Fly & Drive de 4 Musketiers | Frankrijk
Prijsindicatie 885 €

Fly & Drive de 4 Musketiers | Frankrijk

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 3 juni 2020 - Vertrek vanaf: maandag 21 september 2020
Per persoon Prijsindicatie
885 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Beschrijving

Panoramische vergezichten, indrukwekkende bergpieken, groene -, glooiende heuvels en pittoreske bergdorpjes. Als je dit ziet, rijd je door het land van de 4 Musketiers. Leuke weekmarkten, heerlijk eten tussen de middag met een "menu du jour" of geniet s'avond van bekende streek gerechten zoals Margret de Canard. Bezoek in de avond het indrukwekkende Lourdes.


  Inclusief vliegtickets

  Inclusief accommodaties

  Inclusief huurauto

Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 3 juni 2020 - Vertrek vanaf: maandag 21 september 2020
Bestemmingen: Toulouse, Auch, Luchon-Superbagneres, Lourdes, Biarritz, Bordeaux, Toulouse
Thema's
Frankrijk
Fly&Drive
Van dag tot dag Bekijk route in Google Maps
21 sep.
Reizen van Amsterdam naar Toulouse
Vertrek vanaf
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL1311
20:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
22:25 - Toulouse, Blagnac (TLS)
1uur 45min 0 PC Rechtstreeks
Uitgevoerd door: KL
Opmerking: E90
Reisklasse: ECONOMY
21 sep.
Autoverhuur
Sixt
A/C 2 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Fiat 500 Of gelijkwaardig
Includes:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Handgeschakeld
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 26, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Vol-vol: Ophalen en inleveren met een volle tank. Indien de auto niet teruggebracht wordt met een volle tank zal de verhuurder brandstof en bijtankkosten aanrekenen.
Betalingsvoorwaarden
Voorafbetaling: Volledige huurbedrag te betalen bij reservering. Bij ophaling moet de kaarthouder (BESTUURDER) een geldige kredietkaart tonen. Prepaid-of debetkaarten als Maestro, Visa electron, Visa Premier of Carte Bleue worden niet aanvaard.

Bij het afhalen van een voertuig wordt meestal een waarborg geblokkeerd op de credit kaart van de chauffeur. De waarborg wordt bepaald door de leverancier en hangt af van de gekozen voertuigcategorie. Deze waarborg kan alleen worden geblokkeerd op een geldige credit kaart (prepaid debit kaarten, prepaid credit kaarten en contant geld worden niet geaccepteerd). Voor luxe voertuigen zijn twee credit kaarten op dezelfde naam verplicht voor alle verhuur. Deze credit kaarten mogen niet van dezelfde financiële instantie zijn. We wijzen u erop dat bepaalde leveranciers geen American Express, Carte Bleue, Union Pay, Visa Premier of Diners Club credit kaarten accepteren, we raden u aan Via of Mastercard te gebruiken. In geval u geen geldige credit kaart kunt overleggen of uw saldo onvoldoende is, kan de verhuuragent weigeren u het voertuig ter schikking te stellen. In dat geval wordt geen geld terugbetaald.Geschat bedrag waarborg: EUR 1250

Bescherming tegen diefstal
met meer dan 1.100 EUR
Verzekering cascoschade
met meer dan 1.100 EUR
Huurauto ophalen

Toulouse-Blagnac Airport - Telefoonnummer: +33-820007498

Hall d'Arrivées

Openning hours:07:00 - 23:59

Kantoor luchthaven, volg de bordjes naar de autoverhuurdiensten.
Terugbrengen

Toulouse-Blagnac Airport - Telefoonnummer +33-820007498

Hall d'Arrivées

Openning hours:07:00 - 23:59

Kantoor luchthaven, volg de bordjes naar de autoverhuurdiensten.
21 sep.
1. Bezichtiging Toulouse
Stop op
Informatie over de stad: Toulouse, de hoofdstad van het zuidwesten van Frankrijk, heeft een rijk erfgoed dat teruggevoerd kan worden tot aan de Romeinen. De stad weet verleden en heden ook perfect te combineren, Toulouse is immers de Europese hoofdstad van de luchtvaart. Toulouse is een unieke stad in het zuiden van Frankrijk. Een stad met contrasten en een uitzonderlijk erfgoed dat bezoekers tal van aangename verrassingen bezorgt. Zoals de herenhuizen uit de renaissance wat het gouden tijdperk van de stad was. De stad herbergt een mengeling van stenen en bakstenen gebouwen en heeft een rijke collectie aan musea in historische monumenten of op voormalige industriële locaties. Van plek naar plek, door straten en langs monumenten, ontdek je al haar charmes en de geschiedenis van "la ville rose", de roze stad. 's Avonds zorgen de verlichtingen voor een nieuwe blik op de gevels, op de rivier de Garonne en op de monumenten in de stad.
21 sep.
Autoreis van 79 Kilometers - 1uur 3min
Toulouse
Auch
21 sep.
2. Overnachting in Auch
Verblijf van
Informatie over de stad: Auch is een plaats gelegen in het departement Gers, in de regio Midi-Pyrénées. Auch is de hoofdstad van het departement Gers. De stad beschikt over een rijke historie. Het gebied rondom de huidige stad was al vroeg in de geschiedenis bewoond. Toen de Romeinse legers rond het jaar 50 voor Christus het gebied rondom de stad in trokken, bleek dat er op de locatie van de huidige stad een klein dorpje was gebouwd door een stam die beter bekend stond als de Ausci. Deze stam leefde in de regio die vandaag de dag bekend staat als de Aquitaine. Het plaatsje stond bekend als Climberrum. Nadat de Romeinen het plaatsje veroverden, veranderden zij haar naam in Augusta Auscorum. Onder de Romeinse heerschappij groeide Augusta Auscorum al snel uit tot een redelijk groot plaatsje en na verloop van tijd zelfs tot een van de belangrijkste handelssteden in de regio. Dit kwam doordat het plaatsje gelegen was op een knooppunt van verschillende handelsroutes. Na de val van het Romeinse Rijk werd het plaatsje verschillende malen geplunderd, doordat het plaatsje, in tegenstelling tot vele andere grote plaatsen in Frankrijk, niet omringd was door een verdedigingsmuur. Ondanks de verschillende plunderingen groeide Auch uit tot een belangrijke stad in de middeleeuwen. Zo zetelde de bisschop zich in deze plaats, waarmee Auch een belangrijke plaats werd voor het christendom. Tot aan de Franse Revolutie zou de plaats haar aartsbisdomzetel behouden.
21 sep.
Accommodatie
2 Nachten
Hotel Le Domaine De Baulieu
86%
Op 2,6 km van het centrum
ALLEEN KAMER STANDARD ROOM 2 PERSONS.
Situated in Auch, in the Gascogne region, this former farmhouse is set in the heart of the French countryside. It offers a heated, outdoor swimming pool. Guest rooms at Le Domaine de Baulieu are conte...
23 sep.
Autoreis van 134 Kilometers - 2uur 3min
Auch
Luchon-Superbagneres
23 sep.
3. Overnachting in Luchon-Superbagneres
Verblijf van
Informatie over de stad: Bagnères-de-Luchon is een plaats gelegen in het departement Haute-Garonne, in de regio Midi-Pyrénées. Bagnères-de-Luchon ligt midden in de Pyreneeën, nagenoeg op de grens met Spanje. De plaats wordt regelmatig opgenomen in het parcours van de Tour de France. De omgeving van Bagnères-de-Luchon werd al ruim 2000 jaar geleden bewoond, zo is gebleken uit verschillende vondsten. In het jaar 76 voor Christus keerden de troepen van Pompey de Grote terug uit een veldtocht in Spanje. Na in Spanje de stad Pamplona te hebben gesticht, verbleven hij en zijn troepen in de omgeving van het huidige Bagnères-de-Luchon. Een van de soldaten uit het leger van Pompey de Grote zou aan een huidziekte hebben geleden. Na een onderdompeling in de thermale wateren van Luchon zou de soldaat genezen zijn. Hierdoor werden de thermale wateren bij Bagnères-de-Luchon al snel bekend. In het jaar 25 voor Christus bouwden de Romeinen onder meer drie zwembaden en enkele thermale baden in dit gebied. De baden stonden bekend vanwege het motto: “Balneum Lixonense post Neapolitense primum”, vrij vertaald: de baden van Luchon zijn de beste baden na die van Napels. Dit is tot op de dag van vandaag het motto van Bagnères-de-Luchon. In tegenstelling tot vele andere regio’s en steden en dorpen in Frankrijk, had zowel de Honderdjarige Oorlog tussen Frankrijk en Engeland als de Franse Revolutie geen grote invloed op het leven in deze plaats. Bagnères-de-Luchon werd door de eeuwen heen echter steeds bekender vanwege haar bronnen. Zo werden de thermale bronnen onder meer bezocht door illustere gasten als koning Alfonso XIII van Spanje. Ook doordat Bagnères-de-Luchon regelmatig werd opgenomen in de route van de Tour de France werd het plaatsje alsmaar bekender bij het grote publiek. Ook groeide de plaats uit tot een populair wintersportoord, door de bouw van de gondel naar het ski resort Superbagnères.
23 sep.
Accommodatie
3 Nachten
Acta Luchon
78%
Op 2,6 km van het centrum
ALLEEN KAMER Tweepersoonskamer
Located in the heart of the Pyrenees, at the foot of the highest summits of this spectacular mountain range, Luchon transmits its centuries of splendid and abundant history in each corner. Enjoy the...
26 sep.
Autoreis van 65 Kilometers - 1uur 12min
Luchon-Superbagneres
Col d'Aspin
26 sep.
4. Route over de Col d'Aspin
NATURE - Stop op
Informatie over de stad: De Col d'Aspin is een bergpas in de Franse Pyreneeën. De pas is vooral bekend van wieleretappes in bijvoorbeeld de Ronde van Frankrijk. De klim werd voor het eerst aangedaan in 1910 in de etappe Luchon-Bayonne gewonnen door Octave Lapize. Het was de eerste keer dat de Pyreneeën aangedaan werden. Tijdens een zware etappe in de Ronde van Frankrijk van 1913 brak Eugène Christophe de voorvork van zijn fiets in de afdaling van de Col d'Aspin. In die tijd moesten de renners nog zelf sleutelen aan hun fiets en waren reservefietsen verboden. Hij heeft toen de 13 kilometer tot het eerste dorp, Sainte-Marie-de-Campan, te voet afgelegd. Hij vond er een smidse waar hij zelf zijn voorvork repareerde, zoals de reglementen bepaalden. Hij verloor er bijna vier uur (3u50) en werd 29ste. In de eindstand werd hij nog 7e, met een achterstand van 14 uur. In de Tour van 1950 sloegen chauvinistische Fransen tijdens de beklimming van de Aspin naar tweevoudig tourwinnaar Gino Bartali, als revanche voor de ongeregeldheden met Italiaanse supporters tijdens de Giro. De Italiaan kwam ten val, sprong terug op zijn fiets en snelde doodsbang naar Saint-Gaudens, waar hij de rit won. Maar de volgende dag trokken Bartali en zijn voltallige Italiaanse ploeg zich terug uit de Tour.
26 sep.
Autoreis van 25 Kilometers - 26min
Col d'Aspin
Col du Tourmalet
26 sep.
5. Route over de Col du Tourmalet
NATURE - Stop op
Informatie over de stad: De Col du Tourmalet is een bergpas in de Pyreneeën, in het zuidwesten van Frankrijk, departement Hautes-Pyrénées. De 2.115 meter hoge passage is vooral bekend geworden dankzij de Ronde van Frankrijk, waar ze in 1910 voor het eerst in werd opgenomen. Geen enkele andere berg is sindsdien zo vaak beklommen als de Tourmalet. In de buurt van de top van de beklimming bevindt zich een monument ter nagedachtenis aan oud-Tourdirecteur Jacques Goddet. De Tourmalet is de hoogste geheel Franse Pyreneeënpas (de Port d'Envalira is hoger maar ligt gedeeltelijk in Andorra) en loopt van oost naar west door het skigebied Barèges-La Mongie, ook Domaine du Tourmalet genoemd. Dit is het grootste skigebied in de Franse Pyreneeën. Aan de noordzijde torent de Pic du Midi de Bigorre boven de pas uit. Aan de oostkant ligt La Mongie, een door projectontwikkelaars ontwikkeld wintersportdorp aan de voet van de pistes. Aan de westkant ligt het meer traditionele dorp Barèges, vanuit hier wordt 's winters geskied, en 's zomers gewandeld. Vanuit Sainte-Marie-de-Campan maakt men een klim van 17,2 kilometer naar de Tourmalet. De gemiddelde stijging is 7,6 procent, maximaal ruim 10 procent. Het hoogteverschil is 1.268 meter. Sommige bronnen geven nèt andere cijfers aan, afhankelijk van de meetmethode.
26 sep.
Autoreis van 47 Kilometers - 51min
Col du Tourmalet
Lourdes
26 sep.
6. Overnachting in Lourdes
Verblijf van
Informatie over de stad: Lourdes is een dorp gelegen in de regio Hautes-Pyrénées. Het dorp is wereldberoemd en staat bekend als een bedevaartsoord. Jaarlijks wordt dit plaatsje door pelgrims van over de hele wereld bezocht. Gedurende de 8e eeuw na Christus, vormde het stadje en zijn vesting het toneel van schermutselingen tussen de Moorse strijdheer Mirat, en Karel de Grote, koning van de Franken. Het leger van Karel de Grote had het leger van Mirat al enige tijd belegerd, maar de Moorse strijdheer weigerde zich over te geven. Volgens een legende zou een arend een vis voor de voeten van Mirat hebben laten vallen. Deze zou dit als een dusdanig slecht voorteken hebben gezien dat hij besloot het fort over te geven en zich te bekeren tot het christendom. Op de dag van zijn doop nam Mirat de naam Lorus aan. De naam Lourdes is hiervan afgeleid. Tot aan het jaar 1858 was Lourdes een rustig en bescheiden provinciaal dorp, met ongeveer 4000 inwoners. Het fort werd bewoond door een infanterie garnizoen. Lourdes stond vooral bekend als het dorp waar mensen passeerden op weg naar de wateren bij Barèges, Cauterets, Luz-Saint-Sauveur en Bagnères-de-Bigorre. Maar op 11 februari vond er een gebeurtenis plaats die het voorheen zo rustige dorpje voor altijd zou veranderen. Op 11 februari 1858 beweerde de 14-jarige Bernadette Soubirous, een meisje uit de omgeving, dat er een mooie dame voor haar was verschenen in de grot van Massabielle. De dame in kwestie zou zichzelf hebben geïdentificeerd als zijnde de ‘Onbevlekte Ontvangenis’. Vele gelovigen waren ervan overtuigd dat het hier om de Heilige Maagd Maria ging. De dame zou in totaal 18 keer verschenen zijn in de grot bij het dorpje. In 1864 werd er een beeld van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes gebouwd op de site.
26 sep.
Accommodatie
2 Nachten
Hôtel ALBA
85%
Op 0,9 km van het centrum
ALLEEN KAMER Twin kamer, 2 TwinBed
Hôtel ALBA ligt centraal gelegen in Lourdes, op 5 min. lopen van Le Petit Lourdes en op 11 min. lopen van Basilique Saint-Pie X. Dit 4-sterrenhotel ligt op 1,1 km van Maison de Sainte Bernadette en o...
28 sep.
Autoreis van 169 Kilometers - 1uur 44min
Lourdes
Biarritz
28 sep.
7. Overnachting in Biarritz
Verblijf van
Informatie over de stad: Biarritz is een bekende badplaats aan de Atlantische kust, vlakbij de stad Bayonne. Biarritz is een zeer geliefde badplaats onder toeristen en surfers. De historie van het stadje wordt grotendeels bepaald door de ligging aan de Atlantische zeekust. Al in de twaalfde eeuw was het stadje erg welvarend. Dit kwam door de walvisvaart en de handel over zee. In de 18e eeuw werd een verblijf in het stadje veelvuldig aangeraden door allerlei dokters en therapeuten. Het klimaat van het stadje zou goed zijn voor zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheid. Dit leidde tot een grote toestroom aan mensen, die allen hoopten dat zij hier van hun kwaaltjes zouden kunnen genezen. Het plaatsje groeide aan het begin van de 20e eeuw uit tot een geliefde plaats onder toeristen. Dit kwam mede door de bouw van een groot Casino, dat op 10 augustus 1901 haar deuren opende. Hierdoor ontwikkelde het nachtleven in dit plaatsje zich in een hoog tempo. Het duurde vervolgens niet lang voordat het stadje ontdekt werd door surfers en het uitgroeide tot één van de populairste surflocaties ter wereld.
28 sep.
Accommodatie
3 Nachten
Résidence Eugénie
76%
Op 1,7 km van het centrum
ALLEEN KAMER STUDIO CAPACITY 2
Résidence Eugénie ligt in Biarritz aan het water, op 5 min. lopen van Thalmar en op 6 min. lopen van Plage de Marbella. Deze 4-sterrenresidentie ligt op 0,5 km van Plage de la Milady en op 1 km van C...
01 okt.
Autoreis van 206 Kilometers - 2uur 30min
Biarritz
Bordeaux
01 okt.
8. Overnachting in Bordeaux
Verblijf van
Informatie over de stad: Bordeaux ligt in het zuidwesten van Frankrijk. Het is de hoofdstad van de regio Aquitaine. De stad en haar nabije omgeving zijn wereldwijd beroemd vanwege de wijn die uit deze regio afkomstig is. In de 3e eeuw voor Christus was het gebied rondom de huidige stad een gebied dat voornamelijk uit moerassen bestond. Toch besloten de Romeinen om in deze regio de stad Burdigala te stichten, het huidige Bordeaux. De stad was gelegen aan de rivier Gironde. In de eerste eeuw voor Christus bouwen de Romeinen talloze bouwwerken, zoals aquaducten, tempels en een amfitheater. De stad zou een welvarende periode doormaken tot aan het jaar 409, wanneer de Vandalen de stad plunderen. De stad zou uiteindelijk meerdere malen geplunderd worden. Zo waren het in 414 na Christus de Visigoten die de stad plunderden, en in 498 viel de stad ten prooi aan de Franken. Later in de middeleeuwen zou de stad ook nog geplunderd worden door de Moren en de Noormannen. In 1154 kwam Bordeaux in Engels bezit, doordat Eleonora van Aquitaine trouwde met Hendrik II van Engeland. De stad maakte vervolgens een periode van bloei door, onder andere dankzij de wijnhandel. Pas aan het einde van de Honderdjarige Oorlog tussen Frankrijk en Engeland kwam de stad in Frans bezit. In de negentiende eeuw maakte de stad een flinke groei door vanwege de spoorverbinding met Parijs en de grote industrieën die zich in de stad vestigden. Mede hierdoor zou de stad uiteindelijk uitgroeien tot het Bordeaux zoals wij dat vandaag de dag kennen.
01 okt.
Accommodatie
2 Nachten
Hotel ibis budget Bordeaux Centre Bastide
75%
Op 1,8 km van het centrum
ALLEEN KAMER Kamer, 2 TwinBed
Situated just a 15-minute walk from the historical centre of Bordeaux, by the Botanical garden of La Bastide, Etap Hotel Bordeaux Centre Bastide offers modern accommodation and a buffet breakfast.Gues...
03 okt.
Autoreis van 243 Kilometers - 2uur 25min
Bordeaux
Toulouse
03 okt.
9. Overnachting in Toulouse
Verblijf van
Informatie over de stad: Toulouse, de hoofdstad van het zuidwesten van Frankrijk, heeft een rijk erfgoed dat teruggevoerd kan worden tot aan de Romeinen. De stad weet verleden en heden ook perfect te combineren, Toulouse is immers de Europese hoofdstad van de luchtvaart. Toulouse is een unieke stad in het zuiden van Frankrijk. Een stad met contrasten en een uitzonderlijk erfgoed dat bezoekers tal van aangename verrassingen bezorgt. Zoals de herenhuizen uit de renaissance wat het gouden tijdperk van de stad was. De stad herbergt een mengeling van stenen en bakstenen gebouwen en heeft een rijke collectie aan musea in historische monumenten of op voormalige industriële locaties. Van plek naar plek, door straten en langs monumenten, ontdek je al haar charmes en de geschiedenis van "la ville rose", de roze stad. 's Avonds zorgen de verlichtingen voor een nieuwe blik op de gevels, op de rivier de Garonne en op de monumenten in de stad.
03 okt.
Accommodatie
1 Nachten
Palladia Hotel
81%
Op 3,5 km van het centrum
ALLEEN KAMER Double 1 or 2 beds PRIVILEGE
With a stay at Palladia Hotel in Toulouse (Purpan), you'll be a 4-minute drive from Airbus and 5 minutes from Toulouse Business School. This 4-star hotel is 4.4 mi (7.1 km) from Capitole de Toulouse...
04 okt.
Reizen van Toulouse naar Amsterdam
Terug
Air France Air France - AF8262
14:05 - Toulouse, Blagnac (TLS)
16:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
1uur 55min 0 PC Rechtstreeks
Uitgevoerd door: KL
Opmerking: E75
Reisklasse: ECONOMY
Per persoon Prijsindicatie
885 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Reisoverzicht
2 Volwassenen
21-09-2020 - 04-10-2020
nachten 13
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 9
Vlucht 2
Accommodaties 6
Auto's 1

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes