Strandvakantie Tenerife
o.v.v. wijzigingen 1.265 €
Tenerife, Spanje

Strandvakantie Tenerife

All Inclusive
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 9 november 2023
Ref ID: 7029952
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.530 €
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 9 november 2023

Over de bestemming

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden, een tot Spanje behorende eilandengroep in de Atlantische Oceaan, 200 km van de kust van Marokko en de Westelijke Sahara. Tenerife is met bijna 900.000 mensen het eiland met de meeste inwoners van Spanje. De grootste vulkaan van het eiland is El Teide, die met 3718 meter meteen de hoogste berg van het grondgebied van Spanje is.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

18 mei
Reizen van Amsterdam naar Tenerife
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5833
13:00 - Rotterdam, Rotterdam (RTM) Alternatieve luchthaven
16:35 - Tenerife, Tenerife Sur Reina Sofia (TFS)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5833
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
18 mei
Transfer
Transfer van Tenerife Sur Reina Sofia (TFS) naar Gran Oasis Resort

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
18 mei
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Gran Oasis Resort 8,9 Heel goed
Arona - Op 28,8 km van het centrumALLES INBEGREPEN Calle Meandro, s/nPlaya de las Americas, Arona 38650 1 bedroom suite 2 adults
Wanneer je verblijft bij Gran Oasis Resort in Arona bevind je je naast de plaatselijke golfbaan, op 5 min. rijden van Playa de Los Cristianos en Las Vistas-strand. Dit aparthotel met chique voorzieningen ligt op 5 km van Siam Park en op 7 km van Strand van Fañabé.Ontspan met massages en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast wel leuk, met onder meer 2 buitenzwembaden, een 24-uurs fitnesscentrum en fietsenverhuur. Andere kenmerken van dit aparthotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). De gratis shuttle brengt je tot aan het nabije strand of winkelcentrum.Doe of je thuis bent in één van de 206 klimaatgeregelde kamers met keukens, inclusief een koelkast en een magnetron. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon of terras. Alle kamers hebben een plasmatelevisie van 32 inch met satellietzenders, terwijl je dankzij gratis wifi online blijft. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een zitruimte en een koffiezetapparaat/waterkoker.Er zijn all-inclusive kamertarieven beschikbaar bij dit aparthotel. In het all-inclusive kamertarief zijn de kosten voor maaltijden en drankjes in plaatselijke restaurants en bars inbegrepen, inclusief belastingen en fooien. Mogelijk worden maaltijden in bepaalde uitgezonderde restaurants, speciale diners en gerechten, drankjes en andere voorzieningen in rekening gebracht. Veranda, een restaurant gespecialiseerd in internationale gerechten, serveert zowel lunch als diner. In de koffiebar/het café kun je terecht voor snacks. Ontspan met een lekker fris drankje van een poolbar of één van de 2 bars/lounges. Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en meertalig personeel. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is 24 uur per dag tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je parkeerplaatsen.
More suggested hotel options
25 mei
Transfer
Transfer van Gran Oasis Resort naar Tenerife Sur Reina Sofia (TFS)

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
25 mei
Reizen van Tenerife naar Amsterdam
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5834
17:25 - Tenerife, Tenerife Sur Reina Sofia (TFS)
22:45 - Rotterdam, Rotterdam (RTM) Alternatieve luchthaven
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5834
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 


Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.530 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes