Treinreis GRAND TOUR GROOT-BRITTANNIË
o.v.v. wijzigingen 3.783 €

Treinreis GRAND TOUR GROOT-BRITTANNIË

Combinatie-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 13 juli 2024 - Vertrek : vrijdag 6 september 2024
Ref ID: 10167103
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 7.566 €
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 13 juli 2024 - Vertrek : vrijdag 6 september 2024
Bestemmingen: Londen, Birmingham, Barmouth, Chester, Lancaster (Lancashire), Glasgow, Mallaig, Inverness, Edinburgh, Carlisle, Londen

Van dag tot dag

06 sep
Reizen van Amsterdam naar Londen
Vertrek
Eurostar
06:08 - Amsterdam Centraal
09:57 - London St Pancras International
4uur 49min 1 tussenstop
9F
9F Eurostar - 9310
06:08 - Amsterdam Centraal
08:08 - Brussel-zuid
Reisklasse: Economy
Tarief: Standard
43min - Tussenstop in / verbinding met Brussel-zuid
9F
9F Eurostar - 9117
08:51 - Brussel-zuid
09:57 - London St Pancras International
Reisklasse: Economy
Tarief: Standard
06 sep
1. Londen
Overnachten
Over de bestemming: Londen leeft, bruist en feest - een stad die nooit slaapt. Londen is de hoofdstad van een voormalig wereldrijk, een rijk waar de zon nooit onderging, nu een multiculturele wereldstad. Londen is een mengeling van historie, traditie, cultuur, moderniteit en vooruitstrevendheid. Flaneer door de straten van deze miljoenenstad en voel je wereldburger. Hier voel je je onmiddellijk thuis. Londen verveelt nooit! Bekijk Londen vanaf het bovenste dek van een rode dubbeldekker die zich een weg baant door het verkeer. 'Mind the Gap' wanneer je met de ondergrondse reist. Slenter door Mayfair waar 'the rich and famous' wonen. Breng een zwoele zomermiddag door in een ligstoel in Hyde Park. Iets drinken doe je in een pub en chic dineren in een Michelin-sterrenrestaurant. Londen is ook de stad van musicals en theaters. Het Royal Opera House is de thuisbasis van ballet- en operavoorstellingen en de Albert Hall en het O2 Arena van popconcerten. En héél, héél misschien zie je Koningin Elizabeth wanneer ze op Buckingham Palace verblijft. Wappert de vlag op het paleis? Dan is ze thuis.
Meer informatie
08 sep
Reizen van Londen naar Birmingham
Chiltern Railways - CHILTERNCH0319
09:38 - London, Westminster, London Marylebone, Greater London
11:38 - Birmingham Moor Street, Wmidlands
2uur 0min Rechtstreeks Tarief: Standard (Semi Flex)
Reisklasse: STANDARD
08 sep
2. Birmingham
Overnachten
Over de bestemming: Birmingham is met circa 989.956 inwoners de op één na grootste stad van Engeland. In de hele metropool leven circa 2,6 miljoen mensen. Birmingham wordt vaak Brum genoemd (afgeleid van de oude naam Brummagem) en de inwoners, die Engels met een karakteristiek dialect spreken, heten Brummies. Het is één van de meest multiculturele steden van het Verenigd Koninkrijk.
Meer informatie
09 sep
Reizen van Birmingham naar Barmouth
Transport for Wales Rail Services - WALESRAILAW3012
10:22 - Birmingham New Street, Wmidlands
13:57 - Barmouth
3uur 35min Rechtstreeks Tarief: Standard (Semi Flex)
Reisklasse: STANDARD
09 sep
3. Barmouth
Overnachten
Over de bestemming: Titel: Barmouth verkennen: een juweeltje aan de kust van Wales Barmouth, gelegen aan de rand van het Snowdonia National Park in Wales, is een pittoresk kustplaatsje dat bezoekers een mix van adembenemende landschappen en charmante Britse kusttradities belooft. Met zijn uitgestrekte zandstranden, dramatische bergachtergronden en de houten Barmouth Bridge over de monding van de Mawddach is deze schilderachtige bestemming een schatkamer voor natuurliefhebbers, wandelaars en mensen die op zoek zijn naar een rustige ontsnapping. Begin je avontuur met een wandeling langs de haven waar vissersboten in het water dobberen en de geur van zout en zeevruchten de lucht vult. Het strand van de stad is een centraal punt voor ontspanning en recreatie en nodigt u uit om te ontspannen op het gouden zand of te genieten van een verscheidenheid aan watersporten tijdens de warmere maanden. De Barmouth-promenade is bezaaid met klassieke amusementshallen, leuke winkeltjes en traditionele fish-and-chips-winkels en biedt een voorproefje van de typische Britse kustervaring. Geen bezoek aan Barmouth is compleet zonder de Mawddach Trail te verkennen, een toegankelijk wandel- en fietspad dat de oude spoorlijn langs de monding volgt. Het biedt een panoramisch uitzicht op de omliggende bergtoppen en de natuur, waardoor het een perfect uitje is voor fotografen en natuurliefhebbers. Voor de meer avontuurlijke mensen dient de stad als toegangspoort tot het ruige terrein van Snowdonia, waar wandelpaden je naar adembenemende vergezichten en verborgen valleien leiden. Na een dag vol ontdekkingen kunt u zich terugtrekken in de gezellige pubs en restaurants van de stad om lokale bieren en gerechten uit Wales te proeven. Terwijl de zon ondergaat, biedt het silhouet van de Barmouth Bridge tegen de schemerige hemel een moment van rust, waarmee een dag in deze serene kusthaven wordt afgesloten. Of u nu op zoek bent naar buitenactiviteiten, culturele ervaringen of gewoon een rustige plek om van de kust te genieten, Barmouth is een bestemming die uw hart zal veroveren en u doet verlangen om terug te keren.
Meer informatie
10 sep
Reizen van Barmouth naar Chester
Transport for Wales Rail Services
10:59 - Barmouth
14:21 - Chester
3uur 22min 1 tussenstop Tarief: Standard (Semi Flex)
WALESRAIL
WALESRAIL Transport for Wales Rail Services - AW3013
10:59 - Barmouth
13:16 - Shrewsbury
Reisklasse: STANDARD
10min - Tussenstop in / verbinding met Shrewsbury
WALESRAIL
WALESRAIL Transport for Wales Rail Services - AW2006
13:26 - Shrewsbury
14:21 - Chester
Reisklasse: STANDARD
10 sep
4. Chester
Overnachten
Over de bestemming: Chester is de hoofdstad van het graafschap Chesire, in Engeland. De stad heeft ongeveer 80.000 inwoners.
Meer informatie
11 sep
Reizen van Chester naar Lancaster (Lancashire)
Meerdere vervoersbedrijven
10:52 - Chester
12:07 - Lancaster
PREMIUM_ECONOMY 1uur 15min 1 tussenstop Tarief: Comfort (Semi Flex)
WALESRAIL
WALESRAIL Transport for Wales Rail Services - AW4015
10:52 - Chester
11:20 - Warrington Bank Quay
Reisklasse: COMFORT
7min - Tussenstop in / verbinding met Warrington Bank Quay
AVANTIWEST
AVANTIWEST Avanti West Coast - VT3040
11:27 - Warrington Bank Quay
12:07 - Lancaster
Reisklasse: COMFORT
11 sep
5. Lancaster (Lancashire)
Overnachten
Over de bestemming: Lancaster is een stad in het bestuurlijke gebied City of Lancaster, in het Engelse graafschap Lancashire. De plaats telt ongeveer 45.952 inwoners.
Meer informatie
13 sep
Reizen van Lancaster (Lancashire) naar Glasgow
Avanti West Coast - AVANTIWESTVT6000
08:30 - Lancaster
10:42 - Glasgow Central, Glasgow City
2uur 12min Rechtstreeks Tarief: Standard (Semi Flex)
Reisklasse: STANDARD
13 sep
6. Glasgow
Overnachten
Over de bestemming: Glasgow is de grootste stad van Schotland en de op twee na grootste stad in Groot-Brittannië. Glasgow is als zodanig een van de lieutenancy areas en een raadsgebied.
Meer informatie
13 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
15 sep
Reizen van Glasgow naar Mallaig
ScotRail - SCOTRAILSR0654
12:20 - Glasgow Queen Street, Glasgow City
17:43 - Mallaig
5uur 23min Rechtstreeks Tarief: Standard (Semi Flex)
Reisklasse: STANDARD
15 sep
7. Mallaig
Overnachten
Over de bestemming: Welkom in Mallaig, een betoverende vissershaven aan de westkust van de Schotse Hooglanden. Dit pittoreske dorpje is niet alleen een toegangspoort tot het eiland Skye, maar ook een bestemming doordrenkt van maritieme charme en omgeven door adembenemende natuurlijke schoonheid. Of u nu een liefhebber van het buitenleven bent, een liefhebber van zeevruchten of gewoon op zoek bent naar een rustig toevluchtsoord, Mallaig biedt een unieke mix van ervaringen die elk type reiziger zullen betoveren. Begin je Mallaig-avontuur met een wandeling langs de bruisende haven, waar je de boten kunt zien komen en gaan, en een kijkje kunt nemen in het rijke visserserfgoed van het dorp. De haven is ook het vertrekpunt voor veerboten naar de Small Isles en het Isle of Skye, waardoor Mallaig een ideale stop is voor eilandhoppers. Mis de kans niet om te genieten van de lokale keuken in een van de visrestaurants of cafés langs de waterkant, waar u kunt genieten van vers gevangen vis en schaaldieren met uitzicht op het serene water. Voor degenen die van geschiedenis houden, is het Mallaig Heritage Centre een must om te bezoeken. Het centrum biedt een verhelderende kijk op het verleden van het gebied, inclusief de aanleg van de West Highland Railway Line, die Mallaig transformeerde van een kleine crofting township in een bloeiende haven. Over de West Highland Railway gesproken, geen reis naar Mallaig is compleet zonder te ervaren wat vaak wordt beschreven als een van de grootste treinreizen ter wereld. De Jacobitische stoomtrein, beroemd in de Harry Potter-films, biedt een magische rit door enkele van de meest spectaculaire landschappen van Schotland. Liefhebbers van het buitenleven zullen genoeg te doen vinden in de omgeving van Mallaig. Wandelpaden zijn er in overvloed, die mogelijkheden bieden om de ruige kustlijn te verkennen, afgelegen stranden te ontdekken en te genieten van een panoramisch uitzicht op de Hebriden. Het dorp is ook een startpunt voor natuurcruises, waar u dolfijnen, zeehonden, walvissen en zeearenden in hun natuurlijke habitat kunt spotten. Als de dag ten einde loopt, ga je naar een van de lokale pubs om je te mengen met de vriendelijke lokale bevolking en de warmte van Schotse gastvrijheid te ervaren, terwijl je geniet van traditionele livemuziek die resoneert met de ziel van de Hooglanden. Mallaig is niet zomaar een tussenstop; het is een boeiende bestemming die je uitnodigt om te vertragen en jezelf onder te dompelen in de schoonheid van de wilde westkust van Schotland.
Meer informatie
17 sep
Reizen van Mallaig naar Inverness
Meerdere vervoersbedrijven
10:10 - Mallaig
20:07 - Inverness, INVERNESS RAILWAY STATION
9uur 57min 2 Tussenstoppen Tarief: Standard (Semi Flex)
SCOTRAIL
SCOTRAIL ScotRail - SR0609
10:10 - Mallaig
15:34 - Glasgow Queen Street, Glasgow City
Reisklasse: STANDARD
36min - Tussenstop in / verbinding met Glasgow Queen Street, Glasgow City
SCOTRAIL
SCOTRAIL ScotRail - SR0811
16:10 - Glasgow Queen Street, Glasgow City
17:18 - Perth
Reisklasse: STANDARD
39min - Tussenstop in / verbinding met Perth
LNER
LNER London North Eastern Railway - GR6300
17:57 - Perth
20:07 - Inverness, INVERNESS RAILWAY STATION
Reisklasse: STANDARD
17 sep
8. Inverness
Overnachten
Over de bestemming: Inverness bezit echt alle elementen voor een gedenkenswaardige stedentrip. Ontdek de bloeiende culinaire wereld, verken de Victoriaanse markt of het Eastgate-winkelcentrum voor een beetje winkeltherapie, bezoek een van de uiteenlopende evenementen in Eden Court en andere locaties, of neem de tijd om kunsttentoonstellingen te bewonderen in de vele galerieën van de stad. Een gewone wanteltocht door de stad is ook heel leuk; bezoek het kasteel van Inverness en de kathedraal van St Andrew kathedraal en kuier daarna langs de oevers van de rivier de Ness en steek de hangbrug over voor rust en ontspanning op de Nesseilanden.
Meer informatie
18 sep
Reizen van Inverness naar Edinburgh
London North Eastern Railway - LNERGR5360
07:55 - Inverness, INVERNESS RAILWAY STATION
11:15 - Edinburgh, Scotland, Edinburgh Waverley, Edinburgh
PREMIUM_ECONOMY 3uur 20min Rechtstreeks Tarief: Comfort (Semi Flex)
Reisklasse: COMFORT
18 sep
9. Edinburgh
Overnachten
Over de bestemming: Edinburgh is sinds 1437 de hoofdstad van Schotland. De stad ligt aan de oostkust, aan de zuidzijde van de Firth of Forth en is de op één na grootste stad van Schotland, na Glasgow.
Meer informatie
20 sep
Reizen van Edinburgh naar Carlisle
Transpennine Express - TPEXPRESSTP8053
18:17 - Edinburgh Haymarket, Edinburgh
19:32 - Carlisle, Carlisle Alternatief treinstation
1uur 15min Rechtstreeks Tarief: Standard (Semi Flex)
Reisklasse: STANDARD
20 sep
10. Carlisle
Overnachten
Over de bestemming: Carlisle is een stad in het bestuurlijke gebied Carlisle en is hoofdstad van het Engelse graafschap Cumbria.
Meer informatie
21 sep
Reizen van Carlisle naar Londen
London North Eastern Railway - LNERGR5287
09:17 - Carlisle, Carlisle Alternatief treinstation
13:49 - London, London - Kings Cross
PREMIUM_ECONOMY 4uur 32min Rechtstreeks Tarief: Comfort (Semi Flex)
Reisklasse: COMFORT
21 sep
11. Londen
Overnachten
Over de bestemming: Londen leeft, bruist en feest - een stad die nooit slaapt. Londen is de hoofdstad van een voormalig wereldrijk, een rijk waar de zon nooit onderging, nu een multiculturele wereldstad. Londen is een mengeling van historie, traditie, cultuur, moderniteit en vooruitstrevendheid. Flaneer door de straten van deze miljoenenstad en voel je wereldburger. Hier voel je je onmiddellijk thuis. Londen verveelt nooit! Bekijk Londen vanaf het bovenste dek van een rode dubbeldekker die zich een weg baant door het verkeer. 'Mind the Gap' wanneer je met de ondergrondse reist. Slenter door Mayfair waar 'the rich and famous' wonen. Breng een zwoele zomermiddag door in een ligstoel in Hyde Park. Iets drinken doe je in een pub en chic dineren in een Michelin-sterrenrestaurant. Londen is ook de stad van musicals en theaters. Het Royal Opera House is de thuisbasis van ballet- en operavoorstellingen en de Albert Hall en het O2 Arena van popconcerten. En héél, héél misschien zie je Koningin Elizabeth wanneer ze op Buckingham Palace verblijft. Wappert de vlag op het paleis? Dan is ze thuis.
Meer informatie
22 sep
Reizen van Londen naar Amsterdam
Terug
Eurostar - 9F9114
08:16 - London St Pancras International
13:15 - Amsterdam Centraal
3uur 59min Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Tarief: Standard
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 


Totale prijs o.v.v. wijzigingen 7.566 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 11
Vlucht 12
Accommodaties 11

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes