Strandvakantie Kreta
o.v.v. wijzigingen 657 €
Crete Island, Greece

Strandvakantie Kreta

Swim-up
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 8 november 2023
Ref ID: 7020906
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.314 €
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 8 november 2023

Over de bestemming

Kreta is het grootste eiland van Griekenland en één van de belangrijkste toeristische bestemmingen aan de Middellandse Zee. Naast een grote toeristische trekpleister is Kreta een belangrijke bron voor archeologen, die vooral onderzoek doen naar de voormalige Minoïsche beschaving. De belangrijkste plaatsen zoals Chersonissos, Malia, Chania, Rethymnon en Heraklion liggen aan de noordkant van het eiland. De zuidkust bestaat uit ruige rotsformaties en is meer in trek bij mensen die op zoek zijn naar rust en het authentieke Kretenzer leven. Niet alleen wat betreft natuur is Kreta een eiland met veel uitersten, ook het toerisme is zeer uiteenlopend. Er zijn weinig eilanden in Europa die zoveel gezichten heeft en soorten vakanties mogelijk maakt. Wie op zoek is naar toeristische plaatsen vol hotels, restaurants, vertier en andere toeristen kan terecht in de bekende plaatsen zoals Chersonissos, Rethymnon, Chania, Malia, Agios Nikolaos, Koutouloufari en nog veel meer. Wie echter op zoek is naar rust en/of authenticiteit heeft ook voldoende mogelijkheden op het eiland. Omdat er zoveel variatie in aanbod is moet je wel goed opletten of je de bestemming boekt die aansluit bij je verwachtingen. Een ding dat zeker is als je een vakantie naar Kreta boekt, is dat het weer op Kreta in de zomermaanden vrijwel gegarandeerd zonnig en warm is.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

19 apr
Reizen van Amsterdam naar Kreta
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5887
15:30 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
20:00 - Chania, Souda (CHQ) Alternatieve luchthaven
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5887
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
19 apr
Transfer
Transfer van Souda (CHQ) naar Malena Hotel & Suites - Adults Only by Omilos Hotels

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
19 apr
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Malena Hotel & Suites - Adults Only by Omilos Hotels 8,4 Heel goed
Malevizi - Op 19,6 km van het centrumBED & BREAKFAST 28 Leof. Andrea Papandreou, Malevizi 714 14 Double/twin superior room
Wanneer je verblijft bij Malena Hotel & Suites - Adults Only by Omilos Hotels in Malevizi bevind je je vlak bij het strand, op 10 min. rijden van Haven van Heraklion en Archeologisch Museum van Heraklion. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 10,7 km van Paleis van Knossos en op 0,5 km van Strand van Ammoudara.Laat jezelf verwennen met onsite massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast leuk, met onder meer fitnessfaciliteiten en een seizoensgebonden buitenzwembad. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, hulp bij uitstapjes/tickets en fietsenstalling.Doe of je thuis bent in één van de 35 individueel gemeubileerde kamers met espressoapparaten en een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een bureau en een waterkoker en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.Geniet van een maaltijd in het restaurant of bestel een snack in de koffiebar/het café van dit hotel. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge.Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en een bagageopslagruimte. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen aangeboden.
More suggested hotel options
26 apr
Transfer
Transfer van Malena Hotel & Suites - Adults Only by Omilos Hotels naar Souda (CHQ)

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
26 apr
Reizen van Kreta naar Amsterdam
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5888
20:45 - Chania, Souda (CHQ) Alternatieve luchthaven
23:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5888
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 


Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.314 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes