Fly & Drive Het mooiste van Engeland
o.v.v. wijzigingen 1.477 €

Fly & Drive Het mooiste van Engeland

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 5 oktober 2023 - Vertrek : maandag 5 februari 2024
Ref ID: 1081370
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.953 €
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 5 oktober 2023 - Vertrek : maandag 5 februari 2024
Bestemmingen: Edinburgh, York, Birmingham, Chester, Workington, Glasgow, Oban, Inverness, Edinburgh

Beschrijving

05 feb
Reizen van Amsterdam naar Edinburgh
Vertrek
EasyJet
EasyJet EasyJet - U27837
11:50 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
12:20 - Edinburgh, Edinburgh (EDI)
1uur 30min Rechtstreeks Tarief: Inclusive
Vervoer:  U27837
Reisklasse: Economy
Tarief: Inclusive
05 feb
Autoverhuur
Vauxhall Corsa /AC/2dr
A/C 2 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Vauxhall Corsa /AC/2dr Of gelijkwaardig
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Handgeschakeld
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 26, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
812.44 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Edinburgh luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer:

Edinburgh Airport, Edinburgh, Eh12 9Ft, Groot Britannië

Terugbrengen

Edinburgh luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer

Edinburgh Airport, Edinburgh, Eh12 9Ft, Groot Britannië

05 feb
1. Overnachting Edinburgh
Overnachten
Over de bestemming: Edinburgh is de hoofdstad van Schotland maar niet de grootste stad van het land. Deze eer moet de stad aan Glasgow laten. In Edinburgh zetelt het Schotse Parlement en is het officiële verblijf van de Britse Koninklijke familie op het moment dat ze in Schotland verblijven. De stad ligt aan de oostkust van Schotland aan de Firth of Forth die uiteindelijk weer uitmondt in de Noordzee. Het is een populaire bestemming voor een stedentrip. De toeristen die naar de stad toekomen zijn hier bijvoorbeeld om een bezoek te brengen aan één van de musea die tot de National Galleries of Scotland behoren, een bezoek te brengen aan Edinburgh Castle of om een wandeling te maken op de Royal Mile. Wie liever het Schotse nachtleven induikt of lekker wil shoppen zit in Edinburgh ook op de goede plaats. Er zijn talloze pubs en kroegen te vinden en in de verschillende grote winkelstraten kom je alle grote bekende winkelketens. In de straten die erachter verscholen liggen kom je de winkels tegen die Edinburgh uniek maken. Het historische centrum van Edinburgh dat ook wel bekend staat als “The Old Town & The New Town” staat op de werelderfgoedlijst van de Unesco.
Meer informatie
05 feb
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
06 feb
Autoreis van 303 Kilometers - 4uur 29min
Edinburgh
York
06 feb
2. Overnachting York
Overnachten
Over de bestemming: De nauwe straat, de overhangende vakwerkhuizen en de oeroude winkelgevels maken het een van de meest historische (en schilderachtige) winkelstraten van Engeland. Je kunt niet om York Minster heen, hij torent uit boven de hele stad. Het is een van de grootste kathedralen van Noord-Europa en een van de mooiste gotische kerken van de wereld. Ook de vikingen lieten hier hun sporen na. Jorvik –zoals York toen heette- was de hoofdstad van de eens uitgestrekte vikingprovincie. Je keert terug naar die periode en beleeft de beelden, geluiden én geuren van die tijd in Jorvik Viking Centre. 300 jaar spoorweggeschiedenis vind je in het gratis toegankelijke National Railway Museum. Je ziet er vele schitterende oude locomotieven en treinstellen, maar ook meer dan een miljoen (!) voorwerpen die te maken hebben met de historie van het spoor. De omgeving van York is bezaaid met uniek bezienswaardigheden? Een hele beroemde is Castle Howard, een van de indrukwekkendste landhuizen van Engeland. Of bewonder de bizarre stenen van Brixham Rocks, en verbluffende verzameling verweerde rotsformaties.
Meer informatie
08 feb
Autoreis van 219 Kilometers - 2uur 57min
York
Birmingham
08 feb
3. Overnachting Birmingham
Overnachten
Over de bestemming: Birmingham is met circa 989.956 inwoners de op één na grootste stad van Engeland. In de hele metropool leven circa 2,6 miljoen mensen. Birmingham wordt vaak Brum genoemd (afgeleid van de oude naam Brummagem) en de inwoners, die Engels met een karakteristiek dialect spreken, heten Brummies. Het is één van de meest multiculturele steden van het Verenigd Koninkrijk.
Meer informatie
08 feb
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
10 feb
Autoreis van 125 Kilometers - 2uur 2min
Birmingham
Chester
10 feb
4. Overnachting Chester
Overnachten
Over de bestemming: Chester is een mooie historische stad in het noordwesten van Engeland. Het heeft niet veel minder dan 100 duizend inwoners en ligt in het graafschap Cheshire. Heel vroeger was dit een Romeinse nederzetting en in de stad vind je daar het één en ander van terug. Hier staan de overblijfselen van het grootste amfitheater van Groot-Brittannië, een museum (Dewa Roman Experience) en delen van de oude stadsmuren waar in latere perioden ook aan gebouwd is. Daarnaast zijn er nog twee musea, de prachtige middeleeuwse kathedraal en zie je hier nog meer prachtige historische gebouwen. Beroemd zijn de houten vakwerkhuizen in het centrum van de stad die in de winkelstraten te zien zijn. Deze gebouwen zijn bekend als de Chester Rows waarvan de mooiste blokken te zien zijn aan Eastgate Street, Watergate Street en Bridge Street. Het monument Chester Cross vormt het kruispunt vanwaar u de straten direct kunt bereiken. Een andere grote trekpleister is de Chester Zoo, éen van de best bezochte dierentuinen van Groot-Brittannië. Je vindt die locatie in het noorden van de stad, buiten het centrum.
Meer informatie
10 feb
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
12 feb
Autoreis van 259 Kilometers - 2uur 57min
Chester
Workington
12 feb
5. Overnachting Workington
Overnachten
Over de bestemming: Workington is een oude markt- en industriestad aan de monding van de rivier de Derwent en is het belangrijkste winkelcentrum voor West Cumbria. Sommige delen van de stad ten noorden van de rivier de Derwent stammen uit de Romeinse tijd. In de 18e eeuw, met de exploitatie van de lokale ijzererts- en kolenputten, groeide Workington uit tot een grote industriële stad en haven.
Meer informatie
12 feb
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
13 feb
Autoreis van 205 Kilometers - 2uur 25min
Workington
Glasgow
13 feb
6. Overnachting Glasgow
Overnachten
Over de bestemming: Het is een compleet pakket wat je in Glasgow vindt, met musea van wereldklasse en galleriën, adembenemende architectuur, schitterende parken, unieke attracties, winkelstraten, designer en onafhankelijke winkels en ook een hele reeks aan geweldige bars, pubs en restaurants.
Meer informatie
14 feb
Autoreis van 157 Kilometers - 2uur 23min
Glasgow
Oban
14 feb
7. Overnachting Oban
Overnachten
Over de bestemming: Oban is een plaats aan de westkust van Schotland. Het is ondanks het aantal van circa 12.467 inwoners de grootste stad tussen Helensburgh en Fort William. Gedurende het toeristenseizoen kan het aantal in Oban verblijvenden oplopen tot ongeveer 25.000 personen. Het stadsbeeld wordt grotendeels bepaald door de McCaig's Tower, een replica van het Colosseum.
Meer informatie
16 feb
Autoreis van 176 Kilometers - 2uur 46min
Oban
Inverness
16 feb
8. Overnachting Inverness
Overnachten
Over de bestemming: Inverness is een stad in Schotland, gelegen aan de noordzijde van de Great Glen, bij de monding van de rivier de Ness en wordt beschouwd als de hoofdstad van de Schotse Hooglanden en het raadsgebied en voormalige regio Highland. Inverness heeft circa 51.832 inwoners.
Meer informatie
16 feb
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
17 feb
Autoreis van 254 Kilometers - 3uur 16min
Inverness
Edinburgh
17 feb
9. Overnachting Edinburgh
Overnachten
Over de bestemming: Edinburgh is sinds 1437 de hoofdstad van Schotland. De stad ligt aan de oostkust, aan de zuidzijde van de Firth of Forth en is de op één na grootste stad van Schotland, na Glasgow.
Meer informatie
17 feb
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
19 feb
Reizen van Edinburgh naar Amsterdam
Terug
EasyJet
EasyJet EasyJet - U23301
17:55 - Edinburgh, Edinburgh (EDI)
20:30 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
1uur 35min Rechtstreeks Tarief: Inclusive
Vervoer:  U23301
Reisklasse: Economy
Tarief: Inclusive
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.953 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 9
Vlucht 2
Accommodaties 9
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes