Fly & Drive Zwitserland
o.v.v. wijzigingen 1.195 €

Fly & Drive Zwitserland

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 12 februari 2024 - Vertrek : zaterdag 12 oktober 2024
Ref ID: 1218247
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.390 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 12 februari 2024 - Vertrek : zaterdag 12 oktober 2024
Bestemmingen: Zürich, Luzern, Gstaad, Berne, Bazel, Zürich

Beschrijving

12 okt
Reizen van Amsterdam naar Zürich
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL1917
07:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
08:35 - Zurich, Zurich (ZRH)
1uur 30min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL1917
Reisklasse: Economy
12 okt
Autoverhuur
VW Polo /AC/2dr
A/C 2 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
VW Polo /AC/2dr Of gelijkwaardig
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Handgeschakeld
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 21, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
2000 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Zurich luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer:

Zurich, ZH 8058, Zwitserland

Terugbrengen

Zurich luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer

Zurich, ZH 8058, Zwitserland

12 okt
1. Zürich
Tussenstop
Over de bestemming: Zürich is de grootste stad van Zwitserland en is hoofdstad van het kanton Zürich. De stad is het economisch centrum van Zwitserland. Alle belangrijke banken hebben hier een vestiging. De Zwitserse beurs is hier gevestigd, en tevens is het de handelsplaats voor goud in de wereld.
Meer informatie
12 okt
Autoreis van 51 Kilometers - 36min
Zürich
Luzern
12 okt
2. Luzern
Overnachten
Over de bestemming: Verscholen in een indrukwekkend bergpanorama ligt Luzern, toegangspoort tot Centraal Zwitserland, aan het Vierwoudstrekenmeer. De stad is dankzij haar bezienswaardigheden, de attractieve winkels, de unieke ligging aan het meer en de nabijgelegen bergen voor een uitstapje de Rigi, de Pilatus of de Stanserhorn. Het stadsbeeld van Luzern wordt gekenmerkt door de overdekte, middeleeuwse kapelbrug die met de beschilderde panelen tot een van de oudste overdekte houten bruggen van Europa wordt gerekend. Een ander symbool van de stad is de Museggmauer (middeleeuwse stadsmuur), die op een toren na in z'n oorspronkelijke weerbare vorm bewaard is gebleven. Historische, met fresco's versierde huizen omzomen in de autovrije oude binnenstad schilderachtige pleinen zoals bijvoorbeeld de Weinmarkt. Luzern is een stad van pleinen en kerken. De jezuïetenkerk uit de 17e eeuw geldt als het eerste sacrale barokke bouwwerk van Zwitserland en de twee torens van de Hofkirche zijn niet uit het stadsbeeld weg te denken. De stervende leeuw, die als herinnering aan de heldendood van de in 1792 in de Tuilerieën gevallen Zwitsers in de rotsen werd gehouwen, is een van de bekendste gedenktekens van Zwitserland. En met het 112 meter lange Bourbaki-panorama bezit Luzern een van de weinig bewaard gebleven monumentale panorama's van de wereld.
Meer informatie
14 okt
Autoreis van 138 Kilometers - 2uur 12min
Luzern
Gstaad
14 okt
3. Gstaad
Overnachten
Over de bestemming: Gstaad in het Berner Oberland biedt een aansprekende mix voor bezoekers: behalve de prominente accommodaties van chaletdorp Gstaad, hebben ook de kleinere, ongekunstelde buurdorpen aantrekkelijke arrangementen voor gezinnen met kinderen. Het centrum van Gstaad heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot de kortste shoppingmijl van Zwitserland. Het centrum van Gstaad heeft zich de laatste jaren tot de populairste, kortste shoppingmijl van Zwitserland ontwikkeld. Met z'n tophotels, de gourmetrestaurants, de luxechalets en het nabije vliegveld Saanen is het verkeersvrije vakantieoord Gstaad geliefde bestemming van internationale vooraanstaande lieden. Met de naburige dorpen Saanen, Schönried, Saanenmöser, Zweisimmen, Gsteig, Lauenen, Feutersoey, Turbach en Abländschen biedt het Saanenland echter een wezenlijk breder spectrum: het beschermde natuurgebied aan de idyllische Lauenensee met z'n watervallen en hoogveengebieden, de nauwe steegjes in de historische dorpskern van Saanen, de gunstige ligging van Schönried en Saanenmöser voor de wintersporters of de stilte van het dromerige bergdorpje Abländschen zijn slechts enkele voorbeelden van een uitermate veelzijdige vakantieregio.
Meer informatie
14 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
16 okt
Autoreis van 87 Kilometers - 1uur 23min
Gstaad
Berne
16 okt
4. Bern
Overnachten
Over de bestemming: Er is nauwelijks een andere stad die haar historische trekken zo bewaard heeft als Bern, de hoofdstad van Zwitserland. De oude binnenstad van Bern staat op de lijst van de UNESCO-wereldcultuurgoederen en heeft met 6 kilometer arcades, de zogenaamde gaanderijen, een van de langste tegen het weer beschermde winkelpromenades van Europa. Uniek te noemen is de middeleeuwse sfeer van de stad met de talrijke bronnen, zandsteengevels en historische torens. Het mooiste uitzicht over de door de Aare omstroomde oude binnenstad biedt de verhoogde rozentuin boven de Bärengraben of het platform van de 101 meter hoge Münstertoren. Steil omlaag vallen de voormalige wallen en bastions naar de rivier af. De boetiekjes, bars en kleinkunstpodia van de oude binnenstad, gedeeltelijk in keldergewelven, en de kleine straatcafés trekken zowel inwoners alsook veel toeristen aan. Ondanks het goede openbare vervoer verkent men de oude binnenstad van Bern het best lopend. De wereldwijd meest omvattende verzameling werken van de kunstenaar Paul Klee bevindt zich in het Zentrum Paul Klee aan de rand van de stad. Het Albert Einstein Haus getuigt van het verblijf van de fysicus aan het begin van de 20e eeuw in Bern. Van Historisches Museum, via het Kunstmuseum, het Schweizerische Alpine Museum tot aan het Museum für Kommunikation heeft Bern veelsoortige tentoonstellingen te bieden.
Meer informatie
17 okt
Autoreis van 98 Kilometers - 1uur 5min
Berne
Bazel
17 okt
5. Bazel
Overnachten
Over de bestemming: Met 40 musea biedt de cultuurstad voor genieters de hoogste 'museumdichtheid' van het land. Bovendien beschikt Bazel over een fraaie binnenstad, moderne architectuur en de Rijn, die je uitnodigt tot verpozen. Basel is de oudste universiteitsstad van Zwitserland. Historische symbolen van de stad zijn het grote marktplein met het rijk versierde stadhuis van rode zandsteen alsook de laat-romaans-gotische domkerk. Op een wandeling door de oude binnenstad, langs boetiekjes, antieke boekenwinkels, maar ook winkels van moderne designers is het de moeite waard even iets naar het "Läckerli Huus" te gaan om de traditionele Basler honingkoek te proberen. Basel heeft zin voor traditie en staat tegelijkertijd open, hetgeen blijkt uit de vele moderne bouwwerken van gerenommeerde internationale architecten als Herzog & de Meuron, Mario Botta, Diener & Diener of Richard Meyer. Bijna 40 musea verlenen de stad de hoogste museumdichtheid van het land. Internationaal bekende musea, zoals het Kunstmuseum Basel, het museum van de met ijzer werkende beeldhouwer Jean Tinguely, de Fondation Beyeler en het Museum der Kulturen lokken net zo als de talrijke galerieën en kleine theaters. In Basel gevestigd zijn onder andere het Symfonieorkest en het Kamerorkest Basel alsook het Musical Theater met internationale producties. Op de planken van het Theater Basel en het Schauspielhaus is een breed scala aan klassieke en moderne opvoeringen te vinden. Basel is een groene stad. De Botanische Tuinen, talrijke parken en de oever van de Rijn nodigen tot verpozen uit. In de dierentuin biedt het Etoschahaus spectaculaire inkijkjes in de Namibische savanne.
Meer informatie
20 okt
Autoreis van 93 Kilometers - 1uur 5min
Bazel
Zürich
20 okt
6. Zürich
Tussenstop
Over de bestemming: Zürich is de grootste stad van Zwitserland en is hoofdstad van het kanton Zürich. De stad is het economisch centrum van Zwitserland. Alle belangrijke banken hebben hier een vestiging. De Zwitserse beurs is hier gevestigd, en tevens is het de handelsplaats voor goud in de wereld.
Meer informatie
20 okt
Reizen van Zürich naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL1924
17:35 - Zurich, Zurich (ZRH)
19:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
1uur 40min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL1924
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.390 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 6
Vlucht 2
Accommodaties 4
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes