Falkensteiner Resort | Sardinië
o.v.v. wijzigingen 2.008 €
Villasimius, Sardinia, Italy

Falkensteiner Resort | Sardinië

Vervoer + Hotel
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 22 mei 2023 - Vertrek : zaterdag 14 oktober 2023
Ref ID: 5148176
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.015 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 22 mei 2023 - Vertrek : zaterdag 14 oktober 2023

Beschrijving

Over de bestemming

Het eiland Sardinië is een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming met prachtige landschappen, indrukwekkende steden met vele historische kerken en basilieken, veel haventjes, zeer mooie stranden en omringd door kleine eilandjes in de Middellandse Zee. Het klimaat op Sardinië wordt omschreven als maritiem en subtropisch. Dit houdt in dat Sardinië beschikt over lange en droge zomers. In de winter is er sprake van een mild en vochtig klimaat. In de herfst en de lente ligt de gemiddelde temperatuur tussen 14 en 20 graden Celsius, in de zomer ligt de temperatuur in het kustgebied rond de 30 graden en in het binnenland kan de temperatuur zelfs oplopen tot wel 40 graden Celsius. De maestrale zoals de Italianen de wind noemen die over Sardinië heen waait zorgt voor een aangenaam klimaat, de zonovergoten stranden en baaien worden heerlijk verkoeld door deze wind.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

14 okt
Vertrek vervoer
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL1569 - Uitgevoerd door: **
13:55 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
16:20 - Cagliari, Cagliari Elmas Airport (CAG)
0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL1569 Uitgevoerd door:  **
Reisklasse: Economy
14 okt
Transfer
Transfer van Cagliari Elmas Airport (CAG) naar Falkensteiner Resort Capo Boi

Privé

Standaard Standaard Privé transfer (Auto type)
  • Geen wachttijd
14 okt
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Falkensteiner Resort Capo Boi 8,2 Heel goed
Villasimius - Op 4,7 km van het centrumBED & BREAKFAST Loc.Piscadeddus strada provinciale 17, Villasimius 9049 Junior suite park view
Wanneer je verblijft bij Falkensteiner Resort Capo Boi in Villasimius bevind je je vlak bij de baai, op een kwartiertje lopen van Spiagge di Villasimius en Spiaggia di Porto Sa Ruxi. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 0,9 km van Spiaggia di Piscadeddus en op 2,7 km van Strand van Campus.Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Na een duik in één van de 2 buitenzwembaden kun je een beetje tijd doorbrengen op het privéstrand. Andere voorzieningen in dit hotel in mediterraanse stijl zijn gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag).Doe of je thuis bent in één van de 106 klimaatgeregelde kamers met een minibar en een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers beschikken over een douche, gratis toiletartikelen en bidets. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau.Geniet van lokale gerechten bij Artigiani Restaurant, een van de 3 restaurants van dit hotel, of blijf lekker binnen en profiteer van de 24-uurs roomservice. Heb je dorst? Bestel een lekker drankje in een bar/lounge, een strandbar of een poolbar. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 10.30 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en meertalig personeel. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is 24 uur per dag tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
21 okt
Transfer
Transfer van Falkensteiner Resort Capo Boi naar Cagliari Elmas Airport (CAG)

Privé

Standaard Standaard Privé transfer (Auto type)
  • Geen wachttijd
21 okt
Retour transport
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL1570 - Uitgevoerd door: **
17:00 - Cagliari, Cagliari Elmas Airport (CAG)
19:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL1570 Uitgevoerd door:  **
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 


Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.015 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes