Autorondreis Beste van Duitsland
o.v.v. wijzigingen 1.243 €

Autorondreis Beste van Duitsland

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 9 mei 2023 - Vertrek : zaterdag 7 oktober 2023
Ref ID: 1053107
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.486 €
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 9 mei 2023 - Vertrek : zaterdag 7 oktober 2023
Bestemmingen: Koblenz, Heidelberg, Zwarte Woud, Lindau, Garmisch-Partenkirchen, Regensburg, Dresden, Kassel

Beschrijving

07 okt
Autoreis van 312 Kilometers - 3uur 12min
Utrecht
Koblenz
07 okt
1. Koblenz | Moezel Vallei
Overnachten
Over de bestemming: Koblenz is een kreisvrije stad in Duitsland, gelegen aan de monding van de Moezel in de Rijn op Rk 585 en behorend tot Rijnland-Palts. Koblenz heeft een prachtige historische binnenstad, de Altstadt. Op de boulevard van de Altstadt heeft u een prachtig uitzicht over de Moezel en de Rijn. Vanaf de Konrad-Adenauer-Ufer, de promenade langs de Rijn in de Altstadt vertrekken veel veerboten voor boottochten over de Rijn en de Moezel.
Meer informatie
09 okt
Autoreis van 175 Kilometers - 2uur 1min
Koblenz
Heidelberg
09 okt
2. Heidelberg
Overnachten
Over de bestemming: Heidelberg is een Stadtkreis in het noordwesten van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. De stad telt circa 152.113 inwoners en ligt overwegend aan de westelijke oever van de Neckar. Heidelberg is vooral bekend als universiteitsstad en vanwege het historische centrum van de stad, waaronder het Schloss Heidelberg. Het is een van de mooiste steden in Duitsland. In deze oudste universiteitsstad van het land is Slot Heidelberg de belangrijkste publiekstrekker, maar de rest van het centrum is minstens zo sfeervol. Treed in de voetsporen van schrijvers als Goethe en Mark Twain, en slenter door het historische centrum met de vele schilderachtige straatjes. Heidelberg vormt een aaneenschakeling van mooie pleinen en gebouwen.
Meer informatie
10 okt
Autoreis van 201 Kilometers - 2uur 19min
Heidelberg
Zwarte Woud
10 okt
3. Black Forest | Schwarzwald
Overnachten
Over de bestemming: Het Zwarte Woud, dat is bedekt met hoge sparrenbossen, is één van Duitslands meest pittoreske streken. Het gebied is beroemd. Niet alleen vanwege koekoeksklokken, Kirschwasser en Schwarzwälder Kirschtorte, maar ook om het lokale bronwater waarvan de Kelten en later ook de Romeinen de therapeutische werking al kenden. De bronnen van de Donau en de Neckar liggen hier. De streek is ook een waar paradijs voor wandelaars, mountainbikers, klimmers, en in de winter voor skiërs.
Meer informatie
10 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
12 okt
Autoreis van 183 Kilometers - 2uur 51min
Zwarte Woud
Lindau
12 okt
4. Lindau | Bodensee
Overnachten
Over de bestemming: De Bodensee (oppervlakte 536 km²) is het derde grootste meer van Europa en ligt vlakbij de Alpen in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. De kustlijn van de Bodensee loopt door de Duitse provincies Beieren en Baden-Württemberg, de Oostenrijkse provincie Vorarlberg en de twee Zwitserse kantons Thurgau en Sankt Gallen.
Meer informatie
14 okt
Autoreis van 156 Kilometers - 2uur 7min
Lindau
Garmisch-Partenkirchen
14 okt
5. Garmisch-Partenkirchen / Zugspitze
Overnachten
Over de bestemming: Garmisch-Partenkirchen is een plaats in de Duitse deelstaat Beieren. De plaats is gelegen aan de voet van het Wettersteingebergte met de bekende hoogste top van Duitsland de Zugspitze. Deze berg is met 2962 meter de hoogste van Duitsland. Reizen naar de top doe je in enkele minuten, want de hypermoderne lift brengt je in 10 minuten naar boven. In de winter kun je in dit gebied goed skiën, maar ook buiten het winterseizoen valt er genoeg te beleven en ondernemen. Het grote panorama punt op de top van de berg biedt het gehele jaar een geweldig uitzicht en is bovendien het toneel van talloze leuke evenementen.
Meer informatie
14 okt
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
17 okt
Autoreis van 212 Kilometers - 2uur 16min
Garmisch-Partenkirchen
Regensburg
17 okt
6. Regensburg
Overnachten
Over de bestemming: Regensburg is stad in Duitsland, gelegen in het oosten van de deelstaat Beieren. De stad is gelegen aan de Donau, bij de monding van de Naab en de Regen. Regensburg was in de hoge middeleeuwen een politiek centrum van het Heilige Roomse Rijk in het Duitse spraakgebied en een bloeiend Europees handelscentrum. Op 13 juli 2006 heeft de UNESCO de combinatie "Oude stad van Regensburg met Stadtamhof" in de werelderfgoedlijst opgenomen. De hoeveelheid originele Romeinse en gotische architectuur is, doordat de oude binnenstad van Regensburg in de Tweede Wereldoorlog verregaand gespaard is, sinds 1945 uniek.
Meer informatie
17 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
18 okt
Autoreis van 342 Kilometers - 3uur 18min
Regensburg
Dresden
18 okt
7. Dresden | Saksisch Zwiterserland
Overnachten
Over de bestemming: Saksisch Zwiterserland is een Nationaal Park en ligt in het oosten van Duitsland en is onderdeel van het Elbezandsteengebergte. Hier is het schitterend wandelen in een grillig landschap van torenhoge rotsformaties en elke klim wordt beloond met spectaculaire uitzichten. Een van de mooiste plekjes in het gebied is het uitzicht op de Basteibrug. Deze historische brug werd al in 1851 gebouwd en onderstreept het sprookjesachtige karakter. Dresden zelf staat bekend om zijn prachtige oude binnenstad, rijke geschiedenis en prachtige natuur en behoort tot een van de mooiste steden van Duitsland.
Meer informatie
21 okt
Autoreis van 351 Kilometers - 3uur 31min
Dresden
Kassel
21 okt
8. Kassel
Overnachten
Over de bestemming: Kassel is een stad in Duitsland, gelegen in de deelstaat Hessen aan de Fulda, en telt circa 194.747 inwoners. Het is het enige stedelijke centrum in het noorden van Hessen en geldt daarom als het economische en culturele zwaartepunt van de regio. De stad is over de hele wereld vooral bekend vanwege de documenta, een vijf-jaarlijkse kunstmanifestatie rond eigentijdse kunst.
Meer informatie
23 okt
Autoreis van 362 Kilometers - 3uur 51min
Kassel
Utrecht
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.486 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 8
Accommodaties 8

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes