Strandvakantie Lanzarote
o.v.v. wijzigingen 1.719 €
Lanzarote, Spain

Strandvakantie Lanzarote

All Inclusive
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 13 november 2023
Ref ID: 7058890
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.437 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 13 november 2023

Over de bestemming

Welkom op het prachtige eiland Lanzarote, een parel van de Canarische Eilanden! Gelegen in de azuurblauwe wateren van de Atlantische Oceaan, biedt Lanzarote een betoverende mix van adembenemende landschappen, vulkanische wonderen en ontspannende stranden. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke excursies, culturele ontdekkingen of gewoon wilt ontspannen onder de stralende zon, Lanzarote heeft voor elk wat wils.


Verken de surrealistische schoonheid van het Nationaal Park Timanfaya, waar de sporen van vulkanische activiteit nog steeds duidelijk zichtbaar zijn, of breng een bezoek aan de indrukwekkende Jameos del Agua, een ondergronds complex gevormd door lavastromen. Voor de strandliefhebbers biedt Lanzarote kilometers aan prachtige kustlijn, met gouden zandstranden en kristalhelder water.


Geniet van heerlijke lokale gerechten, waaronder verse vis en zeevruchten, geserveerd met de unieke smaken van Canarische kruiden. Ontdek levendige markten, sfeervolle dorpjes en bruisende steden, waar de lokale cultuur en gastvrijheid je hart zullen veroveren.


Of je nu op zoek bent naar een actieve vakantie vol avontuurlijke activiteiten of juist wilt ontspannen en tot rust wilt komen te midden van adembenemende natuurlijke schoonheid, Lanzarote belooft een onvergetelijke vakantie-ervaring. Laat je betoveren door de magie van dit eiland en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Welkom op Lanzarote, waar elke hoek een nieuw avontuur in petto heeft.

Meer informatie

Inbegrepen diensten

13 jul
Reizen van Amsterdam naar Lanzarote
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5685
06:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
09:30 - Lanzarote, Lanzarote (ACE)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5685
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
13 jul
Transfer
Transfer van Lanzarote (ACE) naar H10 Suites Lanzarote Gardens

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
13 jul
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
H10 Suites Lanzarote Gardens 8,9 Heel goed
Teguise - Op 14,9 km van het centrumALLES INBEGREPEN Avenida de las Islas Canarias, 13Costa Teguise, Teguise 35508 Family suite (2 adults)
Met een verblijf bij H10 Suites Lanzarote Gardens in Teguise, bevind je je in de uitgaansbuurt, op slechts 4 min. lopen van Strand van Las Cucharas en op 6 min. lopen van Stranden van Lanzarote. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 18,3 km van Playa de Matagorda en op 19,1 km van Playa de Los Pocillos.Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast wel leuk, met onder meer 2 buitenzwembaden, een waterglijbaan en een outdoor tennisbaan. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag).Doe of je thuis bent in één van de 242 klimaatgeregelde kamers met kitchenettes, inclusief een koelkast en een magnetron. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon. Dankzij een flatscreentelevisie kun je lekker op de kamer ontspannen. De privébadkamers hebben elk diepe baden en gratis toiletartikelen.Er zijn all-inclusive kamertarieven beschikbaar bij dit hotel. In het all-inclusive kamertarief zijn de kosten voor maaltijden en drankjes in plaatselijke restaurants en bars inbegrepen, inclusief belastingen en fooien. Mogelijk worden maaltijden in bepaalde uitgezonderde restaurants, speciale diners en gerechten, drankjes en andere voorzieningen in rekening gebracht. Gasten van H10 Suites Lanzarote Gardens kunnen genieten van een lekker diner bij Famara of iets halen bij de snackbar/deli. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge of een poolbar. Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en meertalig personeel. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
More suggested hotel options
20 jul
Transfer
Transfer van H10 Suites Lanzarote Gardens naar Lanzarote (ACE)

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
20 jul
Reizen van Lanzarote naar Amsterdam
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5686
10:20 - Lanzarote, Lanzarote (ACE)
15:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5686
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 


Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.437 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes