RIU Plaza Dubai
o.v.v. wijzigingen 495 €
Dubai, United Arab Emirates

RIU Plaza Dubai

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 29 juni 2021 - Vertrek : vrijdag 8 oktober 2021
Ref ID: 1542876
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 990 €
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 29 juni 2021 - Vertrek : vrijdag 8 oktober 2021
Thema

Beschrijving

Over de bestemming

Exotisch, modern en traditioneel: dat is de perfecte definitie voor Dubai. In de straten van de wijken vindt u de essentie van de stad, unieke taferelen die u zullen verrassen en een aantal van de meest indrukwekkende gebouwen ter wereld. De contrasten zijn voortgekomen uit de groei die de stad in de laatste jaren heeft doorgemaakt, het is niet voor niets dat deze stad wordt beschouwd als de stad die het meest gegroeid is in de laatste tien jaar. Tijdens uw bezoek aan deze exclusieve bestemming, kunt u verblijven in Hotel Riu Dubai en genieten van een all-inclusive vakantie. In het hotel en zijn faciliteiten vindt u optimaal comfort en een oneindig aantal recreatieve activiteiten die uw verblijf uniek maken. De contrasten van Dubai Als er iets is dat opvalt in Dubai zijn het wel de grote verschillen tussen de constructies in de oude en in de modernere wijken. We raden u aan dat u begint met het ontdekken van Deira, het oude centrum van de stad, dat zich dicht bij het Hotel Riu bevindt. In dit gebied vestigden de eerste Arabische en Indiase families zich en van hier uit begon de stad te groeien. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de soeks en het Dubai Museum, waar u meer te weten komt over de geschiedenis van Dubai. Vlak bij het oude centrum bevindt zich Al Seef, een cultureel district met nieuwe constructies die een imitatie vormen van de huizen en de wijken van het Dubai van 100 jaar geleden. Dwaal door de straten en laat u mee terug nemen in de tijd. Om de scheiding tussen de oude en de nieuwe stad te zien, kunt u het best een bezoek brengen aan de Dubai Frame, een wolkenkrabber in de vorm van een lijst vanaf waar u de stad in 360º kunt zien. U kunt daar tevens van de gelegenheid gebruik maken om het kleine museum te bezoeken dat zich in het gebouw bevindt om het verleden en de toekomst van Dubai beter te leren kennen. Als u van grote hoogte de verschillende delen van de stad heeft bekeken, raden we u aan een bezoek te brengen aan Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld, dat emblematisch is voor Dubai, en waar u het uitkijkpunt op de 125e verdieping kunt bezoeken. Ernaast bevindt zich de Dubai Mall, het grootste winkelcentrum ter wereld. Bekijk het waterspektakel van de fontein in het winkelcentrum, dat wordt beschouwd als een van de mooiste dat er bestaat. Een ander deel van Dubai dat u zal verrassen is de Marina en de JBR (Jumeirah Beach Residence). Dit zijn de meest toeristische delen van de stad en er zijn verschillende toeristische hoogtepunten, zoals de boulevard van meer dan 7 km, de stranden en de Cayan Tower, die bijzonder is vanwege zijn spiraalvorm. En vanuit JBR kunt u via een wandelpad naar het kunstmatige eiland Bluewaters lopen en het grootste reuzenrad ter wereld bekijken. Maar de grootste durfals geven waarschijnlijk de voorkeur aan de spannendste attracties, zoals parachutespringen met The Palm Jumeirah aan hun voeten of ziplinen vanaf verschillende punten.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

08 okt
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
Riu Dubai Beach Resort - All Inclusive 8,4 Heel goed
Dubai - Op 1,5 km van het centrumALLES INBEGREPEN Deira Islands, Dubai 17777 Double 1 or 2 beds GEDEELTELIJK UITZICHT OP ZEE
Wanneer je verblijft bij Riu Dubai Beach Resort - All Inclusive in Dubai bevind je je aan het strand, op een kwartiertje rijden van Goud-souk en Dubai Cruise Terminal. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 17,3 km van Dubai Mall en op 18 km van Burj Khalifa. Verwen jezelf met massages wanneer je de spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast wel leuk, met onder meer 3 buitenzwembaden, een gratis waterpark en een sauna. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en een kapsalon. Doe of je thuis bent in één van de 787 individueel gedecoreerde kamers met gratis minibars en een plasmatelevisie. Alle kamers hebben balkons of terrassen. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers beschikken over een douche, gratis toiletartikelen en haardrogers.
09 okt
Bijgevoegde Excursie | Ticket
Premium safari naar rode duinen met kamelen en barbecue in Al Khayma-kamp
Premium safari naar rode duinen met kamelen en barbecue in Al Khayma-kamp
7 uur Rode duinen & open BBQ-buffet 14:30
Niet vergoedbaar
Zie details
opmerkingen:



Totale prijs o.v.v. wijzigingen 990 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1
Activiteiten 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes