Golfen in de Carribean | Curaçao
o.v.v. wijzigingen 1.327 €
Curaçao, Curaçao

Golfen in de Carribean | Curaçao

Vervoer + Hotel
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 27 februari 2020 - Vertrek : vrijdag 11 september 2020
Ref ID: 986920
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.653 €
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 27 februari 2020 - Vertrek : vrijdag 11 september 2020
Thema

Beschrijving

Over de bestemming

Curaçao is een bij Nederlanders zeer geliefd eiland in de Caribbean, dat zich de laatste jaren ook steeds nadrukkelijker als ideale bestemming voor een perfecte golfvakantie. De zon schijnt er vrijwel altijd, de golfbanen bieden niet zelden een prachtig uitzicht op de oceaan en de wind heeft altijd een verrassende invloed op het spel.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

11 sep
Vertrek vervoer
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL735
10:50 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
14:25 - Willemstad, Hato (CUR)
0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL735
Reisklasse: Economy
11 sep
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Sandals Royal Curacao - All Inclusive Couples Only 8,3 Heel goed
Willemstad - Op 10,7 km van het centrumBED & BREAKFAST Santa Barbara PlantationPorta Blancu, Willemstad Kamer UITZICHT OP RESORT
Sandals Royal Curacao - All Inclusive Couples Only ligt in Willemstad bij de zee, op een kwartiertje rijden van Old Quarry golfbaan en Aloë vera-plantage Curaloe. Deze accommodatie met chique voorzieningen ligt op 14,9 km van Mambo Beach en op 13,5 km van Strand van Jan Thiel.Ontspan met massages en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Deze accommodatie heeft ook gratis wifi en conciërgeservices.Doe of je thuis bent in één van de 351 klimaatgeregelde kamers met gratis minibars en een smart-tv. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers hebben een douche en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een koffiezetapparaat/waterkoker.Dit is een all-inclusive accommodatie. In het kamertarief zijn de kosten voor maaltijden en drankjes in plaatselijke restaurants en bars inbegrepen. Maaltijden in bepaalde restaurants, speciale diners en gerechten, bepaalde drankjes en andere voorzieningen worden mogelijk in rekening gebracht. Bestel iets lekkers in een van de vele eetgelegenheden van deze accommodatie, waaronder 12 restaurants en een koffiebar/café. Ontspan met een lekker fris drankje in één van de 10 bars/lounges. Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis uitgebreid ontbijt. Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs businesscentrum, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Er is een shuttleservice van/naar de luchthaven (24 uur per dag beschikbaar) die gratis wordt aangeboden.
18 sep
Retour transport
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL736
16:20 - Willemstad, Hato (CUR)
07:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL736
Reisklasse: Economy
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.653 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes