Strandvakantie Belek
o.v.v. wijzigingen 3.682 €
Belek, Turkey

Strandvakantie Belek

Specials
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 16 april 2024
Ref ID: 8976805
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 7.364 €
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 16 april 2024

Over de bestemming

Belek is een stad in het district Serik van de Turkse Rivièra, dat deel uitmaakt van de grotere provincie Antalya. Het ligt aan de westkust van Turkije, aan de pittoreske Middellandse Zee. De harde werk en toewijding van de stad hebben ertoe geleid dat het de top golfbestemming van Turkije is geworden, evenals een leider in vijfsterrenhotels, spa's en wellnesscentra. Er zijn tal van activiteiten beschikbaar in Belek, zoals watersporten en avonturen op de turquoise wateren; het is ook een ideale locatie voor wandelen en golfbanen.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

05 okt
Reizen van Amsterdam naar Belek
Vertrek
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines Pegasus Airlines - PC5016
10:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
14:55 - Antalya, Antalya (AYT)
Rechtstreeks Tarief: LIGHT
Vervoer:  PC5016
Reisklasse: Economy
Tarief: LIGHT
05 okt
Transfer
Transfer van Antalya (AYT) naar ELA Excellence Resort Belek - All Inclusive

Privé

Standaard Standaard Privé transfer (Auto type)
  • Geen wachttijd
05 okt
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
ELA Excellence Resort Belek - All Inclusive 9 Grandioos
Serik - Op 6,7 km van het centrumALLES INBEGREPEN Iskele Mevkii, Serik 07500 Double lake house swim-up
Met een verblijf bij ELA Excellence Resort Belek - All Inclusive in Serik, in de buurt Golfbaan van Belek, bevind je je op 5 min. rijden van Golfbaan Montgomerie en op 9 min. van Tuin van Tolerantie. Deze accommodatie met luxe voorzieningen ligt op 10,2 km van Antalya Golf Club en op 19,7 km van Antalium Premium Mall.Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Na een duik in één van de 4 buitenzwembaden kun je een beetje tijd doorbrengen op het privéstrand. Andere voorzieningen in deze accommodatie in mediterraanse stijl zijn gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag).Doe of je thuis bent in één van de 583 individueel gedecoreerde kamers met gratis minibars en een ledtelevisie. Een dvd-speler en televisie met satellietzenders helpen je om op de kamer te ontspannen, terwijl je met gratis wifi op het internet kunt surfen. Alle badkamers beschikken over een bad of douche met een regendouche en designer toiletartikelen. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau.Dit is een all-inclusive accommodatie. In het kamertarief zijn de kosten voor maaltijden en drankjes in plaatselijke restaurants en bars inbegrepen. Maaltijden in bepaalde restaurants, speciale diners en gerechten, bepaalde drankjes en andere voorzieningen worden mogelijk in rekening gebracht. Geniet van internationale gerechten bij Hayat Restaurant, een van de 8 restaurants van deze accommodatie, of blijf lekker binnen en profiteer van de 24-uurs roomservice. Maak kennis met andere gasten tijdens een gratis receptie, dagelijks aangeboden. Bezoek een van de 7 bars/lounges, 2 strandbars en 2 poolbars voor een lekker fris drankje. Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 11.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs businesscentrum, een snelle incheckservice en een snelle uitcheckservice. Plan je een evenement in Serik? Kies voor deze accommodatie met 150 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentiecentrum en vergaderruimtes. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is 24 uur per dag tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je een gratis valetparkeerservice.
More suggested hotel options
12 okt
Transfer
Transfer van ELA Excellence Resort Belek - All Inclusive naar Antalya (AYT)

Privé

Standaard Standaard Privé transfer (Auto type)
  • Geen wachttijd
12 okt
Reizen van Belek naar Amsterdam
Terug
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines Pegasus Airlines - PC5015
05:50 - Antalya, Antalya (AYT)
09:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Rechtstreeks Tarief: LIGHT
Vervoer:  PC5015
Reisklasse: Economy
Tarief: LIGHT
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 


Totale prijs o.v.v. wijzigingen 7.364 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes