Luxe Fly& Drive West-Canada
o.v.v. wijzigingen 2.434 €

Luxe Fly& Drive West-Canada

Jeep Wrangler!
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 14 november 2020 - Vertrek : zaterdag 4 september 2021
Ref ID: 1193526
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.868 €
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 14 november 2020 - Vertrek : zaterdag 4 september 2021
Bestemmingen: Calgary, Banff, Jasper, Kamloops, Vernon, Vancouver

Beschrijving

04 sep
Reizen van Amsterdam naar Calgary
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL677
12:25 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
13:25 - Calgary, Calgary Intl (YYC)
9uur 0min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL677
Reisklasse: Economy
04 sep
Autoverhuur
Jeep Wrangler Unlimited SUV /AC/A/4dr
A/C 4 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Jeep Wrangler Unlimited SUV /AC/A/4dr Of gelijkwaardig
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Extra::
Oneway kosten - 117,60 €
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Algemene betalingsvoorwaarden
647.92 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Included, please check the conditions
Verzekering cascoschade
Included, please check the conditions
Huurauto ophalen

Calgary luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer:

2000 Airport Road NE, Calgary, AB T2W 6W5, Canada

Terugbrengen

Vancouver Airport (Desk in Parking lot of arrival hall) - Telefoonnummer

Bsmt Level Of Parking Garage, Vancouver, V7b 0A4, Canada

04 sep
1. Calgary
Overnachten
Over de bestemming: Calgary is een van de grootste steden van West-Canada. Het is de oostelijke toegangspoort tot de Rocky Mountains en de nationale parken Banff en Jasper. Een van de bekendste evenementen is de tiendaagse Calgary Stampede, een wildwestfestival in juli waarbij rodeo’s, veemarkten en shows het middelpunt vormen. De skyline van de stad vormt een mooi contrast met de achterliggende bergen. Leuke bezienswaardigheden in Calgary zijn de Calgary Tower, het Heritage Park en de locaties van de Olympische Spelen. Calgary Stampede: Calgary StampedeDe Calgary Stampede, dat al sinds 1912 bestaat, is een van de grootste festivals van Canada. Het festival duurt tien dagen en trekt meer dan 1,2 miljoen deelnemers en bezoekers. Tijdens de Stampede kun je genieten van rodeo's, live-entertainment en grote shows, compleet met concerten, vuurwerk en acrobaten. Het festival, dat zichzelf de 'Greatest Outdoor Show on Earth' noemt, vindt elk jaar plaats in juli. Je kunt tijdens het festival overal in de stad gratis ontbijten met pancakes. Wil je naar het festival toe? Reis dan met de trein: de parkeerplaatsen zijn beperkt. Vergeet je cowboyhoed niet! Calgary Tower: Calgary TowerDe Calgary Tower is een 191 meter hoge vrijstaande toren en vormt een kenmerkend onderdeel van de skyline van Calgary. Op de begane grond is het OfficialTourism Calgary Information Centre gevestigd. Helemaal bovenaan heb je een mooi uitzicht op de stad en de bergen en kun je door een glazen vloer loodrecht naar beneden kijken. Heritage Park Historical Village: Heritage ParkIn een natuurrijke omgeving in het zuiden van Calgary ligt dit levendige historische park. Je krijgt er een goede én leuke indruk van het dagelijks leven van rond 1900. Wees getuige in een rechtszaak rond de overval op een postkoets of koop snoepjes in een antiek warenhuis, waar verklede winkeliers je de lokale nieuwtjes vertellen. Ook kun je huisgemaakte ijsjes proeven of een rit maken in een radarboot of stoomtrein. In dit levendige historische park vind je ook een fort, een groot museum en een indianendorpje. Olympic Plaza: Sports Hallof FameHet Olympic Plaza vormde tijdens de Olympische Winterspelen van 1988 het vaste decor voor de medailleceremonies. Tegenwoordig doet het dienst als locatie voor festivals en concerten. Meer Olympisch erfgoed vind je in het Olympic Park in West-Calgary, waar onder andere de skischans, bobsleebaan en het Canada's Sports Hall of Fame liggen.
Meer informatie
05 sep
Autoreis van 128 Kilometers - 1uur 26min
Calgary
Banff
05 sep
2. Banff
Overnachten
Over de bestemming: Besneeuwde bergen, helderblauwe meren en groene bossen maken van Banff National Park een schitterende bestemming. Je verkent de mooiste bezienswaardigheden van het park via de Icefields en Bow Valley Parkways. Hoogtepunten zijn de felblauwe meren Moraine Lake en Lake Louise en de onstuimige Johnston Canyon. Lake Minnewanka: Lake Minnewanka in Banff National ParkIn het oosten van Banff National Park ligt Lake Minnewanka, het grootste meer in de parken van de Canadese Rockies. Je bereikt deze bezienswaardigheid via de Lake Minnewanka Scenic Drive, een zijweg van de Trans-Canada Highway. Lake Minnewanka is een kunstmatig meer; op de bodem stond vroeger een dorp. Scubadiving is een mooie manier om de resten van dit dorp te bekijken, maar je kunt ook gewoon een mooie rondvaart maken onder leiding van een gids.
Meer informatie
06 sep
Bijgevoegde Excursie | Ticket
Discover Banff and Its Wildlife
Discover Banff and Its Wildlife
3 uur Summer Adventure engels 08:30
Niet vergoedbaar
Zie details
07 sep
Autoreis van 589 Kilometers - 7uur 29min
Banff
Jasper
07 sep
3. Jasper
Overnachten
Over de bestemming:

Midden in de Rocky Mountains ligt het Jasper National Park. De natuur in dit park is zeer indrukwekkend, met diepe valleien, gletsjers, ijsblauwe meren en woeste rivieren met watervallen. In het park is ruim 1200 kilometer aan wandelpaden uitgezet, van korte wandelingen tot meerdaagse trekkingen.

Een van de mooiste routes om te rijden is de Scenic Drive naar Lake Maligne. Na een kwartier rijden, is de Maligne Canyon te zien, een van de diepste kloven in de Rockies. Via een wandelroute van ongeveer 4 kilometer is een viewpoint te bereiken.

Verder loopt de Scenic Drive via Medicine Lake naar Maligne Lake, een van de grootste meren van het Jasper National Park. Het meer is vooral bekend vanwege het kleine Spirit Island. Het uitzicht op het kleine eilandje is een van de meest beroemde uitzichten van de Canadese Rocky Mountains.

Voor de mooiste uitzichten over Jasper wordt aangeraden de Jasper Skytram te nemen. De kabelbaan brengt bezoekers in zeven minuten naar een hoogte van 2263 meter op de Whistler Mountain.

Jasper National Park is een van de mooiste plekken in Canada.

Meer informatie
08 sep
Bijgevoegde Excursie | Ticket
Kananaskis River Rafting
Kananaskis River Rafting
Half-day afternoon Tour only engels 13:30
Niet vergoedbaar
Zie details
09 sep
Autoreis van 89 Kilometers - 1uur 7min
Jasper
Mount Robson Provincial Park
09 sep
4. Mount Robson Provincial Park
NATURE - Tussenstop
Over de bestemming: Mount Robson Provincial Park in British Columbia grenst aan Jasper National Park. Mount Robson Provincial Park is het op één na oudste park van BC en dankt zijn naam aan de 3.954 meter hoge Mount Robson, de hoogste piek van de Canadese Rocky Mountains. In Mount Robson Provincial Park word je voortdurend omringd door duizenden hectares aan ruige, besneeuwde bergtoppen, steile canyons, gletsjermeren en snelstromende rivieren. Je verkent het park via de Yellowhead Highway, die toegankelijk is voor (huur)auto's en campers. Het park bestaat ook voor een aanzienlijk deel uit wildernis en verlaten valleien die nauwelijks bezoekers zien. Wil je echt veel van het park zien, dan zul je te voet de natuur in moeten. De Fraser-rivier, de langste rivier van British Columbia, vindt zijn oorsprong in dit park.
09 sep
Autoreis van 357 Kilometers - 3uur 47min
Mount Robson Provincial Park
Kamloops
09 sep
5. Kamloops
Overnachten
Over de bestemming: Kamloops is het dichtstbevolkte gebied in het hart van Britsh Columbia. De stad is het ontmoetingspunt van de North- en South Thompson-rivier en draagt met trots de bijnaam 'Canada's Tournament Capital'. De stad is namelijk het hele jaar door het toneel van allerlei grote sporttoernooien, culturele evenementen en (inter)nationale competities. Er is nog veel erfgoed aanwezig van de inheemse bevolking, onder andere in het Secwepemc Museum & Heritage Park.
Meer informatie
09 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
10 sep
Autoreis van 117 Kilometers - 1uur 25min
Kamloops
Vernon
10 sep
6. Vernon
Overnachten
Over de bestemming: Vernon is een stad in de Canadese provincie Brits-Columbia. De stad ligt ten noorden van Kelowna, aan het Okanaganmeer. De stad telt circa 39.000 inwoners. Jaarlijks wordt in Vernon het Vernon Winter Carnival gehouden. Een ander jaarlijks evenement is het Komasket Music Festival, dat in augustus plaatsvindt.
Meer informatie
10 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
12 sep
Autoreis van 441 Kilometers - 4uur 50min
Vernon
Vancouver
12 sep
7. Vancouver
Overnachten
Over de bestemming:

Eén van de leukste steden van Canada is Vancouver. De stad is prachtig gelegen aan de Grote Oceaan en wordt aan de andere kant begrensd door de Coast Mountains. In Vancouver vindt u bijzondere stadsparken, mooie baaien, een van de grootste Chinatowns van Noord-Amerika en een gezellig centrum.

De oudste wijk van Vancouver is Gastown. Hier bevinden zich talloze boetiekjes, gezellige cafés, leuke eettentjes en mooi gerestaureerde panden. Vergeet niet om de unieke Steam Clock op de hoek van Cambie en Water Street te bewonderen. De klok werkt op stoom en produceert iedere 15 minuten een melodietje.

Vancouver is uitstekend per fiets te verkennen. Er is een fietsroute die helemaal langs de seawall loopt en fietsers langs alle leuke wijken van de stad en het prachtige Stanley Park voert. Bij Brockton Point zijn 9 totempalen te zien die allemaal een historisch verhaal vertellen. Op de terugweg mag het verkennen Granville Island – waar de grootste markt van Vancouver bezocht kan worden - niet worden overgeslagen.

Daarnaast is de Vancouver Lookout een echte must-visit. Een glazen lift aan de buitenkant van het gebouw brengt u naar een observatieplatform op circa 160 meter hoogte!

Meer informatie
12 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
13 sep
Bijgevoegde Excursie | Ticket
Zodiac-avontuur op zoek naar walvissen vanuit Victoria
Zodiac-avontuur op zoek naar walvissen vanuit Victoria
3 uur 11:00 uur Avontuur 11:00
Niet vergoedbaar
Zie details
14 sep
Reizen van Vancouver naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL682
17:45 - Vancouver, Vancouver Intl (YVR)
12:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 9uur 15min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL682
Reisklasse: Economy
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.868 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 7
Vlucht 2
Accommodaties 6
Auto's 1
Activiteiten 3

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes