Fly & Drive Canyon Explorer | Zuid-west USA
o.v.v. wijzigingen 2.369 €

Fly & Drive Canyon Explorer | Zuid-west USA

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 18 april 2023 - Vertrek : zaterdag 14 oktober 2023
Ref ID: 1087904
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.737 €
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 18 april 2023 - Vertrek : zaterdag 14 oktober 2023
Bestemmingen: Las Vegas NV, Grand Canyon, Page AZ, Monument Valley, Cortez CO, Durango CO, Moab UT, Bryce Canyon National Park, Zion National Park, Las Vegas NV

Beschrijving

14 okt
Reizen van Amsterdam naar Las Vegas NV
Vertrek
Delta Air Lines
Delta Air Lines Delta Air Lines - DL9224 - Uitgevoerd door: KLM Royal Dutch Airlines
12:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
14:10 - Las Vegas, Mc Carran Intl (LAS)
10uur 35min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  DL9224 Uitgevoerd door:  KLM Royal Dutch Airlines
Reisklasse: Economy
14 okt
Autoverhuur
Kia Soul
AVIS
A/C 4 aantal deuren bij huurauto 5 Personen
Kia Soul (CCAR)
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Unlimited Mileage
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Cars will be supplied with a full tank of fuel and should be returned full. Otherwise the client will be charged for missing fuel, plus a refuelling charge.
It’s important the customer refuels within 10 kilometers from the drop-off point and keep the fuel station ticket.
Algemene betalingsvoorwaarden
The following deposit will be debited at the start of the rental: All Categories 300.00 USD
In addition to the car rental security deposit, clients may be required to leave a deposit for fuel and/or extras contracted locally. Form of payment accepted: American Express credit card, Diners Club credit card, Mastercard credit card, Visa credit card Form of payment NOT accepted: Cheques, Cash, Prepaid cards, Debit cards, Credit and Debit cards for electronic use only, Maestro, Cards not issued by a bank, Solo, Visa electronUnless otherwise indicated all costs indicated in these terms and conditions are subject to local taxes and fees.
De meeste verhuurbedrijven stellen een borgsom voor de autohuur als voorwaarde
Bescherming tegen diefstal
There is no insurance excess (but not covered: damage to underneath, inside, loss of keys, negligence)
Verzekering cascoschade
There is no insurance excess (but not covered: damage to underneath, inside, loss of keys, negligence)
Huurauto ophalen

7135 Gilespie Street Mccarran International Airport - Telefoonnummer: 702-531-1500

7135 Gilespie Street Mccarran International Airport, Las Vegas, Nevada

Openingsuren: 00:00 - 23:59

Collect from the Avis Location, Follow Avis signs In Arrivals
Terugbrengen

7135 Gilespie Street Mccarran International Airport - Telefoonnummer 702-531-1500

7135 Gilespie Street Mccarran International Airport, Las Vegas, Nevada

Openingsuren: 00:00 - 23:59

Collect from the Avis Location, Follow Avis signs In Arrivals
14 okt
1. Overnachten in Las Vegas (Nevada)
Overnachten
Over de bestemming: Las Vegas is een stad in de Amerikaanse staat Nevada. De stad is vooral bekend vanwege de extravagante hotels en casino's. Las Vegas is te herkennen aan de vele neonverlichtingen en de stad is al vanaf grote afstand herkenbaar vanuit de omliggende woestijn. Tegenwoordig is Las Vegas de grootste stad van Nevada met circa 583.000 inwoners.
Meer informatie
14 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
16 okt
Autoreis van 456 Kilometers - 4uur 50min
Las Vegas NV
Grand Canyon
16 okt
2. Overnachten in Grand Canyon
Overnachten
Over de bestemming: De Grand Canyon is een zeer brede en diepe kloof in het noorden van de Amerikaanse staat Arizona. In de loop van miljoenen jaren heeft het water van de Colorado deze kloof in het landschap doen ontstaan. Deze extreme erosie werd mogelijk doordat het gebied waarin de kloof ligt steeds verder omhoog rees. De canyon is ongeveer 435 kilometer lang en heeft een breedte die varieert tussen 15 en 29 kilometer. Het gesteente dat nu bloot komt te liggen is volgens metingen circa 2 miljard jaar oud. De geologische structuur is onderdeel van de Grand Staircase.
Meer informatie
16 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
17 okt
Autoreis van 221 Kilometers - 2uur 39min
Grand Canyon
Page AZ
17 okt
3. Overnachten in Page AZ | Lake Powell
Overnachten
Over de bestemming: Het bij het Navajo-gebied gelegen Page is rijk in geografisch, cultureel en historisch opzicht. In de omgeving vind je prachtige natuurwonderen. Mooie bezienswaardigheden bij Page zijn het stuwmeer Lake Powell, de Horseshoe Bend, Rainbow Bridge en de bijzondere Antelope Canyon. Omdat het grootste deel van het gebied door indianen beheerd wordt, zijn de meeste bezienswaardigheden - waaronder de Antelope Canyon - alleen door middel van een tour te bezoeken. Lake Powell is een immens stuwmeer dat is ontstaan door de aanleg van de Glen Canyon Dam. De dam en het groenblauwe meer liggen in het noordwesten van het Navajo-reservaat. De kustlijn van Lake Powell is 3.050 kilometer: langer dan de hele Amerikaanse westkust! Het meer wordt omsloten door zandstranden en rode rotsen. Lake Powell is het tweede grootste door mensen gemaakte stuwmeer van de VS. Het meer is vernoemd naar John Wesley Powell, een éénarmige veteraan uit de Amerikaanse Burgeroorlog, die de rivier in 1869 verkende in een houten bootje.
Meer informatie
17 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
19 okt
Autoreis van 215 Kilometers - 2uur 33min
Page AZ
Monument Valley
19 okt
4. Maak een stop in Monument Valley (National Park)
Tussenstop
Over de bestemming: Bezoek onderweg Monument Valley, dat als decor van vele western films fungeerde alvorens u naar het historische Mesa Verde National Park rijdt. Op deze bijzondere plek kunt u een bezoek brengen aan de eeuwenoude rotswoningen.
Meer informatie
19 okt
Autoreis van 206 Kilometers - 2uur 39min
Monument Valley
Cortez CO
19 okt
5. Overnachten in Cortez CO | Mesa Verde National Park
Overnachten
Over de bestemming: Mesa Verde National Park is het enige Amerikaanse nationale park dat zijn status verwierf vanwege de cultuur. In Mesa Verde National Park krijg je een indruk van de levenswijze en cultuur van de Voorouderlijke Pueblo, een indianenstam die hier tot de dertiende eeuw woonde. Mesa Verde geniet internationale bekendheid vanwege de vijf grote nederzettingen die zijn gebouwd op beschutte plekken en in nissen in ravijnen. Ze staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Wil je de huizen bezoeken, houd er dan rekening mee dat je sommige alleen onder leiding van een ranger mag aandoen. Voor deze tours moet je vooraf tickets kopen in het bezoekerscentrum. Weet ook dat de tocht naar de huizen toe inspannend is.
Meer informatie
19 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
20 okt
Autoreis van 72 Kilometers - 45min
Cortez CO
Durango CO
In de ochtend heb je nog de tijd om Mesa Verde te bezoeken alvorens je naar het historische Durango rijdt. Maak hier een rit met de historische Silverton trein.
20 okt
6. Durango CO
Overnachten
Over de bestemming: Durango ademt historie. Bezoek een oude goud- of zilvermijn, bekijk archeologische vondsten en maak een tocht met een historische stoomlocomotief. De trein neemt je mee door de canyons en bossen van het San Juan National Forest. Animas River: DurangoDurango ligt in de Animas River Valley, een vallei waar de Animas River doorheen stroomt. De Animas River loopt dwars door het centrum van de stad en is de trots van Durango. Je kunt er vliegvissen en watersporten. Langs de rivier loopt de elf kilometer lange Animas River Trail (ART), de ‘spil’ van de stad. Vanaf hier heb je toegang tot meer dan tien parken, het centrum en andere wandelpaden. Durango & Silverton Narrow Gauge Railroad: DurangoDeze spoorlijn tussen Durango en de historische mijnstad Silverton behoort tot de mooiste treinroutes van Amerika. Vanuit de trein heb je een goed uitzicht op de Animas River en de San Juan Mountains. De trein zelf is trouwens al een bezienswaardigheid op zich en is van binnen mooi bewerkt met hout. Je kunt kiezen tussen een zitplaats is een overdekte coupé of een open wagon, waar je meer zicht hebt en je de warme stoom van de locomotief kunt voelen. Het is aan te raden je treinkaartjes van tevoren te reserveren. Million Dollar Highway: Million Dollar Highway DurangoEen van de allermooiste wegen van Colorado en misschien wel de hele Rocky Mountains is de Million Dollar Highway (Highway 550). De Highway is onderdeel van de San Juan Skyway en strekt zich uit tussen Silverton en Ouray. Onderweg passeer je drie bergpassen op meer dan 3.200 meter hoogte en heb je vergezicht na vergezicht. Ook zie je smalle (rivier)dalen en valleien. Reizigers die deze weg voor het eerst rijden vinden het soms spannend: je rijdt hier en daar langs steile afgronden zonder vangrails en er zijn talloze haarspeldbochten. Een heel avontuur! Tussen Durango en Silverton rijd je grofweg parallel aan de Durango en Silverton Narrow Gauge Railroad. Vanuit Durango kun je er een dagtocht van maken: van Durango naar Ouray is het zonder stoppen een uur en drie kwartier rijden (115 km). Ga je van Durango naar Moab of Denver, dan is het ook het overwegen waard om via de Million Dollar Highway (om) te rijden. Houd er rekening mee dat het weer in de bergen onvoorspelbaar is en dat de eerste sneeuw in oktober valt.
Meer informatie
20 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
22 okt
Autoreis van 256 Kilometers - 2uur 42min
Durango CO
Moab UT
22 okt
7. Overnachten in Moab UT
Overnachten
Over de bestemming: Rode rotsen, prachtige bogen en grillige vormen zijn de kenmerken van het Arches National Park. Verken Arches National Park. Het park beschikt over meer dan 2000 door de natuur gevormde 'bruggen'. Breng een bezoek aan de bekende Arches als Delicate Arch en Landscape Arch. Of breng een bezoek aan het Canyonlands National Park en Dead Horse Point State Park. Ook kun je vanuit Moab avontuurlijke excursies maken zoals kajakken en raften op de Colorado River.
Meer informatie
22 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
24 okt
Autoreis van 447 Kilometers - 4uur 31min
Moab UT
Bryce Canyon National Park
24 okt
8. Overnachten in Bryce Canyon National Park
Overnachten
Over de bestemming: Bryce Canyon is eenNationaal Parkgelegen in het zuidwesten van deAmerikaanse staatUtah. Bryce Canyon is beroemd om zijn unieke geologische rotsformaties. Door de samenwerkende krachten van vriezen en dooien worden de kalk- en zandsteenformaties langzaam geërodeerd en vormen zo de zogenaamde hoodoos. De afgesleten toppen zorgen voor prachtige formaties die in het zonlicht erg mysterieus lijken. De zon zorgt voor schakeringen van de kleuren van de rotsen. De kleuren variëren van roze naar oranje. Het is een onderdeel van de Grand Staircase.
Meer informatie
24 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
26 okt
Autoreis van 174 Kilometers - 2uur 32min
Bryce Canyon National Park
Zion National Park
26 okt
9. Zion National Park
Tussenstop
Over de bestemming:

Zion National Park is een spectaculair nationaal park om te bezoeken! Het landschap varieert hier tussen adembenemende bergketens, ruige rotsformaties, diepe kloven en er loopt een rivier doorheen. Er zijn genoeg wandelpaden uitgezet in dit nationale park.

Een van de mooiste wandelingen is de Upper Emerald Pools Trail. Tijdens deze wandeling loopt u over rotsen, langs diepe kloven naar prachtige watervallen. Een andere populaire wandeling is die naar The Narrows. Hierbij wandelt u door het water van de Virgin River door een 600 meter diepe kloof. Beide zijn avontuurlijke wandelingen en prima te doen met het juiste schoeisel aan. Een iets uitdagendere wandeling is die naar Angels Landing.

Wanneer u helemaal niet van wandelen houdt, kunt u ook delen met de shuttlebus doen in Zion National Park. Wij raden aan om uw bezoek vanaf het bezoekerscentrum te starten. Vanaf hier vertrekken de shuttlebussen en kunt u zich laten informeren over het weer en eventuele overstromingen.

Wij raden aan om vroeg naar Zion National Park te gaan, zodat u kunt parkeren zonder problemen en de hele dag heeft om dit prachtige park te verkennen.

Meer informatie
26 okt
Autoreis van 262 Kilometers - 2uur 37min
Zion National Park
Las Vegas NV
26 okt
10. Overnachten in Las Vegas (Nevada)
Overnachten
Over de bestemming: Las Vegas is een stad in de Amerikaanse staat Nevada. De stad is vooral bekend vanwege de extravagante hotels en casino's. Las Vegas is te herkennen aan de vele neonverlichtingen en de stad is al vanaf grote afstand herkenbaar vanuit de omliggende woestijn. Tegenwoordig is Las Vegas de grootste stad van Nevada met circa 583.000 inwoners.
Meer informatie
26 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
27 okt
Reizen van Las Vegas NV naar Amsterdam
Terug
Delta Air Lines
Delta Air Lines Delta Air Lines - DL9670 - Uitgevoerd door: KLM Royal Dutch Airlines
16:10 - Las Vegas, Mc Carran Intl (LAS)
11:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 9uur 55min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  DL9670 Uitgevoerd door:  KLM Royal Dutch Airlines
Reisklasse: Economy
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.737 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 10
Vlucht 2
Accommodaties 8
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes