Stedentrip Edinburgh, hotel Waldorf Astoria
o.v.v. wijzigingen 211 €
Edinburgh, United Kingdom

Stedentrip Edinburgh, hotel Waldorf Astoria

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 25 juli 2020 - Vertrek : zaterdag 6 maart 2021
Ref ID: 1094662
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 421 €
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 25 juli 2020 - Vertrek : zaterdag 6 maart 2021

Beschrijving

Over de bestemming

Edinburgh is sinds 1437 de hoofdstad van Schotland. De stad ligt aan de oostkust, aan de zuidzijde van de Firth of Forth en is de op één na grootste stad van Schotland, na Glasgow.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

06 mrt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Waldorf Astoria Edinburgh - The Caledonian 8,9 Heel goed
Edinburgh - Op 1,2 km van het centrumALLEEN KAMERPrinces Street, Edinburgh EH1 2AB QUEEN DELUXE ROOM...WIFI/FLAT SCREEN TV
Met een verblijf bij Waldorf Astoria Edinburgh - The Caledonian bevind je je centraal in Edinburgh, vlak bij Princes Street en op 14 min. lopen van Edinburgh Castle. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 0,3 km van George Street en op 0,7 km van Edinburgh International Conference Centre.Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Als je op zoek bent naar activiteiten, dan vind je een healthclub, een binnenzwembad en een spabad vast wel leuk. Dit hotel in edwardiaanse stijl biedt ook gratis wifi, conciërgeservices en een bankethal.Doe of je thuis bent in één van de 241 klimaatgeregelde kamers met espressoapparaten en een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben designer toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een waterkoker.Ga iets eten bij Dean Banks Pompadour, een van de 3 restaurants van dit hotel, of blijf lekker binnen en profiteer van de 24-uurs roomservice. Er zijn ook snacks beschikbaar in de koffiebar/het café. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Op werkdagen wordt er tegen betaling een uitgebreid ontbijt geserveerd van 07.30 uur tot 10.30 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 07.30 uur tot 11.00 uur.Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een snelle incheckservice en een snelle uitcheckservice. Plan je een evenement in Edinburgh? Kies voor dit hotel met 217 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en 8 vergaderruimtes. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 421 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes