standvakantie, Gran Canaria, aults only, Gold by Marina
o.v.v. wijzigingen 383 €
Playa del Inglés, Las Palmas de Gran Canaria, Spain

standvakantie, Gran Canaria, aults only, Gold by Marina

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 8 augustus 2020 - Vertrek : zaterdag 6 maart 2021
Ref ID: 1107148
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 766 €
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 8 augustus 2020 - Vertrek : zaterdag 6 maart 2021

Beschrijving

Over de bestemming

Playa del Inglés (Engels strand) is een badplaats gelegen aan de zuidkant van het eiland Gran Canaria in de Canarische Eilanden archipel. Biedt overdag zand en 's nachts pubs en clubs. Playa del Inglés is het grootste vakantieoord van heel Spanje, samen met Maspalomas en San Agustín, en is een leuk en zonovergoten resort, met geweldige hotels, winkelcentra en fastfoodrestaurants. Het werd gemaakt in de jaren zestig, op wat toen onvruchtbaar land was - vandaag is het een toeristisch centrum, beroemd in heel Europa.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

06 mrt
Geselecteerd hotel:
4 Nachten
Gold By Marina - Adults Only 9,8 Grandioos
San Bartolome de Tirajana - Op 0,4 km van het centrumBED & BREAKFAST Avenida de los Estados Unidos, 15Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana 35100 Habitacióno con Balcón
Met een verblijf bij Gold By Marina - Adults Only bevind je je centraal in San Bartolomé de Tirajana, op 5 min. lopen van Yumbo Shopping Center en op 10 min. lopen van Playa del Inglés. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 1,4 km van Maspalomas-duinen en op 5,6 km van Meloneras-strand. Duik in één van de 2 buitenzwembaden of geniet van andere recreatieve voorzieningen zoals een sauna en fitnessfaciliteiten. Dit hotel bevat ook gratis wifi, hulp bij uitstapjes/tickets en fietsenstalling. Doe of je thuis bent in één van de 133 klimaatgeregelde kamers met kitchenettes, inclusief een koelkast en een kookplaat. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon of terras. Alle kamers hebben een smart-tv van 32 inch met kabelzenders, terwijl je dankzij gratis wifi online blijft. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een magnetron en verduisterende gordijnen.
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 766 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes