Fly & Drive Catalonië Spanje
o.v.v. wijzigingen 1.202 €

Fly & Drive Catalonië Spanje

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: zondag 4 februari 2024 - Vertrek : zaterdag 14 september 2024
Ref ID: 5343665
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.404 €
Dit reisidee is gemaakt op: zondag 4 februari 2024 - Vertrek : zaterdag 14 september 2024
Bestemmingen: Barcelona, Girona, Penedés

Beschrijving

14 sep
Reizen van Amsterdam naar Barcelona
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5131
06:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
08:10 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
2uur 10min Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5131
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
14 sep
Autoverhuur
Opel Corsa
Record Standard
A/C 4 aantal deuren bij huurauto 5 Personen
Opel Corsa (EDMR)
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Handgeschakeld
Ongelimiteerde kilometers; Gelimiteerd aantal kilometers voor de autogroepen: IXAH, IXAR, ISAR, PFAR, FVAR, SVAR, SVMR, FVMR, PDAH, PDAR, IVMR, IGMR, IGAR tot 250 Km per dag. Max 2500 Km per huur. Extra kilometers kosten 0.35 Km per km.
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Auto''s worden geleverd met een volle tank brandstof, dit wordt doorbelast aan het begin van de huur. Auto''s moeten vol ingeleverd worden voo restitutie van het vooruit betaalde bedrag.
Als het huurvoertuig met minder brandstof ingeleverd is dan bij het ophalen van het voertuig, bedraagt de tanktoeslag 30.00 EUR, inclusief belasting, bovenop de ontbrekende brandstof.
Extra kosten zijn van toepassing als de bestuurder de auto tankt met verkeerde brandstof. De kosten bedragen: 250.00 EUR, plus de uitgaven voor een tank brandstof en eventuele uitgaven voor schade aan het voertuig.
Voor het gebruik maken van diesel voertuigen geldt een toeslag van 2 EUR per dag.
Algemene betalingsvoorwaarden
De minimale borg bedraagt: MBMR (MBMR), MTMR (MTMR), EDMR (EDMR), 900.00 EUR
CDAR, CDMR (CDMR), CGMR, CGAR (CGAR), ISAR (ISAR), JGAR, CWMR (CWMR), CDAH (CDAH), IVMR (IVMR), IGMR (IGMR), CVMR (CVMR), IGAR (IGAR), IGAH (IGAH), 1200.00 EUR
SVMR (SVMR), SVAR (SVAR), CGAE (CGAE), JGAH (JGAH), FVAR, PFAR (PFAR), PVAR (PVAR), IXAH (IXAR), MDAE (MBAE), PDAH (PDAH), PTAR (PTAR), FVMR (FVMR), MTAE (MTAE), 1800.00 EUR
XFAR (XFAR), PQAR (PQAR), PFAC, PFAH, 4000.00 EUR
(*) In dit geval wordt de borgsom/pre autorisatie van het eigen risico in rekening gebracht. (*) Verplichte CREDIT-kaart voor autocategorieën: PFAC, PDAH, PFAR, XFAR, PQAR, PFAH, LTARLet op, betalingen met creditcard kunnen een pincode vereisen.Geaccepteerde wijze van betaling: American Express creditcard (*),  Mastercard creditcard,  Visa creditcard, Mastercard debetkaarten (*), Visa debetkaarten (*) Niet geaccepteerde wijze van betaling: Cheques,  Contant,  Diners Club creditcard, Debet- en creditcards gemar
900,00 €
Bescherming tegen diefstal
900,00 €
Verzekering cascoschade
900,00 €
Huurauto ophalen

T1 - C parking - floor 1 / T2C - parking - Telefoonnummer: +34 607 57 02 09

T1 - C parking - floor 1 / T2C - parking, In front of both terminals, rent a car drop off area

Openingsuren: 07:00 - 23:00

T1-aankomsthal / T2B-aankomsthal. T1: Verlaat de aankomsthal en rijd rechtdoor richting het einde van de hal, voordat u bij de uitgangsdeuren komt linksaf en u vindt de Record GO balie. T2: Verlaat de bagageruimte en ga de aankomsthal binnen, u vindt de Record Go balie vlak voor de deur.
Terugbrengen

T1 - C parking - floor 1 / T2C - parking - Telefoonnummer +34 607 57 02 09

T1 - C parking - floor 1 / T2C - parking, In front of both terminals, rent a car drop off area

Openingsuren: 07:00 - 23:00

T1-aankomsthal / T2B-aankomsthal. T1: Verlaat de aankomsthal en rijd rechtdoor richting het einde van de hal, voordat u bij de uitgangsdeuren komt linksaf en u vindt de Record GO balie. T2: Verlaat de bagageruimte en ga de aankomsthal binnen, u vindt de Record Go balie vlak voor de deur.
14 sep
1. Barcelona
Overnachten
Over de bestemming:

Barcelona is een prachtige stad gelegen in het noordoosten van Spanje. Onder Nederlandse toeristen is Barcelona al jarenlang de populairste stad op het Iberische schiereiland. De combinatie van perfecte winkelstad, veel bezienswaardigheden, heerlijk eten en de ligging aan het water maken van Barcelona de topbestemming die het is.


Het aantal dagen dat je nodig hebt om Barcelona te verkennen is vooral afhankelijk van persoonlijke voorkeuren. Als je een groot deel van de hotspots wilt bezoeken inclusief een aantal musea, dan heb je al snel een dag of vier tot vijf nodig. Wil je ook nog op je gemak een of twee dagen aan het strand doorbrengen dan moet je er één of twee dagen bij optellen. Barcelona heeft voldoende te bieden om er een hele week naartoe te gaan als het weer een beetje mee wil zitten. Wie korter dan 3-4 dagen gaat die zal keuzes moeten maken. Je kunt tijd besparen door zo efficiënt mogelijk te plannen. Ook het vooraf kopen van kaartjes kan ervoor zorgen dat je meer kunt doen in minder tijd.


Meer informatie
18 sep
Autoreis van 103 Kilometers - 1uur 10min
Barcelona
Girona
18 sep
2. Girona
Overnachten
Over de bestemming: Gerona is een stad en gemeente in de Spaanse autonome regio Catalonië. Het is de hoofdstad van de provincie Gerona en van de comarca Gironès.
Meer informatie
22 sep
Autoreis van 146 Kilometers - 1uur 33min
Girona
Penedés
22 sep
3. Penedés
Overnachten
Over de bestemming: Penedès is een natuurlijke en historische regio van Catalonië, Spanje. Het ligt in het zuiden van het Vorstendom Catalonië tussen het voorgebergte en de Middellandse Zee. De comarcale indeling van de Generalitat de Catalunya in 1936 en 1987 verdeelde Penedès in drie administratieve comarques: Alt Penedès, Baix Penedès en Garraf, en hun hoofdsteden zijn Vilafranca del Penedès, el Vendrell en Vilanova i la Geltrú. Vanuit historisch oogpunt was Penedès sinds het begin van de negende eeuw een grensregio binnen het graafschap Barcelona, dat zijn centrum had in de voormalige militaire stad Olèrdola, opnieuw versterkt vanwege de christelijke opmars in 929. Olèrdola verloor zijn defensieve betekenis en de hoofdstad in de tweede helft van de twaalfde eeuw en toen werd Vilafranca del Penedès de hoofdstad. Tijdens de dertiende eeuw vormde de Vegueria van Vilafranca, inclusief heel Penedès en het grootste deel van Anoia als de sots-vegueria van Igualada. De provinciale indeling van 1833 verdeelde de regio tussen de provincies Barcelona, die Alt Penedès en Garraf omvat, en de provincie Tarragona, die Baix Penedès omvat.
Meer informatie
26 sep
Reizen van Penedés naar Amsterdam
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5132
08:55 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
11:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
2uur 25min Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5132
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 


Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.404 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 3
Vlucht 2
Accommodaties 3
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes