Strandvakantie Rhodos
o.v.v. wijzigingen 1.158 €
Rhodes Island, Greece

Strandvakantie Rhodos

All Inclusive
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 8 november 2023 - Vertrek : zaterdag 20 april 2024
Ref ID: 7020080
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.315 €
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 8 november 2023 - Vertrek : zaterdag 20 april 2024

Over de bestemming

Rhode Island of Aquidneck Island is het grootste eiland in de Narragansett Bay. Het eiland moet niet verward worden met de staat Rhode Island waarin het ligt. Het landoppervlak is 97,9 km² en het eiland telt circa 60.870 inwoners.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

20 apr
Vertrek vervoer
Vertrek
Corendon
Corendon Corendon - CD645
05:50 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
10:50 - Rhodos, Rhodes Diagoras (RHO)
Rechtstreeks Tarief: Y
Vervoer:  CD645
Reisklasse: Economy
Tarief: Y
20 apr
Transfer
Transfer van Rhodes Diagoras (RHO) naar Blue Sea Beach Resort

Shuttle

Express Premium gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
20 apr
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Blue Sea Beach Resort 8,9 Heel goed
FALIRAKI, RHODES - Op 27,6 km van het centrumALLES INBEGREPEN Kalithea Avenue, FALIRAKI, RHODES 851 00 Double/twin land view 2/3 pax
Dit hotel bevindt zich aan een van de mooiste zandstranden van het eiland en ligt op slechts ongeveer 2 km afstand van het populaire strand van Faliraki met zijn interessante mogelijkheden om te winkelen, bars, taveerne's en nog veel meer mogelijkheden om u te vermaken. De stad Rhodos en haar indrukwekkende oude binnenstad bereikt u na ca. 10 km. Naar Kalithea is het ca. 3 km en naar Lindos ca. 40 km rijden. Dit elegante en van airconditioning voorziene hotelcomplex heeft 311 kamers. Het biedt zijn gasten een ontvangsthal, lobbybar, hoofdrestaurant, evenals een strandrestaurant, een snackbar, een Griekse taveerne, een strandbar, een speelplaats en de miniclub. Verder heeft u de beschikking over een receptie, die 24 uur per dag voor u klaar staat, hotelkluis, wisselkantoor, liften, minimarkt, kapsalon, tv-lounge, conferentievoorzieningen, een openbare internettoegang, wasservice (tegen betaling), fietsverhuur (tegen betaling) en een parkeerplaats. De ruime kamers hebben een eigen badkamer met haardroger, een telefoon, een televisie, radio, koelkast, centraal gereguleerde airconditioning evenals een balkon of terras met mooi uitzicht op de bergen of op zee. In het tuincomplex bevinden zich een swimmingpool met kinderbad, een poolbar evenals ligstoelen en parasols. Het biedt zijn gasten een whirlpool, een fitnessruimte, 2 tennisbanen, een squashbaan en een voetbalveld. Tevens heeft u de mogelijkheid tafeltennis of biljart te spelen of gebruik maken van een van de vele watersportmogelijkheden, zoals bananaboot of waterskiën. Verder biedt het hotel zijn gasten ook aerobic, beachvolleybal en elektronische spelletjes. Het professionele animatieteam organiseert regelmatig avondprogramma's en bieden jong en oud zowel overdag als 's avonds een amusementsprogramma. De gasten kunnen het ontbijt en het diner zelf aan een buffet samenstellen.
27 apr
Transfer
Transfer van Blue Sea Beach Resort naar Rhodes Diagoras (RHO)

Shuttle

Express Premium gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
27 apr
Retour transport
Terug
Corendon
Corendon Corendon - CD646
11:30 - Rhodos, Rhodes Diagoras (RHO)
14:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  CD646
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 


Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.315 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes