Fly & Drive IJsland kort
o.v.v. wijzigingen 1.049 €

Fly & Drive IJsland kort

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: vrijdag 26 januari 2024 - Vertrek : dinsdag 14 mei 2024
Ref ID: 7868561
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.097 €
Dit reisidee is gemaakt op: vrijdag 26 januari 2024 - Vertrek : dinsdag 14 mei 2024
Bestemmingen: Reykjavik, Hveragerði, Olfushreppur, Keflavik
14 mei
Reizen van Amsterdam naar Reykjavik
Vertrek
Icelandair
Icelandair Icelandair - FI501
14:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
15:25 - Keflavik, Keflavik International Airport (KEF)
3uur 15min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  FI501
Reisklasse: Economy
14 mei
Autoverhuur
Toyota Auris 4dr
4 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Toyota Auris 4dr Of gelijkwaardig
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Handgeschakeld
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 20, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
1665.93 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Keflavik luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer:

Keflavik, IJsland

Terugbrengen

Keflavik luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer

Keflavik, IJsland

14 mei
1. Reykjavik
Overnachten
Over de bestemming:

Reykjavik is geen typische hoofdstad. Gelegen net ten zuiden van de poolcirkel is het de meest noordelijke hoofdstad ter wereld en wordt beschouwd als een van de schoonste, veiligste en groenste steden ter wereld.

Reykjavik ligt aan de rand van de Atlantische Oceaan - tussen twee fjorden - en wordt omringt door een adembenemend maanvulkanisch landschap. Het is de ideale plek voor buiten- en natuurliefhebbers. In en om Reykjavik kan genoten worden van wandelen, fietsen, paardrijden, zeilen, vissen en walvis spotten. Verspreid door de stad zijn ook 7 gemeenschappelijke geothermische baden te vinden, waar u helemaal tot rust kunt komen.

Daarnaast wordt aangeraden een bezoek te brengen aan de imposante Hallgrimskirkja kerk, deel te nemen aan een gletsjertocht, meer te leren over de fascinerende geschiedenis van IJsland in een van de vele musea en te genieten van de lokale keuken.

Reykjavik is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie!

Meer informatie
16 mei
Autoreis van 45 Kilometers - 36min
Reykjavik
Hveragerði
16 mei
2. Hveragerði
Overnachten
Over de bestemming:

Hveragerdi ligt In het zuiden van IJsland en wordt ook wel ‘The Hot Spring Town’ genoemd. De highlight van de stad is het geothermische gebied waar de stad op ligt. Hveragerdi wordt omringt door hete bronnen van vulkanische aard, waardoor er op verschillende plekken stoompluimen uit de grond komen.

Een echte must-do tijdens een bezoek aan Hveragerdi is het volgen van de 4 kilometer lange Hveragerdi Hot Spring Trail, naar de bekende warmwaterbronnen van de stad. IJsland beschikt over vele hot springs, maar deze zijn extra bijzonder. De bronnen bevinden zich aan de voet van een vulkaan in een prachtige vallei en liggen in de vorm van een rivier. De tempratuur van de bronnen varieert – hoe dichter bij de bron, hoe warmer het wordt.

Daarnaast is Hveragerdi een goede uitvalsbasis voor excursies naar het schiereiland Reykjanes – waar de beroemde Blue Lagoon zich bevindt – en het verkennen van de Golden Circle – een route van ongeveer 300 kilometer langs drie IJslandse hoogtepunten: Gullfoss, Geysir en Thingvellir.

Met haar prachtige omgeving is Hveragerdi een echte must-visit voor natuurliefhebbers. 

Meer informatie
16 mei
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
17 mei
Autoreis van 21 Kilometers - 19min
Hveragerði
Olfushreppur
17 mei
3. Olfushreppur
Tussenstop
Over de bestemming:

Olfushreppur is een plaats op IJsland, gelegen in het zuidwestelijke deel van het land, op zo’n 50 kilometer van de hoofdstad Reykjavik. Het is een klein stadje met een lange geschiedenis, gelegen aan de Atlantische Oceaan.

Het is een populaire bestemming voor iedereen die de schoonheid van de omgeving wil ontdekken. Het gebied rondom Olfush heeft namelijk veel te bieden. Geniet onder andere van de schoonheid van alle prachtige landschappen, zwarte zandstranden, geothermische gebieden, lavaformaties, kliffen en grotten.

Een van de beste manieren om Olfushreppur te verkennen, is met een rondrit langs de Olfush River. Er zijn veel verschillende wegen die u kunt volgen, waaronder de Olfush Mountain Road en de Olfush Waterfall Road. Deze routes bieden een adembenemend uitzicht op de omgeving en de vele bezienswaardigheden die er te zien zijn.

Neem ook zeker de tijd om te genieten van het sensationele panoramische uitzicht over onder andere de Mt. Hekla en Eyjafjallajökull vulkaan en de Westman-eilanden, die vooral vanuit het dorp Thorlákshöfn goed te zien zijn!

Meer informatie
17 mei
Autoreis van 82 Kilometers - 1uur 5min
Olfushreppur
Keflavik
17 mei
4. Keflavik
Overnachten
Over de bestemming:

In het zuidwesten van IJsland, in de regio Reykjanes, ligt de stad Keflavik – een populaire bestemming voor toeristen in IJsland. Het is een stad met veel historische bezienswaardigheden, waaronder de Viking World Museum, Keflavik Lighthouse, Reykjanesbaer Museum en Keflavik Art Museum. Ook is het een geweldige uitvalsbasis om de unieke IJslandse natuur te verkennen.

Naast de historische locaties is het ook zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de lokale stranden, het geothermische gebied en de lokale winkels en restaurants. Ook is er een bezoekerscentrum in de stad dat informatie biedt over de omgeving en toeristische attracties.

Actievelingen zijn in Keflavik ook zeker op de juiste plek. De stad biedt vele mogelijkheden voor avonturen in de buitenlucht. Geniet onder andere van wandelen, varen, vissen, zwemmen, paardrijden, kajakken en andere watersporten.

Keflavik is een geweldige plek om te genieten van indrukwekkende uitzichten en de lokale cultuur en geschiedenis beter te leren kennen. 

Meer informatie
17 mei
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
19 mei
Reizen van Keflavik naar Amsterdam
Terug
Icelandair
Icelandair Icelandair - FI506
10:30 - Keflavik, Keflavik International Airport (KEF)
15:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
3uur 15min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  FI506
Reisklasse: Economy
1 Verzekeringen
Product(SGRD) - Region (Single Land Continent) - Dagen (6)
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.097 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 4
Vlucht 2
Accommodaties 3
Auto's 1
Dekking 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes