Oslo
Vestfold og Telemark
11 jun
4. Vestfold og Telemark
Overnachten
Over de bestemming: Het is de zuidelijkste provincie in Oost-Noorwegen, bestaande uit twee duidelijk verschillende en gescheiden traditionele regio's, de oude provincies Telemark en het grootste deel van Vestfold.
Meer informatie
14 jun
Autoreis van 139 Kilometers - 2uur 27min
Vestfold og Telemark
Hovden
18 jun
Autoreis van 217 Kilometers - 3uur 28min
Hovden
Voss
18 jun
6. Voss
Overnachten
Over de bestemming: Voss is een gemeente en een traditioneel district in de provincie Hordaland, Noorwegen. Het administratieve centrum van de gemeente is het dorp Vossevangen. Andere dorpen zijn Bolstadøyri, Borstrondi, Evanger, Kvitheim, Mjølfjell, Oppheim, Stalheim en Vinje.
Meer informatie
21 jun
Autoreis van 106 Kilometers - 1uur 32min
Voss
Bergen
21 jun
7. Bergen
Overnachten
Over de bestemming: Bergen is een gemeente in de Noorse provincie Hordaland en tevens de op één na grootste stad van Noorwegen. De gemeente telt circa 250.000 inwoners.
Meer informatie
22 jun
Reizen van Bergen naar Hirtshals
Fjord Line
Fjord Line - Fjord Line
13:30 - Bergen, Hurtigruten Bergen Harbour
08:00 - Hirtshals (Harbour)
+1 dag 18uur 30min Rechtstreeks
Accommodatie / Zitplaatsen:Airtype Economy Zitplaatsen
Reisklasse: Economy
23 jun
8. Hirtshals
Tussenstop
Over de bestemming: Hirtshals is een stad en zeehaven aan de kust van Skagerrak op het eiland Vendsyssel-Thy aan de top van het Jutlandse schiereiland in het noorden van Denemarken, Europa. Het bevindt zich in de gemeente Hjørring in de regio Nordjylland. Gelegen aan de Skagerrak, staat het vooral bekend om zijn vis- en veerhavens.
Meer informatie
23 jun
Autoreis van 948 Kilometers - 9uur 36min
Hirtshals
Utrecht
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 


Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.525 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 8
Vlucht 2
Accommodaties 5

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes