Standvakantie, Costa de la Luz , Barcelo hotel Royal Hideway Sancti Petri
o.v.v. wijzigingen 405 €
Chiclana de la Frontera, Spain

Standvakantie, Costa de la Luz , Barcelo hotel Royal Hideway Sancti Petri

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: zondag 2 augustus 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021
Ref ID: 1101353
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 809 €
Dit reisidee is gemaakt op: zondag 2 augustus 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021

Beschrijving

Over de bestemming

Chiclana de la Frontera is een gemeente in de Spaanse provincie Cádiz in de regio Andalusië met een oppervlakte van 205 km² en telt circa 74.261 inwoners.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

01 mei
Geselecteerd hotel:
4 Nachten
Royal Hideaway Sancti Petri 9 Grandioos
Chiclana de la Frontera - Op 9,2 km van het centrumBED & BREAKFAST Urbanizacion Loma de Sancti Petri s/n, Chiclana de la Frontera 11130 DELUXE DOUBLE ROOM
Royal Hideaway Sancti Petri ligt in Chiclana de la Frontera bij een winkelcentrum, op 4 min. rijden van La Barrosa Beach en op 5 min. van Club de Golf Novo Sancti Petri. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 9,3 km van Playa Fuente del Gallo en op 9,3 km van Castle of Sancti Petri. Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast leuk, met onder meer 5 buitenzwembaden, 5 spabaden en een nachtclub. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). De lokale shuttlebus brengt je tegen betaling naar nabije bezienswaardigheden. Doe of je thuis bent in één van de 195 klimaatgeregelde kamers met een minibar en een flatscreentelevisie. Je bed met pillowtop matras komt met donzen dekbedden en luxe beddengoed. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon of terras. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met aparte badkuipen en douches hebben elk diepe baden en een regendouche.
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 809 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes