Strandvakantie Bodrum
o.v.v. wijzigingen 2.739 €
Bodrum, Turkey

Strandvakantie Bodrum

All Inclusive
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 15 november 2023
Ref ID: 7081686
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 5.477 €
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 15 november 2023

Over de bestemming

Bodrum is een wereldberoemde vakantie- en bruisende badplaats die nooit slaapt. Gelegen aan de zuidelijke Egeïsche kust van Turkije, is Bodrum populair bij toeristen van over de hele wereld vanwege het warme klimaat, de diepblauwe zee, de natuurlijke schoonheid, prachtige baaien en geschiedenis, maar ook vanwege het opwindende nachtleven. Bodrum is een fascinerende plek omdat het een aangenaam contrast heeft tussen de oude stad en de moderne badplaats. Het kasteel van Sint-Pieter, daterend uit de middeleeuwen, is een prachtig fort dat hoog boven het havengebied uittorent. Er is ook een onderwatermuseum in het kasteel van Sint-Pieter, het Museum voor Onderwaterarcheologie. Andere belangrijke bezienswaardigheden in de stad zijn het amfitheater van Bodrum, het mausoleum van Halicarnassus, de Myndos-poort en het dorp Karakaya. Er is veel te zien en te doen in Bodrum, er is een grote verscheidenheid aan winkels en grote bazaars waar de lokale bevolking alles verkoopt wat je maar kunt bedenken. De avonden in Bodrum zijn bedoeld om werkeloos in een van de vele restaurants te zitten en te genieten van verse zeevruchten en andere Egeïsche specialiteiten.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

13 jul
Reizen van Amsterdam naar Bodrum
Vertrek
Corendon
Corendon Corendon - CD961
10:30 - Rotterdam, Rotterdam (RTM) Alternatieve luchthaven
15:25 - Bodrum, Bodrum - Milas (BJV)
Rechtstreeks Tarief: Y
Vervoer:  CD961
Reisklasse: Economy
Tarief: Y
13 jul
Transfer
Transfer van Bodrum - Milas (BJV) naar Xanadu Island Hotel - All Inclusive

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
13 jul
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Xanadu Island Hotel - All Inclusive 9 Grandioos
Bodrum - Op 15,7 km van het centrumALLES INBEGREPEN Akyar Burnu Mevkii 91TURGUTREIS BODRUM, Bodrum 48980 Suite 1 bedroom - courtyard - sea view
Wanneer je verblijft bij Xanadu Island Hotel - All Inclusive in Bodrum bevind je je vlak bij de luchthaven en op 8 min. rijden van Akyarlar Plajı. Deze accommodatie met luxe voorzieningen ligt op 25,8 km van Strand van Bodrum en op 2,9 km van Karaincir Beach. Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Na een duik in één van de 2 buitenzwembaden kun je een beetje tijd doorbrengen op het privéstrand. Deze accommodatie bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). De gratis strandshuttle brengt je moeiteloos tot aan het strand. Doe of je thuis bent in één van de 222 klimaatgeregelde kamers met een minibar en een lcd-televisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers beschikken over een bad/douchecombinatie, gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau.
More suggested hotel options
20 jul
Transfer
Transfer van Xanadu Island Hotel - All Inclusive naar Bodrum - Milas (BJV)

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
20 jul
Reizen van Bodrum naar Amsterdam
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV156
23:05 - Bodrum, Bodrum - Milas (BJV)
01:50 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag Rechtstreeks Tarief: Y
Vervoer:  HV156
Reisklasse: Economy
Tarief: Y
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 


Totale prijs o.v.v. wijzigingen 5.477 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes