Strandvakantie Costa del Sol
o.v.v. wijzigingen 3.569 €
Costa del Sol, Spain

Strandvakantie Costa del Sol

All Inclusive
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 14 november 2023
Ref ID: 7068155
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 7.137 €
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 14 november 2023

Over de bestemming

Welkom aan de prachtige Costa del Sol, waar de zon altijd schijnt en de azuurblauwe Middellandse Zee lonkt! Gelegen aan de zuidkust van Spanje, biedt deze betoverende bestemming een onvergetelijke mix van adembenemende landschappen, levendige steden en een rijke culturele ervaring. Of je nu komt voor de bruisende stranden, de culinaire hoogstandjes, de historische bezienswaardigheden of gewoon om te ontspannen onder de warme Spaanse zon, de Costa del Sol heeft voor elk wat wils.


Verwen jezelf met verfrissende duiken in het kristalheldere water, slenter langs de schilderachtige boulevards gevuld met boetiekjes en tapasbars, of verken de fascinerende Moorse architectuur die de regio siert. Van de bruisende badplaatsen zoals Marbella en Torremolinos tot de charmante witgekalkte dorpjes in de heuvels, elk hoekje van de Costa del Sol heeft zijn eigen unieke charme.


Ontdek de levendige Spaanse cultuur door deel te nemen aan lokale festivals, proef de heerlijke lokale gerechten en laat je meeslepen door de opzwepende flamenco muziek. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke watersporten, culturele ontdekkingen of gewoon een ontspannen vakantie aan het strand, de Costa del Sol zal je verwachtingen overtreffen en je hart veroveren met zijn onweerstaanbare schoonheid en warme gastvrijheid. Kom en laat je betoveren door de magie van de Costa del Sol!

Meer informatie

Inbegrepen diensten

13 jul
Reizen van Amsterdam naar Costa del Sol
Vertrek
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR2335
18:30 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
21:35 - Malaga, Malaga (AGP)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  FR2335
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
13 jul
Transfer
Transfer van Malaga (AGP) naar Ikos Andalusia - All Inclusive

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
13 jul
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Ikos Andalusia - All Inclusive 9,4 Grandioos
Estepona - Op 18,9 km van het centrumALLES INBEGREPEN Carretera Nacional 340, Km 164, Estepona 29680 Superior tweepersoonskamer, uitzicht op tuin
Met een verblijf bij Ikos Andalusia - All Inclusive in Estepona, in de buurt New Golden Mile, bevind je je op 15 min. rijden van Winkelcentrum El Corte Inglés en Strand van Estepona. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 11,8 km van Puerto Banús en op 12,3 km van Playa Puerto Banús.Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast wel leuk, met onder meer 6 buitenzwembaden, een stoombad en fitnessfaciliteiten. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en een kapsalon.Doe of je thuis bent in één van de 411 klimaatgeregelde kamers met een minibar en een smart-tv. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers hebben een bad of douche en pantoffels. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau.Dit is een all-inclusive accommodatie. In het kamertarief zijn de kosten voor maaltijden en drankjes in plaatselijke restaurants en bars inbegrepen. Maaltijden in bepaalde restaurants, speciale diners en gerechten, bepaalde drankjes en andere voorzieningen worden mogelijk in rekening gebracht. Bestel iets lekkers in een van de 7 restaurants van dit hotel of blijf gewoon in je kamer en profiteer van de 24-uurs roomservice. Wil je even ontspannen? Kom tot rust met een lekker drankje in één van de 6 bars/lounges. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 11.30 uur genieten van een gratis uitgebreid ontbijt. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, een 24-uurs receptie en meertalig personeel. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven en ter plaatse heb je een gratis valetparkeerservice aangeboden.
More suggested hotel options
20 jul
Transfer
Transfer van Ikos Andalusia - All Inclusive naar Malaga (AGP)

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
20 jul
Reizen van Costa del Sol naar Amsterdam
Terug
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR2334
15:05 - Malaga, Malaga (AGP)
18:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  FR2334
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 


Totale prijs o.v.v. wijzigingen 7.137 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes