Fly & Drive Tex-Mex tot Colorado
o.v.v. wijzigingen 1.863 €

Fly & Drive Tex-Mex tot Colorado

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 16 november 2020 - Vertrek : zaterdag 12 juni 2021
Ref ID: 1194881
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.725 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 16 november 2020 - Vertrek : zaterdag 12 juni 2021
Bestemmingen: Dallas TX, Austin TX, San Antonio TX, San Angelo TX, Hobbs NM, Carlsbad NM, Roswell NM, Albuquerque NM, Durango CO, Monument Valley, Moab UT, Grand Junction CO, Denver CO

Beschrijving

12 jun
Reizen van Amsterdam naar Dallas TX
Vertrek
British Airways
British Airways British Airways - BA1630 - Uitgevoerd door: American Airlines
10:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
13:45 - Dallas-Fort Worth, Dallas Fort Worth Intl (DFW)
10uur 25min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  BA1630 Uitgevoerd door:  American Airlines
Reisklasse: Economy
12 jun
Autoverhuur
Nissan Versa /AC/A/2dr
A/C 2 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Nissan Versa /AC/A/2dr Of gelijkwaardig
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Extra::
Oneway kosten - 321,11 €
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Algemene betalingsvoorwaarden
0 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Included, please check the conditions
Verzekering cascoschade
Included, please check the conditions
Huurauto ophalen

Dallas Fort Worth luchthaven (Shuttle Service) - Telefoonnummer:

2424 E 38th Street Av, Dallas, TX 75261, U.S.A.

Terugbrengen

Denver Airport (Shuttle to Car Rental Center - pick up at Curb#4) - Telefoonnummer

24530 East 78th Avenue, Denver, CO 80249, U.S.A.

12 jun
1. Dallas (Texas)
Overnachten
Over de bestemming: De moderne en veelzijdige stad Dallas verrijst uit de glooiende prairie van Noord-Texas. Dallas werd in één klap wereldnieuws toen president John F. Kennedy op 22 november 1963 werd doodgeschoten tijdens een parade over Dealey Plaza. De vermeende schutter bevond zich in de boekenopslag, op de zesde etage. Daar kun je tegenwoordig het Sixth Floor Museum bezoeken: de tentoonstelling leert je alles over het leven, de dood en nalatenschap van JFK. Dealey Plaza behoort tegenwoordig tot een Historic District, hier vind je ook een monument voor de oud-president. Ook de Reunion Tower van Dallas is een bezoek waard. Het observatieplatform op 143 meter hoogte biedt je (op heldere dagen) zelfs uitzicht op Fort Worth. Fort Worth is een grote voorstad van Dallas en is zeker een bezoek waard. Tussen de saloons, steakhouses en wild west-winkeltjes in Fort Worth waan je jezelf direct een cowboy. Tweemaal per dag is er een 'cattle drive' en wordt het vee (voornamelijk langhoornkoeien) over Exchange Avenue gedreven. Een Walking of Biking Tour raden wij absoluut aan. Ook zijn er regelmatig rodeo's en Wild West-shows.
Meer informatie
12 jun
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
14 jun
Autoreis van 318 Kilometers - 3uur 11min
Dallas TX
Austin TX
14 jun
2. Austin (Texas)
Overnachten
Over de bestemming: Austin is de hoofdstad van de staat Texas en draagt met trots de bijnaam 'Live Music Capital of the World'. Het kloppend hart is Sixth Street, waar je een scala aan clubs, bars en muziektentjes vindt. Een mooie bezienswaardigheid in Austin is het roze granieten Texas State Capitol, het op één na grootste capitoolgebouw van Amerika. Je kunt op eigen gelegenheid door het gebouw wandelen. Als thuishaven van de University of Texas is Austin bovendien een ware studentenstad. Er heerst een alternatieve, liberale en artistieke cultuur. De tekst 'Keep Austin Weird' zul je regelmatig tegenkomen op bumperstickers en t-shirts.
Meer informatie
14 jun
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
15 jun
Autoreis van 129 Kilometers - 1uur 24min
Austin TX
San Antonio TX
15 jun
3. San Antonio (Texas)
Overnachten
Over de bestemming: San Antonio is een stad in de Amerikaanse staat Texas en telt circa 1.144.646 inwoners. Spaanse en Mexicaanse invloeden maken San Antonio tot een exotische en kleurrijke stad. San Antonio kent een lange geschiedenis en hier komen veel culturen samen. Ooit telden de straatnaamborden drie talen: Spaans, Engels en Duits. Proef de sfeer op El Mercado: de grootste Mexicaanse markt buiten Mexico. Struin of vaar daarna langs de gezellige River Walk en strijk neer in een van de gezellige bars of restaurants. Ongeveer een kwartier rijden buiten het centrum liggen historische missieposten die resteren uit de Spaanse overheersing. De River Walk brengt je naar allerlei historische bezienswaardigheden. Een attractie die je zeker niet mag missen in San Antonio is The Alamo, een missiekerk die later werd omgetoverd tot fort. Hier verklaarde Texas zich in 1836 zijn onafhankelijk van Mexico. Bezoek ook het Missions National Historical Park, dat driehonderd jaar aan geschiedenis herbergt. Je kunt verschillende missieposten bekijken. Mission San Jose heeft een oude molen en een irrigatiesysteem met dam en aquaduct, Mission San Juan draaide juist om agricultuur en had naast een kerk en klooster ook een boerderij met graanschuur. Sluit zeker aan bij een rondleiding door een parkranger om meer te leren over deze historische plekken.
Meer informatie
17 jun
Autoreis van 337 Kilometers - 3uur 20min
San Antonio TX
San Angelo TX
17 jun
4. San Angelo TX
Overnachten
Over de bestemming: Ooit was het in Texas gelegen San Angelo het decor voor gok- en drankpartijen van schimmige types en dwalende cowboys. Dit plaatsje in het Wilde Westen van Amerika is ondertussen uitgegroeid tot een grote, bloeiende stad met ruim 90.000 inwoners met vele musea en bezienswaardigheden. Daarnaast heeft San Angelo de grootste schapenmarkt van Amerika. San Angelo ligt aan drie meren: Lake Nasworthy, Twin Buttes Reservoir en OC Fisher Lake. Rond de meren zijn veel kleine dieren te zien, waaronder vogels.
Meer informatie
18 jun
Autoreis van 328 Kilometers - 3uur 25min
San Angelo TX
Hobbs NM
18 jun
5. Hobbs NM
Overnachten
Over de bestemming: Hobbs is een plaats in de Amerikaanse staat New Mexico, en valt bestuurlijk gezien onder Lea County. Bij de volkstelling 2010 had het een inwoneraantal van 34122 en een bevolkingsdichtheid van 549,1 mensen per km2. Hobbs is een toegangspoort tot New Mexico, gelegen in de zuidoostelijke hoek van New Mexico, op slechts 6,5 km van de West Texas Border. Het Hobbs-gebied vertegenwoordigt het beste van de "hoge woestijn", met zijn vergezichten tegen de blauwe lucht en spectaculaire zonsondergangen. De regio vertoont een echt multicultureel erfgoed: cowboylegende, landbouwtradities en Spaanse cultuur. Hobbs heeft echt van alles om van te genieten.
Meer informatie
19 jun
Autoreis van 116 Kilometers - 1uur 16min
Hobbs NM
Carlsbad NM
19 jun
6. Carlsbad NM
Tussenstop
Over de bestemming: De attractie van Carlsbad (New Mexico) is het Carlsbad Caverns National Park, dat op de Werelderfgoedlijst staat. Hier ligt een indrukwekkend grottenstelsel met een van de grootste grotkamers ter wereld. Een leuke bovengrondse attractie is het Living Desert Zoo & Gardens State Park. Je ziet er adelaars, leeuwen, bizons en de grijze wolf. Wandelen, watersporten en zwemmen kan in het Lake Carlsbad Beach Park.
Meer informatie
19 jun
Autoreis van 124 Kilometers - 1uur 22min
Carlsbad NM
Roswell NM
19 jun
7. Roswell NM
Overnachten
Over de bestemming: Aliens, daar staat de woestijnstad Roswell vooral om bekend. In 1947 zou er in de buurt van Roswell een UFO zijn neergestort, dat mysterie houdt mensen nog altijd bezig. Rondom Roswell vind je kleine natuurparken, zoals het Bitter Lake National Wildlife Refuge en de Salt Creek Wilderness. In Roswell zelf zijn wat musea.
Meer informatie
19 jun
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
20 jun
Autoreis van 329 Kilometers - 3uur 15min
Roswell NM
Albuquerque NM
20 jun
8. Albuquerque (New Mexico)
Overnachten
Over de bestemming: Albuquerque is de grootste stad van New Mexico. Het historische stadshart wordt gevormd door Old Town, dat rijk is aan musea, mooie (adobe) gebouwen, restaurants en winkels. Neem zeker een kijkje bij de indrukwekkende San Felipe de Neri Church. Langs Albuquerques Central Avenue vind je uithangborden van de Route 66, de historische route die dwars door het centrum loopt. Een (letterlijk) hoogwaardig uitzicht heb je vanaf de Sandia Peak Tramway.
Meer informatie
20 jun
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
21 jun
Autoreis van 345 Kilometers - 3uur 34min
Albuquerque NM
Durango CO
21 jun
9. Durango CO
Overnachten
Over de bestemming: Durango werd in 1880 gesticht om het San Juan-mijngebied van spoorwegen te voorzien. In het centrum van Durango proef je de sfeer van het oude Wilde Westen; je vindt er western-kunst, winkels met cowboy-attributen en historische cafés, restaurants en hotels. De populairste attractie is de Durango & Silverton Narrow Gauge Railroad. De treinrit van circa 3,5 uur brengt je over een van Amerika's mooiste spoorwegen naar het historische mijnstadje Silverton. Terwijl je tuft langs de Animas-rivier en vruchtbare landerijen, leer je alles over het roerige mijnverleden.
Meer informatie
21 jun
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
23 jun
Autoreis van 277 Kilometers - 3uur 18min
Durango CO
Monument Valley
23 jun
10. Monument Valley (National Park)
Overnachten
Over de bestemming: Monument Valley is prachtig: de eindeloze en desolate woestijn wordt af en toe onderbroken door grote, rode zandsteenformaties en tafelbergen. Het lijkt alsof je in een westernfilm bent beland! Monument Valley staat bekend om de door erosie gevormde buttes. Een butte (spreek uit: 'bjoet') is een vrijstaande, smalle en hoge rotsformatie, met steile zijden en vaak spitse pilaren. Monument Valley is een Tribal Park dat wordt beheerd door de Navajo. Je mag niet alle wegen met eigen vervoer betreden: soms moet je mee met een tour.
Meer informatie
23 jun
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
24 jun
Autoreis van 246 Kilometers - 2uur 51min
Monument Valley
Moab UT
24 jun
11. Moab UT
Overnachten
Over de bestemming: Moab is een charmant maar toeristisch stadje. Moab wordt geroemd om de offroad- en buitensportmogelijkheden en de twee nationale parken die er vlak bij liggen: Arches National Park en Canyonlands National Park. Arches is populair dankzij zijn rode rotsen en ontelbare natuurlijk gevormde bogen. Canyonlands bestaat uit canyons, tafelbergen en grillige rotsformaties. De gebieden Island in the Sky en Needles zijn het beste bereikbaar in Canyonlands, de rest van het park is enkel te voet of met voertuigen met vierwielaandrijving te verkennen.
Meer informatie
27 jun
Autoreis van 183 Kilometers - 1uur 49min
Moab UT
Grand Junction CO
27 jun
12. Grand Junction CO
Overnachten
Over de bestemming: Grand Junction ligt aan de Coloradorivier. De naam van de stad is afgeleid van de Colorado- en de Gunnisonrivier, die elkaar in de stad kruisen (junction, in het Engels). 'Grand' verwijst naar de vroegere naam van de Coloradorivier. Vanwege deze samenkomst van rivieren wordt de stad ook wel ‘River City’ genoemd. Het ligt in het midden van de Grand Valley, die in totaal bijna vijftig kilometer lang is. In de omgeving van Grand Junction ligt veel natuurschoon: ten westen van de stad ligt het Colorado National Monument, een klein gebied bestaande uit geërodeerde rode rotsformaties en canyons. De stad wordt in het noorden omgeven door het oranjebruine zandsteen van de Book Cliffs en in het zuidwesten hebben zijrivieren van de Colorado in het Uncompahgre Plateau het landschap gevormd.
Meer informatie
27 jun
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
28 jun
Autoreis van 389 Kilometers - 3uur 55min
Grand Junction CO
Denver CO
28 jun
13. Denver (Colorado)
Overnachten
Over de bestemming: 'Mile High City' Denver ligt precies op één mijl hoogte, in de schaduw van de Rocky Mountains. Denver, ooit een goudzoekersnederzetting, combineert de charme van een bedrijvige stad met het mysterie van het Wilde Westen. Opvallend is het Colorado State Capitol met zijn gouden koepel. In het gebouw is een museum gevestigd, doordeweeks zijn er gratis tours. Lower Downtown Denver, LoDo voor ingewijden, heeft gezellige straten met historische gebouwen. Larimer Square is dé ontmoetingsplaats. Breng in Denver een bezoek aan het History Museum, het Denver Art Museum, het Black American Museum of maak een dagtocht door de omgeving. Erg mooi is de Mount Evans Scenic Byway, de hoogst gelegen verharde autoweg in Amerika. Op de 4.348 meter hoge top van Mount Evans heb je een mooi uitzicht op de Front Range van de Rocky Mountains.
Meer informatie
28 jun
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
30 jun
Reizen van Denver CO naar Amsterdam
Terug
British Airways
British Airways British Airways
19:35 - Denver, Denver Intl (DEN)
17:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 13uur 25min 1 PC 1 tussenstop
BA
BA British Airways - BA 218
19:35 - Denver, Denver Intl (DEN)
11:35 - London, Heathrow (LHR)
Vervoer:  BA218
Reisklasse: Economy
3uur 5min - Aansluiting op het vliegveld London, Heathrow (LHR)
Verander van terminal 3 naar 5
BA
BA British Airways - BA 432
14:40 - London, Heathrow (LHR)
17:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  BA432
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.725 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 13
Vlucht 2
Accommodaties 12
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes