Fly & Drive Het mooiste van Engeland
o.v.v. wijzigingen 1.106 €

Fly & Drive Het mooiste van Engeland

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: zondag 12 juli 2020 - Vertrek : donderdag 15 oktober 2020
Per persoon o.v.v. wijzigingen
1.106 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Beschrijving
Dit reisidee is gemaakt op: zondag 12 juli 2020 - Vertrek : donderdag 15 oktober 2020
Bestemmingen: Edinburgh, York, Birmingham, Chester, Workington, Glasgow, Oban, Inverness, Edinburgh
Thema
Verenigd Koningkrijk
Fly&Drive
15 okt.
Reizen van Amsterdam naar Edinburgh
Vertrek
easyJet easyJet - U26922
13:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
13:40 - Edinburgh, Edinburgh (EDI)
1uur 30min 0 PC Rechtstreeks
Vluchtnummer: U26922
Opmerking: U26922
Reisklasse: Economy
Tarief: Standard
15 okt.
Autoverhuur
Alamo
A/C 2 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
VAUXHALL CORSA Of gelijkwaardig
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: De brandstoftank dient bij het inleveren hetzelfde niveau te hebben als bij het ophalen
Handgeschakeld
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Gelijk-gelijk: Het voertuig moet teruggebracht worden met dezelfde hoeveelheid brandstof als toen het geleverd werd.
Algemene betalingsvoorwaarden
Voorafbetaling: Volledige huurbedrag te betalen bij reservering. Bij ophaling moet de kaarthouder (BESTUURDER) een geldige kredietkaart tonen. Prepaid-of debetkaarten als Maestro, Visa electron, Visa Premier of Carte Bleue worden niet aanvaard.

Bij het afhalen van een voertuig wordt meestal een waarborg geblokkeerd op de credit kaart van de chauffeur. De waarborg wordt bepaald door de leverancier en hangt af van de gekozen voertuigcategorie. Deze waarborg kan alleen worden geblokkeerd op een geldige credit kaart (prepaid debit kaarten, prepaid credit kaarten en contant geld worden niet geaccepteerd). Voor luxe voertuigen zijn twee credit kaarten op dezelfde naam verplicht voor alle verhuur. Deze credit kaarten mogen niet van dezelfde financiële instantie zijn. We wijzen u erop dat bepaalde leveranciers geen American Express, Carte Bleue, Union Pay, Visa Premier of Diners Club credit kaarten accepteren, we raden u aan Via of Mastercard te gebruiken. In geval u geen geldige credit kaart kunt overleggen of uw saldo onvoldoende is, kan de verhuuragent weigeren u het voertuig ter schikking te stellen. In dat geval wordt geen geld terugbetaald.Geschat bedrag waarborg: GBP 1334

Bescherming tegen diefstal
met meer dan 1.200 GBP
Verzekering cascoschade
met meer dan 1.200 GBP
Huurauto ophalen

EDINBURGH APT - Telefoonnummer: 0131-3330400

ENTERPRISE RENT A CAR, 175 JUBILEE ROAD

Openning hours:08:00 - 18:00

Kantoor luchthaven, volg de bordjes naar de autoverhuurdiensten.
Terugbrengen

EDINBURGH APT - Telefoonnummer 0131-3330400

ENTERPRISE RENT A CAR, 175 JUBILEE ROAD

Openning hours:08:00 - 18:00

Kantoor luchthaven, volg de bordjes naar de autoverhuurdiensten.
15 okt.
1. Overnachting Edinburgh
Overnachten
Informatie over de stad: Edinburgh is de hoofdstad van Schotland maar niet de grootste stad van het land. Deze eer moet de stad aan Glasgow laten. In Edinburgh zetelt het Schotse Parlement en is het officiële verblijf van de Britse Koninklijke familie op het moment dat ze in Schotland verblijven. De stad ligt aan de oostkust van Schotland aan de Firth of Forth die uiteindelijk weer uitmondt in de Noordzee. Het is een populaire bestemming voor een stedentrip. De toeristen die naar de stad toekomen zijn hier bijvoorbeeld om een bezoek te brengen aan één van de musea die tot de National Galleries of Scotland behoren, een bezoek te brengen aan Edinburgh Castle of om een wandeling te maken op de Royal Mile. Wie liever het Schotse nachtleven induikt of lekker wil shoppen zit in Edinburgh ook op de goede plaats. Er zijn talloze pubs en kroegen te vinden en in de verschillende grote winkelstraten kom je alle grote bekende winkelketens. In de straten die erachter verscholen liggen kom je de winkels tegen die Edinburgh uniek maken. Het historische centrum van Edinburgh dat ook wel bekend staat als “The Old Town & The New Town” staat op de werelderfgoedlijst van de Unesco.
16 okt.
Autoreis van 338 Kilometers - 4uur 5min
Edinburgh
York
16 okt.
2. Overnachting York
Overnachten
Informatie over de stad: De nauwe straat, de overhangende vakwerkhuizen en de oeroude winkelgevels maken het een van de meest historische (en schilderachtige) winkelstraten van Engeland. Je kunt niet om York Minster heen, hij torent uit boven de hele stad. Het is een van de grootste kathedralen van Noord-Europa en een van de mooiste gotische kerken van de wereld. Ook de vikingen lieten hier hun sporen na. Jorvik –zoals York toen heette- was de hoofdstad van de eens uitgestrekte vikingprovincie. Je keert terug naar die periode en beleeft de beelden, geluiden én geuren van die tijd in Jorvik Viking Centre. 300 jaar spoorweggeschiedenis vind je in het gratis toegankelijke National Railway Museum. Je ziet er vele schitterende oude locomotieven en treinstellen, maar ook meer dan een miljoen (!) voorwerpen die te maken hebben met de historie van het spoor. De omgeving van York is bezaaid met uniek bezienswaardigheden? Een hele beroemde is Castle Howard, een van de indrukwekkendste landhuizen van Engeland. Of bewonder de bizarre stenen van Brixham Rocks, en verbluffende verzameling verweerde rotsformaties.
18 okt.
Autoreis van 219 Kilometers - 2uur 27min
York
Birmingham
20 okt.
Autoreis van 125 Kilometers - 1uur 48min
Birmingham
Chester
20 okt.
4. Overnachting Chester
Overnachten
Informatie over de stad: Chester is een mooie historische stad in het noordwesten van Engeland. Het heeft niet veel minder dan 100 duizend inwoners en ligt in het graafschap Cheshire. Heel vroeger was dit een Romeinse nederzetting en in de stad vind je daar het één en ander van terug. Hier staan de overblijfselen van het grootste amfitheater van Groot-Brittannië, een museum (Dewa Roman Experience) en delen van de oude stadsmuren waar in latere perioden ook aan gebouwd is. Daarnaast zijn er nog twee musea, de prachtige middeleeuwse kathedraal en zie je hier nog meer prachtige historische gebouwen. Beroemd zijn de houten vakwerkhuizen in het centrum van de stad die in de winkelstraten te zien zijn. Deze gebouwen zijn bekend als de Chester Rows waarvan de mooiste blokken te zien zijn aan Eastgate Street, Watergate Street en Bridge Street. Het monument Chester Cross vormt het kruispunt vanwaar u de straten direct kunt bereiken. Een andere grote trekpleister is de Chester Zoo, éen van de best bezochte dierentuinen van Groot-Brittannië. Je vindt die locatie in het noorden van de stad, buiten het centrum.
22 okt.
Autoreis van 259 Kilometers - 2uur 47min
Chester
Workington
23 okt.
Autoreis van 206 Kilometers - 2uur 17min
Workington
Glasgow
23 okt.
6. Overnachting Glasgow
Overnachten
Informatie over de stad: Het is een compleet pakket wat je in Glasgow vindt, met musea van wereldklasse en galleriën, adembenemende architectuur, schitterende parken, unieke attracties, winkelstraten, designer en onafhankelijke winkels en ook een hele reeks aan geweldige bars, pubs en restaurants.
24 okt.
Autoreis van 157 Kilometers - 2uur 10min
Glasgow
Oban
24 okt.
7. Overnachting Oban
Overnachten
Informatie over de stad: Oban is een plaats aan de westkust van Schotland. Het is ondanks het aantal van circa 12.467 inwoners de grootste stad tussen Helensburgh en Fort William. Gedurende het toeristenseizoen kan het aantal in Oban verblijvenden oplopen tot ongeveer 25.000 personen. Het stadsbeeld wordt grotendeels bepaald door de McCaig's Tower, een replica van het Colosseum.
26 okt.
Autoreis van 176 Kilometers - 2uur 36min
Oban
Inverness
26 okt.
8. Overnachting Inverness
Overnachten
Informatie over de stad: Inverness is een stad in Schotland, gelegen aan de noordzijde van de Great Glen, bij de monding van de rivier de Ness en wordt beschouwd als de hoofdstad van de Schotse Hooglanden en het raadsgebied en voormalige regio Highland. Inverness heeft circa 51.832 inwoners.
27 okt.
Autoreis van 254 Kilometers - 3uur 8min
Inverness
Edinburgh
27 okt.
9. Overnachting Edinburgh
Overnachten
Informatie over de stad: Edinburgh is sinds 1437 de hoofdstad van Schotland. De stad ligt aan de oostkust, aan de zuidzijde van de Firth of Forth en is de op één na grootste stad van Schotland, na Glasgow.
29 okt.
Reizen van Edinburgh naar Amsterdam
Terug
easyJet easyJet - U26923
18:45 - Edinburgh, Edinburgh (EDI)
21:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
1uur 30min 0 PC Rechtstreeks
Vluchtnummer: U26923
Opmerking: U26923
Reisklasse: Economy
Tarief: Standard
Per persoon o.v.v. wijzigingen
1.106 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 9
Vlucht 2
Accommodaties 9
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!
Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes