Treinreis New York - Chicago
o.v.v. wijzigingen 2.060 €

Treinreis New York - Chicago

Combinatie-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 20 november 2023 - Vertrek : zaterdag 2 maart 2024
Ref ID: 7137138
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.119 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 20 november 2023 - Vertrek : zaterdag 2 maart 2024
Bestemmingen: New York City NY, Boston MA, Albany NY, Buffalo NY, Cleveland OH, Toledo OH, Chicago IL

Beschrijving

Van dag tot dag

02 mrt
Reizen van Amsterdam naar New York City NY
Vertrek
Lufthansa
Lufthansa Lufthansa - LH7963 - Uitgevoerd door: United Airlines
09:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
11:40 - Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
8uur 25min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  LH7963 Uitgevoerd door:  United Airlines
Reisklasse: Economy
02 mrt
1. New York City NY
Overnachten
Over de bestemming:

Heeft deze beroemde stad nog een introductie nodig? New York heeft verschillende bijnamen, zoals ‘The Big Apple’ en ‘The city that never sleeps’ en is een belevenis voor iedereen op elk moment. Het is een van de meest toonaangevende steden ter wereld en de meeste bezienswaardigheden zijn wereldberoemd.

Vanaf het Empire State Building, Rockefeller Centre, One World Observatory, of vanaf een boot naar het Vrijheidsbeeld heeft u een fantastisch uitzicht over de stad. Geniet van winkelen op 5th Avenue of zie een spectaculaire show op Broadway. Times Square, mag ook zeker niet worden overgeslagen. U kunt natuurlijk ook even de mensenmassa’s mijden in Central Park of bij The Cloisters.

Er zijn teveel musea om te bezoeken, maar een bezoek aan The Museum of Modern Art, het Guggenheim Museum, Museum of Natural History en het 9/11 Memorial met bijbehorend museum wordt met name aangeraden. Voor cafés en restaurants gaat u naar Greenwich Village, Soho, Little Italy of Chinatown. Wanneer u zich een echte New Yorker wilt voelen kunt u naar een wedstrijd van de New York Yankees gaan of naar de Madison Square Gardens om de New York Knicks te zien spelen.

Meer informatie
05 mrt
Reizen van New York City NY naar Boston MA
Amtrak - 2V66
05:29 - New York (Penn Station), New York
09:47 - Boston (South Station), Massachusetts
4uur 18min Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Tarief: Value
05 mrt
2. Boston MA
Overnachten
Over de bestemming:

Boston is de hoofdstad van de staat Massachusetts. In deze oude stad, met een rijke geschiedenis, is genoeg te ontdekken. Boston beschikt over meerdere bezienswaardigheden, musea, historische locaties en diverse wijken met elk een eigen karakter.

Een fantastische manier om deze stad te ontdekken is door het wandelen van de ‘Freedom Trail’. Deze wandelroute van vier kilometer brengt u langs 16 historische hoogtepunten uit de tijd van de Onafhankelijkheidsoorlog. De route begint bij de Boston Common en loopt via het Old State House - waar de Boston Massacre plaatsvond - naar de USS Constitution. Ook ziet u Faneuil Hall, dat tegenwoordig een markthal is dat samen met het ernaast gelegen Quincy Market een gezellig gebied vormt vol winkeltjes en kleine restaurants. Bezoek daarnaast Beacon Hill, een van de meest historische wijken van Boston.

Vlak voor de kust ligt het Boston Harbor Islands National Recreation Area, een groot natuurgebied dat uit talloze eilanden bestaat met vele wandelroutes en fietspaden. Door de ligging aan de Atlantische Oceaan is Boston een ideale locatie om tijdens een excursie op zoek te gaan naar walvissen.

Meer informatie
05 mrt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
07 mrt
Reizen van Boston MA naar Albany NY
Amtrak
11:40 - Boston (South Station), Massachusetts
19:05 - Albany-Rensselaer, New York
7uur 25min 1 tussenstop
2V
2V Amtrak - 173
11:40 - Boston (South Station), Massachusetts
15:52 - New York (Penn Station), New York
Reisklasse: Economy
Tarief: Value
48min - Tussenstop in / verbinding met New York (Penn Station), New York
2V
2V Amtrak - 237
16:40 - New York (Penn Station), New York
19:05 - Albany-Rensselaer, New York
Reisklasse: Economy
Tarief: Value
07 mrt
3. Albany NY
Overnachten
Over de bestemming:

Albany, gelegen aan de oevers van de majestueuze Hudson River in de Amerikaanse staat New York, is een bestemming die zowel de geest van het verleden als de energie van het heden omarmt. Deze stad biedt een scala aan attracties, van historische bezienswaardigheden tot levendige kunstscènes.

Het Historic District is zeker een bezoek waard. Dit stadsdeel, met zijn geplaveide straten en prachtige herenhuizen, neemt bezoekers mee terug in de tijd. Het New York State Capitol - een indrukwekkend bouwwerk in neorenaissancestijl - is een must-see voor geschiedenisliefhebbers.

Ook het Empire State Plaza – een modern complex van overheidsgebouwen omgeven door prachtige kunstwerken en groene ruimtes – is een must-visit. Hier vindt u ook het New York State Museum, waar de geschiedenis van de staat tot leven komt.

Daarnaast is de stad trots op zijn culturele diversiteit. Albany biedt een bloeiende kunstgemeenschap, met galerieën en leuke evenementen en festivals.

Albany is een bestemming waar elke straat een verhaal vertelt. 

Meer informatie
07 mrt
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
08 mrt
Reizen van Albany NY naar Buffalo NY
Amtrak - 2V281
13:15 - Albany-Rensselaer, New York
18:55 - Buffalo (Exchange St), New York
5uur 40min Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Tarief: Value
08 mrt
4. Buffalo NY
Overnachten
Over de bestemming:

Buffalo is een levendige stad gelegen aan de oostelijke oevers van Lake Erie in de Amerikaanse staat New York. Het is een bestemming met een rijke geschiedenis, culturele diversiteit en een opwindende mix van architectuur, kunst en culinaire hoogstandjes.

Buffalo heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de vroege 19e eeuw. Dit verleden is nog steeds voelbaar in de architectuur van de stad. Het is zeker de moeite waard om een wandeling door het centrum te maken en de prachtige art deco-gebouwen te bewonderen, zoals het beroemde Buffalo City Hall en het Guaranty Building.

Daarnaast speelt het buitenleven een grote rol in Buffalo’s aantrekkingskracht. Een wandeling langs de prachtige kust van Lake Erie in het Outer Harbor-gebied is zeker de moeite waard. Ook het verkennen van het schilderachtige Delaware Park is een aanrader.

Buffalo is een plek waar het verleden samensmelt met het heden en waar een opwindende toekomst in opkomst is. Elke hoek vertelt een nieuw verhaal. Dit maakt Buffalo zeker het verkennen waard. 

Meer informatie
08 mrt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
10 mrt
Reizen van Buffalo NY naar Cleveland OH
Greyhound
Greyhound - GREY
07:35 - Buffalo, NY, Buffalo
11:25 - Cleveland Bus Station
3uur 50min Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
10 mrt
5. Cleveland OH
Overnachten
Over de bestemming: Cleveland is de op een na grootste stad van de Amerikaanse staat Ohio, na hoofdstad Columbus. Cleveland ligt aan de kust van het Eriemeer, een van de Grote Meren tussen de VS en Canada. Cleveland is overigens niet de hoofdstad van de staat Ohio, dat is Columbus.
Meer informatie
12 mrt
Reizen van Cleveland OH naar Toledo OH
Amtrak - 2V49
04:03 - Cleveland, Ohio
06:13 - Toledo, Ohio
2uur 10min Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Tarief: Value
12 mrt
6. Toledo OH
Overnachten
Over de bestemming: Toledo is een stad in en de provinciehoofdstad van Lucas County, Ohio, Verenigde Staten. Toledo ligt in het noordwesten van Ohio, aan het westelijke uiteinde van het Eriemeer, grenzend aan de staat Michigan. De stad werd gesticht door Amerikaanse burgers in 1833 aan de westelijke oever van de Maumee-rivier en werd oorspronkelijk opgenomen als onderdeel van Monroe County, Michigan Territory. Het werd opnieuw gesticht in 1837, na de conclusie van de Toledo-oorlog, toen het werd opgenomen in Ohio. Na de bouw van het Miami en Erie-kanaal, groeide Toledo snel; het profiteerde ook van zijn positie op de spoorlijn tussen New York City en Chicago. Het is sindsdien een stad geworden met een kunstgemeenschap, auto-assemblagebedrijven, onderwijs, gezondheidszorg en lokale sportteams. De glasindustrie van de stad heeft het de bijnaam "The Glass City" opgeleverd. De bevolking van Toledo volgens de volkstelling van 2010 was 287.208, waardoor het de 71e grootste stad in de Verenigde Staten is. Het is de vierde meest bevolkte stad in de Amerikaanse staat Ohio na Columbus, Cleveland en Cincinnati. Het grootstedelijk gebied van Toledo had een bevolking van 651.429 in 2010 en was het zesde grootste grootstedelijk gebied in de staat Ohio, achter Cleveland, Columbus, Cincinnati, Dayton en Akron.
Meer informatie
12 mrt
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
13 mrt
Reizen van Toledo OH naar Chicago IL
Amtrak - 2V449
06:33 - Toledo, Ohio
10:12 - Chicago (Chicago Union Station), Illinois
3uur 39min Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Tarief: Value
13 mrt
7. Chicago IL
Overnachten
Over de bestemming:

Chicago – ook wel de ‘Windy City’ genoemd – is een prachtige stad vol enorme wolkenkrabbers. De stad staat ook bekend als het centrum van cultuur, entertainment en vooral jazz- en bluesmuziek. Chicago heeft veel bezienswaardigheden, zoals de Chicago Water Tower, het Hancock Building en de Navy Pier. De stad ligt aan Lake Michigan en heeft mooie oevers met veel stranden en parken.

De Magnificent Mile (ook wel 'Mag Mile' genoemd), is een beroemd stuk van de Michigan Avenue. Het was een zeer prestigieuze straat in de jaren 40 van de vorige eeuw en telt veel historische gebouwen en 'landmarks' die het sfeerbeeld bepalen. Langs de Mile liggen talloze winkelketens, restaurants, hotels en musea.

Vlak bij de Magnificent Mile staan de Trump Tower en de 442 meter hoge Willis Tower, voorheen de Sears Tower – die vooral populair is door het Skydeck, waar bezoekers vanaf de 103e verdieping kunnen genieten van een prachtig uitzicht over de stad en door de glazen bodem van ‘The Ledge’ 102 verdiepingen naar beneden kunnen kijken.

De Windy City is een bestemming vol bezienswaardigheden die niet snel zal vervelen. 

Meer informatie
16 mrt
Reizen van Chicago IL naar Amsterdam
Terug
Lufthansa
Lufthansa Lufthansa - LH9155 - Uitgevoerd door: United Airlines
19:15 - Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
09:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 8uur 5min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  LH9155 Uitgevoerd door:  United Airlines
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 


Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.119 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 7
Vlucht 8
Accommodaties 7

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes