Autorondreis Sporig Zwitserland
o.v.v. wijzigingen 1.066 €

Autorondreis Sporig Zwitserland

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 12 maart 2024 - Vertrek : zaterdag 7 september 2024
Ref ID: 1080460
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.131 €
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 12 maart 2024 - Vertrek : zaterdag 7 september 2024
Bestemmingen: Zürich, Flims, Saas-Fee, Wengen

Beschrijving

07 sep
Autoreis van 798 Kilometers - 8uur 3min
Utrecht
Zürich
07 sep
1. Zürich
Overnachten
Over de bestemming: Zürich is de grootste stad van Zwitserland en is hoofdstad van het kanton Zürich. De stad is het economisch centrum van Zwitserland. Alle belangrijke banken hebben hier een vestiging. De Zwitserse beurs is hier gevestigd, en tevens is het de handelsplaats voor goud in de wereld. In de zomer bruist Zürich van het leven: vrienden, collega's en familieleden ontmoeten elkaar dan op de promenades langs het meer van Zürich, op de pleinen in de wijken, op leuke tuinterrassen of in een van de meer dan 40 zwemgelegenheden of “Badis”, zoals die hier liefdevol worden genoemd.
Meer informatie
07 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
09 sep
Autoreis van 138 Kilometers - 1uur 28min
Zürich
Flims
09 sep
2. Flims
Overnachten
Over de bestemming: Of het nu gaat om actie op het langste flow country trail van Europa, of ontspanning langs de Caumasee, er staat voor ieder wat wils op het programma. Mountainbiketrajecten, wandel- en themapaden, klimpad Pinut, hoge touwenparcours en golfen, garanderen een afwisselende vakantie voor het hele gezin. Een bijzonder highlight is het river raften op de “Swiss Grand Canyon”.
Meer informatie
11 sep
Autoreis van 188 Kilometers - 5uur 28min
Flims
Saas-Fee
11 sep
3. Saas-Fee
Overnachten
Over de bestemming: In het Saasdal liggen de hoogste bergen van Zwitserland. Ze vormen als het ware een erehaag voor de gasten. Saas-Fee, Saas-Grund, Saas-Balen en Saas-Almagell bieden verrassende, heerlijke en avontuurlijke sportieve vakantiebelevenissen. Een mild klimaat in eeuwige sneeuw en ijs zorgt voor betoverende momenten.
Meer informatie
14 sep
Autoreis van 186 Kilometers - 6uur 7min
Saas-Fee
Wengen
14 sep
4. Wengen
Overnachten
Over de bestemming: Het vakantieoord ligt op een tegen de wind beschut zonneterras aan de voet van de Jungfrau, 400 meter boven het Lauterbrunnental, op 1274 m. Het aan tradities rijke en autovrije vakantieoord heeft een gezinsvriendelijk ski- en wandelgebied rondom de Männlichen en de Kleine Scheidegg. Met z'n nostalgisch aandoende houten huizen, de vele verspreide vakantiechalets en de hotels uit het belle époque heeft het Berner Oberländer vakantieoord het karakter van een ansichtkaartendorp bewaard. Het ver op het zuidwesten gelegen terras garandeert een bovengemiddeld langdurige zonneschijn. Het autovrije Wengen is sinds 1893 vanuit Lauterbrunnen te bereiken met de Wengernalpbahn, auto's blijven in Lauterbrunnen staan. Vanuit Wengen zijn de grote bestemmingen voor een uitstapje van de Jungfrauregio goed te bereiken. Vanaf de Kleine Scheidegg kunnen met de telescoop de bergbeklimmers op de Eiger-noordwand - een van de spectaculairste en moeilijkst te beklimmen wanden ter wereld - worden gevolgd. Met overstappen op de Kleine Scheidegg bereikt men met de trein het Jungfraujoch. En vanaf de dalplaats Lauterbrunnen rijdt men via Mürren of Stechelberg naar de top van de Schilthorn.
Meer informatie
14 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
16 sep
Autoreis van 877 Kilometers - 10uur 29min
Wengen
Utrecht
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.131 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 4
Accommodaties 4

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes